Magasinet M!

10 tegn på, at du drikker for lidt

Hvis man skal drikke, så skal man sgu også gøre det ordentligt!

10 tegn på, at du drikker for lidt

1. Du har overflødige minder om i går
Gennemlider du døgnet med for lav promille, kan du huske alt det kedelige, du lavede i går. Har du derimod givet den gas med sprutten, husker du KUN det halve minut, hvor du tyllede vodka gennem en tragt og var festens midtpunkt.

2. Du er livsfarligt tynd
Din ølvom er næsten forsvundet, fordi du har glemt at fodre den, og det giver dig to alvorlige problemer: Dit tøj passer ikke, og du mangler livsnødvendige fedtdepoter i tilfælde af hungersnød eller zombie-invasion.

3. Du er liderlig
I dine velmagtsdage havde du måske nok høje standarder først på aftenen, men de var heldigvis væk klokken tre om morgenen, hvor du fik lettet trykket hos hende den kaotisk buttede, du gav en mojito tre kvarter tidligere. Nu er du blevet kræsen, men takket være din kritisk lave promille, tør du ikke komme i kontakt med de smukke piger. Næste skridt: Højre hånd.

4. Du bliver fuld af ingenting
Det eneste, der er mere ynkeligt end en mand, der drikker for lidt, er en mand, der tror, han kan drikke uhæmmet. Det ender med bræk og en taxa hjem klokken 22.

5. Du har for mange penge
Du plejede at trække på kassekreditten fra den 7. i hver måned, men nu har du altid plus på kontoen. Godt for dig, men tænk på alle de værtshuse, taxafirmaer og pizzeriaer, der skranter, fordi du er blevet fornuftig. Kan du så holde op med at smadre samfundsøkonomien!

6. Du dyrker motion
Kun ædru mennesker vælger frivilligt at slå sig selv ihjel ved at løbe halvmaraton eller tage på klatretur til Norge. Har du derimod indtaget på den gode side af 15 genstande aftenen før, har du ikke den store lyst til at risikere dit helbred ved at dyrke motion. Faktisk har du mest lyst til at brække dig.

7. Du har for mange venner
Der er intet som en god brandert til at rense ud i overflødige venner, der ikke tåler sandheden om deres udseende, eller hvor mange fyre deres kæreste egentlig har knaldet. Uden alkohol har du alt for mange ubrugelige mennesker i dit liv.

8. Dine morgen er forudsigelig
At vågne op lørdag formiddag uden tømmermænd er lige så spændende som at overvære et spil Scrabble. At vågne med de sygeste tømmermænd er derimod et lotteri med tårnhøje gevinster og hårrejsende trøstepræmier. Du kan opleve alt fra at blive vækket med blowjob af den lækreste blondine til at vågne iført et brugt kondom ved siden af en kvinde, der ved nærmere eftersyn viser sig at være din gamle dagplejemor.

9. Du gider ikke se fodbold
22 voksne mænd i shorts sparker til en fodbold. Hvor fedt er det lige, når man ikke er fuld?

10. Du er kedelig
Engang var du typen, der stak en poolkø op i røven for at sætte gang i festen, og dine venner elskede dig for det. Til gengæld vil de hellere tage på pubcrawl med et hold revisorer på Antabus end at feste med dit nye, voksne jeg. Stram op!

ANNONCE
Del

Seneste nyt