Magasinet M!

10 tegn på, at hun er god i sengen

Hvis du vil være sikker på at komme hjem med et ægte lagen-vilddyr, når du er på jagt i nattelivet, skal du lære at afkode hendes signaler. Sexologen Maj Wismann lærer dig de nyttige trick.10 tegn på, at hun er god i sengen

Hun er selvsikker


1. Hun er selvsikker

Mange fyre går uden om selvsikre piger, og det er dumt. "En selvsikker pige ved godt, hvad hun vil have, netop fordi hun er bevidst om sig selv. Hun VED, at hun er god i sengen. Men hun ved også, hvad manden vil have - og hun er ikke bange for at give ham det," forklarer Maj.

Kig efter: Tjek hendes kropssprog og påklædning. Læg især mærke til den måde, hun danser på. Giver hun sig hen, så er hun SELVsikker. Er hun opmærksom på, hvad andre synes om hende, så er hun Usikker.

Hun 'leger' med dig

2. Hun 'leger' med dig

Er jeres øjne tilfældigvis stødt sammen gennem det meste af aftenen, så leger svesken med dig:

"Hun ved, at du tænder på røve og bryster, og hun ved, hvordan hun skal præsentere sine godter for dig," slår Maj fast. "Men du må ikke forveksle hende med typen, der kaster sine nypumpede bryster i hovedet på den første og den bedste mand."

Kig efter: Stjæler hun din øjenkontakt, netop når du sidder og kigger på hendes bagdel? Så leger hun med dig - og kan hun lege i byen, så kan hun også lege i sengen.

Hun bevæger sig sexet

3. Hun bevæger sig sexet

Hold øje med hende, når hun går. Bevæger hun sig sexet, eller minder hun om et stift bræt? Hvis hendes kropsholdning er stiv, tænker hun for meget over, hvad andre tænker om hende, og det vil i de fleste tilfælde også vil hæmme hendes udskejelser på et lagen.

"Bevæger hun sig sexet, er hun ikke bundet af, hvad andre tænker om hende, og derfor tør hun også godt sige 'vend dig om, så hopper jeg op på dig', når hun har fået dig med i seng," lover Maj.

Kig efter: Tjek hendes kropsholdning - også på dansegulvet. Står hun og tripper fra side til side, som hun har gjort siden 6. klasse, er hun nok heller ikke videre sexet på et lagen.

Hun har selvironi

4. Hun har selvironi

En pige med selvironi tør smide sine hæmninger, både på et dansegulv og i himmelsengen. Smuttere kan hun jo altid afværge med et grin. "Piger, der hygger sig og griner i byen uden at spekulere på, hvad andre synes om dem, er også mere åbne i sengen. Og når hun er åben, kan hun bedre give sig hen, og så er man altså bare en bedre elsker," mener sexologen.

Kig efter: Test hendes selvironi, opfordrer Maj: "Kan hun være ironisk omkring sig selv? Spørg, hvad det dummeste, hun har gjort, er. Hvis hun er med på den værste, så vil hun sige 'nu skal du bare høre' og så skrige af grin over det bagefter."

Hun brokker sig ikke

5. Hun brokker sig ikke

"Den er vigtig, den her!" lægger Maj hårdt ud. Når man brokker sig, kaster man nemlig ansvaret over på andre. Det gælder også i soveværelset. Er hun handlekraftig i sin hverdag, er hun det nok også i sengen. "Folk brokker sig, fordi de ikke kan tage initiativ og ansvar for deres eget liv. Derfor vil brokkehoveder som regel være dårlige til at tage initiativ i sengen."

Kig efter: Brokker hun sig, er hun måske typen, der giver fyren ansvaret for, at hun aldrig får orgasme. Formentligt fordi, hun bare lægger sig og forventer, at DU får hende til at se sol, måne og stjerner. Men hvis HUN ikke kan give sig selv orgasme, skal du nok heller ikke forvente, at du kan."

Hun har overskud

6. Hun har overskud

Hvis pigen er en potentiel superscoring, så vil hun have overskud nok til at lytte til dig og spørge ind til, hvad du fortæller hende. "Hun gør det også, selvom hun ikke interesserer sig skidemeget for din Mazda 323, som du plaprer op om," smiler Maj.

Kig efter: Spørger hun ligeså meget ind til dig, som du spørger ind til hende, så er hun vant til at lytte - og er hun vant til at lytte, ved hun også, hvad mænd vil have.

Hun flirter

7. Hun flirter

Dette punkt siger næsten sig selv, men ifølge Maj er det værd at få med. En pige der flirter, ved nemlig, hvad der virker på mænd, og hun er ikke bange for at bruge det: "Hun ved godt, hvad hun er værd, og at hun kan levere varen uden at skuffe," fortæller hun. Det kræver dog ifølge Maj, at manden kan få hende til at føle sig tryg, for ellers kan hun ikke give sig hen.

Kig efter: "En pige, der flirter, ved hvad der virker på en mand, så tjek for eksempel, hvordan hun bruger sin mund, når hun drikker af et cocktailglas," foreslår Maj.

Hun er ikke arrogant

8. Hun er ikke arrogant

Nogle piger vil sandsynligvis være arrogante over for dig. De gør det ikke, fordi de synes du er en idiot, men fordi de prøver at beskytte sig selv. Du er på udkig efter nøjagtig det modsatte - en pige, der tør stå ved den, hun er, og som tør udfolde sig på lagnerne uden at være bange for at gøre noget forkert.

Kig efter: Hvis hun afviser dig på en bitchy måde fra starten af, behøver du ikke kæmpe videre, mener Maj: "Pigen, du er ude efter, har overskud nok til at afvise dig på en ordentlig måde."

Hun er ikke voldsomt beruset

9. Hun er ikke voldsomt beruset

Sex i beruset tilstand er nogenlunde ligeså ophidsende som at se din vens lillebror lege med ler. Derfor er en pige, som er god i sengen - og ude på narrestreger - ikke mere fuld end til husbehov: "Hun ved, at hvis hun er fuld, så kan hun ikke yde det optimale i sengen, og at fyren heller ikke kan det, hvis han er vissen." Du skal med andre ord heller ikke selv være stang-Bacardi.

Kig efter: Hold øje med, hvad hun drikker og hvor meget alkohol, hun hælder indenbords. Hvis hun er fuld, er det jo begrænset, hvor meget, du kan kaste hende rundt i sengen, før hun kaster op.

Hun er en sexkilling

10. Hun er en sexkilling

Dette burde også sige sig selv. Men vær opmærksom på, at der er en væsentlig forskel på, om hun smækker sine bryster i fjæset på dig, og om hun er udfordrende klædt: "Hvis hun flirter og leger med dig og samtidig er meget sanselig, så er den hjemme," mener Maj, men advarer: "Lad være med at kommentere hendes udseende. Hun ved jo godt, at hun er lækker. Komplimenter hende for hendes indre værdier."

Kig efter: "Tænk på Joan Ørting. Hun er meget sanselig at se på. Blandt andet på den måde, hun bevæger sig på, fordi hun forstår at bruge sit sensuelle kropssprog. Men det bliver aldrig vulgært."

ANNONCE
Del

Seneste nyt