Magasinet M!

10 tegn på, at hun vil ha' dig

Sådan viser en kvinde, at hun er interesseret.

Hun leger med lokkerne

Det er et godt tegn, hvis hun rører ved sit hår. Så er hun i færd med at gøre sig mere feminin - og dermed mere attraktiv - for dig. Hold generelt øje med hænderne: Hvis hun fører dem gennem håret, retter på halskæden eller justerer udseendet på anden vis, så har du gode muligheder.

ANNONCE

Hun 'præsenterer' sin krop

En interesseret kvinde gør, hvad hun kan, for at vise sine bedste sider frem. Hun vil derfor ofte 'præsentere sin krop' ved at svaje i ryggen og vippe numsen ud, så den bliver mere synlig. Der er tale om et urinstinkt, som fortæller hende, at hun må præsentere barm og bag bedst muligt (tak skal du have, urinstinkt).

ANNONCE

Hun griner af dine dårlige vittigheder

Det er altid et godt tegn, hvis hun griner af dine vittigheder - også dem, du egentlig godt ved er rigtig dårlige. Nej, hun griner ikke, fordi du pludselig er blevet Danmarks sjoveste mand. Det er en gestus fra hendes side, fordi hun gerne vil vise, at hun er underholdt og interesset.

ANNONCE

Hun rører ved sig selv

Hvis hun sidder og stryger sig selv over armen eller nusser sig i nakken, sender hun et signal om, at hun gerne vil have dig til at gøre det samme. Det er hendes underbevidsthed, der får hendes krop til at gøre ting, hun i al hemmelighed gerne vil have, du skal gøre. Hvis hun fifler lige lovlig meget med udringningen eller buksekanten, er det fordi, hun gerne vil vise dig noget...   

ANNONCE

Hun sværmer

Hvis hun konstant er i nærheden uden at prøve at skjule det, så inviterer hun til, at du tager kontakt. Måske søger hun øjenkontakt eller skaber opmærksomhed for at fange din interesse. Du skal ikke lade dig skræmme af, at hun er sammen med veninderne. Det betyder ikke nødvendigvis, at hun er 'til stede' i flokken.

ANNONCE

Hun efterligner dig

Det er en ubevidst reaktion at efterligne dem, vi er interesseret i. Hun kan fx gøre det samme med hænderne, som du gør, eller bruge de samme udtryk som dig, når I taler. Hvis hun efterligner dine bevægelser på et dansegulv, ser det rigtig lyst ud.

ANNONCE

Hun fugter læberne

Det er et lovende tegn, hvis hun forsøger at henlede opmærksomhed på sin mund, mens I snakker. Når hun fugter læberne, signalerer hun, at hendes underbevidsthed fantaserer om hede kys. Hun kan også gøre det at lede dine tanker hen på, hvad hun kan med læberne - der er trods alt tale om en erogen zone.

ANNONCE

Hun holder øjenkontakt

Hvis hun er interesseret, så holder hun øjenkontakt med dig i mere end et sekund. Ved at fastholde øjenkontakten over længere tid, viser hun dig, at hun har selvtillid. Kigger hun væk og søger tilbage til dine øjne, er hun helt sikkert interesseret, men er enten genert eller spiller kostbar.

ANNONCE

Hun smiler

Viser hun tænder - på den gode måde, altså - kan du rolig gå over og tale med hende. Husk at smile tilbage. Lad hende fjerne blikket først. Det er vigtigt, at du ikke vender hovedet bort, da hun i så fald vil tro, du ikke er interesseret.

ANNONCE

Hun rører ved dig

Rører hun ved dig, mens I snakker sammen? Hvis hun fx ligger sin hånd på din arm for at understrege en pointe, så er du på rette vej (en lussing tæller ikke i denne sammenhæng). Hendes hånd på din skulder, brystkasse eller dit lår er ensbetydende med interesse, og på den måde indbyder hun også til mere fysisk kontakt.

Kilde: 'The Definitive Book Of Body Language' af Allan & Barbara Pease

ANNONCE
Del

Seneste nyt