Magasinet M!

10 ting, der er galt med verden

Overfanatiske teenage-fans

Her menes den helt særlige skare af hovedsageligt teenagepiger, der bliver personligt fornærmet, hvis nogen som helst formaster sig til at mene et eller andet negativt om deres yndlings-stjerne. Da Justin Bieber blev svinet af EB's musikanmelder, truede tøsebørnene med lejemord, tæskehold og tilsvininger. Arhmenaltså...

Facere på gaden

"Undskyld, men går du op i menneskerettigheder for børn? Nej? Hvad er du for et monster?". Hvem der end har fået givet alverdens nødhjælps-organisationer den idé, at det er pissesmart markedsføring at sende ihærdige, selvretfærdige unge sælgertyper på gaden, burde ristes over en sagte, sagte ild.

Genindspilninger

Hvornår var det lige, at samtlige kreative Hollywood-chefer holdt et fordækt møde i et røgfyldt lokale og blev enige om, at nye film-idéer var helt passé, og publikum langt, langt, laaaangt hellere ville se genindspilninger af gamle film?

ANNONCE

'Del på Facebook- og Twitter'-links på pornosider

Okay, hvilken smart programmør fik den forrygende idé, at mænd bare utroligt gerne lige vil dele den video, som de sidder og kamp-onanerer til på PornHub.com? Nu ved vi ikke, om det bare er os, der er bornerte, men vi tror ikke umiddelbart, at updaten: 'Prøv lige at se den Busty Mature-video, jeg lige har siddet og revet den af til. Fåårk, hun er lækker', ville falde i særlig god jord hos særligt mange.

Folk, der tror, de kurerer kræft, fordi de deler en besked på Facebook.

"Har du bare givet penge? Det er sgu for dårligt! Jeg har delt en statusopdatering mod kræft OG tagget nogle mennesker i beskeden." Idiot.

Edge-netværk på telefonen

Og når man så endelige har været forudseende nok til at lade telefonen op om natten, så kan den ikke finde andet end Edge-netværk rundt om i byen. Hvilket gør web-browsing langsommere end dengang man brugte 56k-modem. Argh.

ANNONCE

Superligaen på otte forskellige kanaler

Kan I huske de tider, hvor man ikke behøvede den absolut dyreste tv-pakke bare for at kunne se alle kampene i Superligaen? Det kan vi. Og vi savner de tider.

Batteri-levetider

Vi er store fans af de voldsomt mange muligheder, som vores smartphones giver os. De er jo - med ét ord - geniale. Altså udover det faktum, at når man har allermest brug for dem, så er der ca. to procent strøm tilbage, og man er tvunget til at tage stilling til, om man helst vil sende en sms eller finde ud af, hvor man er på Google Maps, før man bliver fuldstændig afskåret fra omverdenen.

Højtaljede bukser

Kald os gammeldags, men vi forstår simpelthen ikke, hvorfor en del kvinder insisterer på at iklæde sig et stykke tøj, der ikke ser godt ud på nogen kvinder. Overhovedet. "Uh, men vi får så lange ben i dem". Ja, men jeres røv ser også dobbelt så stor ud.

Katrine Djarling

Hun var sjov, da vi troede, hun var en parodi. Men pænt skræmmende da vi fandt ud af, at hun mener det alvorligt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt