Magasinet M!

10 ting, der ikke burde findes længere

Nogle ting burde aldrig have eksisteret, andre ting har bare overskrædet sin udløbsdato.

10 ting, der ikke burde findes længere

1 Big Brother
Det var banebrydende, da Big Brother startede. Men nu er der som bekendt ikke rigtigt andet end reality i fjernsynet, så nu er det måske ikke sååå ophidsende at se nogle mennesker, der - og hold nu fast - bor i et hus.

2 Det lille 'hvad er det'-symbol ved kontrolkoden ved netbetalinger
Alternativt: Indfør 'Hvad er kreditkort?'-, 'Hvad er betaling?'- og 'Hvad er internettet?'-knapper.

3 Der er cookies på denne side-notitsen
Kan man ikke bare underskrive en aftale om, at man er opmærksom på, at der bliver indsamlet cookies, når man køber en computer, og så aldrig mere tage stilling til den ting? 

4 Dressurridning som OL-disciplin
Når andre discipliner handler om at løbe vildt hurtigt, kaste tunge sten meget langt og generelt være en atletisk badass, virker det en kende fesent, at man kan vinde en OL-medalje på være iført en høj hat og får en hest til at spadsere på en fjollet måde.

5 Revyer
Der var engang - før fjernsyn, internet og... massemedier generelt - at folks eneste mulighed for at få sig et grin var at dukke op til de årlige revyer. Men helt ærligt: Nu kan man jo bare se Louis C.K. på på Netflix, hvis man vil grine, så måske behøver Ulf Pilgaard og Lisbeth Dahl ikke at ulejlige sig mere med falske tænder og morsomme parykker.

6 Absurd lange filmcredits
Kun i filmbranchen er det nødvendigt at udspecificere alle - ALLE - der på den mest perifære måde har medvirket i filmen. Catering, assistant accountant og minsandten: Second second assistant director: second unit er bare et par eksempler. Vi skriver jo heller ikke, hvor vi har bestilt pizza fra for at kunne producere dette nummer.
Ps. Tak til Sale e Pepe på Nordre Fasanvej.

7 Pensionistsæder i bussen
'Uh, se mig, jeg levede under krigen, så er der særlige sæder til mig'.

8 Vanter
Ved I, hvad der er en fed erstatning for vanter? Handsker! Her er man stadig i stand til at tage sin telefon, gribe fat om ting og generelt bevare sine basale grovmotoriske evner...

9 Provins-dj's
Nej, det er ikke rigtigt et job at tænde for sin iPod og engang imellem skrue ned og råbe noget idiotisk i mikrofonen.

10 Grever
Bevares - hvis de stadig piskede bønder, bar kåber og førte sig frem med pomp og pragt, ville det være sejt, men den danske adel virker i disse dage lidt tam.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt