Magasinet M!

10 ting, du aldrig må gøre i sengen

Som fx at klaske hende hårdt bagi uden varsel...Klaske hende bagi uden varsel

Mange kvinder synes, det er frækt med et eller flere rap bagi under sex, men giv dem lige et praj først, så de ikke går i chok. Varm op med små, forsigtige slag. Hvis hun stivner eller trækker sig væk, er det nok et vink om, at hun ikke synes, det er så fedt at blive slået bagi. Men hvis hun bliver tændt af det, er der ikke andet for end at klaske løs.

ANNONCE

Stille tåbelige spørgsmål

Nej, vi mener ikke: 'Hvad er hvidt, når man kaster det op i luften, og gult, når det rammer jorden?', men: 'Er du våd?', 'var det godt?' og klassikeren 'kom du?'... Lyt i stedet til hende og aflæs hendes signaler. Stønnen, vippen med underlivet og ikke mindst en høj grad af fugtighed mellem benene er tegn på, at du har gang i det rigtige.

ANNONCE

Have strømper på i sengen

Et par beskidte sokker i sengen er cirka lige så sexet som fiskerinoteringer og fladlus. Det burde derfor ikke være nogen overraskelse, at kvinder tænder af med det samme ved kombinationen af sok og erigeret manddom. I korte træk: Tag dem af. Nu!

ANNONCE

Være egoistisk

Kvinder elsker en mand, der ved, hvad han vil have og hvordan. Men det er ikke godt nok at fyre krudtet af efter to minutter og falde i søvn/se tv/gå hjem. En quickie er fantastisk, hvis begge parter er med på den, men en rigtig mand lader ikke en kvinde 'hænge'... og hun vil få endnu mere lyst til at lave endnu frækkere ting med dig, hvis du gør dig umage og ikke kun tænker på dig selv.

ANNONCE

Være alt for fuld

Selv om det måske føles som om, at dine seksuelle evner bliver bedre efter 10 fadøl med tilhørende Fernet Branca, så er det blot en illusion. Hvis du holder igen med indtagelsen af de våde varer, slipper du også for at vågne op ved siden af Tonser-Dorthe, selvom din slørede erindring siger, du gik hjem med Victoria Silvstedt.

ANNONCE

Have 'sjove' boxershorts på 

Dette inkluderer alle former for satinshorts med tegneseriefigurer på, boxershorts med sjove print, jokes og anden spas. Hvorfor? Er du fem år eller hvad? Enkle, ensfarvede tights koster det samme som dem med tåbelige motiver, og hunkønsvæsener kan så godt lide dem, så gem Batman-shortsene til en aleneaften.

ANNONCE

Have dårlig hygiejne

Her taler vi dårlig ånde, lange negle på fingre og tæer, sure underbukser og, ja, 'nakkeost'. Gå i bad, klip dine negle, skift underbukser og børst tænder. Hvis du er rigtig smart, tager du hende med i bad, før I går i gang. Bonus: Piger synes, fællesbad er et fantastisk forspil.

ANNONCE

Plage

Mænd, der plager om blowjobs, analsex, trekanter, bondage og så videre, har sjældent særlig meget held med det. Hun vil føle det som om, du ikke respekterer hende, og det kommer du ikke langt med. Fortæl hende i stedet præcis hvor frækt, du synes, det ville være - men uden at presse hende. Lad hende gå og summe over det i noget tid, og bring så emnet på banen igen. Vejen til sejr kan være lang.

ANNONCE

Nægte at bruge kondom

Vi ved det godt allesammen, men det kan være svært at huske i kampens hede: Kondomer er måske ikke det fedeste i verden, men de har den store, store fordel, at de beskytter mod uønsket graviditet, aids, klamydia, gonoré, kønsvorter og andre gustne ting. Du snyder kun dig selv, hvis du lokker en ny partner til at dyrke sex 'au naturel'.  

ANNONCE

Slå med banditten

Vi ved ikke, hvem der fandt på det, men hvis du henter din inspiration i sexfilm, så er her én ting, du skal undlade at udleve. Hvorfor? Det virker totalt latterligt på kvinder.

Del

Seneste nyt

ANNONCE