Magasinet M!

10 ting, du ikke må ha' liggende på en 1. date

Du har hevet din drømme-babe med hjem, men glemt at rydde lejligheden for disse 10 ting. Dumt!

 

 

Fugtighedscreme PLUS toiletpapir

Fugtighedscreme er der som sådan ikke noget i vejen med at bruge som fyr. Det samme gælder sjovt nok også toiletpapir. Men de to ting skal helst holdes adskilt, hvis du får pigebesøg. Selv den sløveste kniv i skuffen kan nemlig godt lægge to og to sammen.


Prut-absorber

Fiser du også helt overdrevet meget? Så er prut-absorberen fra www.shopinprivate.com måske svaret på dine bønner. Men gem den væk inden din date kommer op i lejligheden. For vi har en meget stærk formodning om, at din hun godt kunne tænde lidt af på den ellers ret så geniale opfindelse.

 

 

Det sidste nye nummer af Pædofil-Nyt

Tjah, det er bare dumt, ikke...

ANNONCE
mmm.dk - 10 ting, du ikke må ha' liggende på en 1. date mmm.dk

Det kan godt ske, at din bandit ikke er meget større end en kålorm, men for helvede, lad nu være med at flashe med det og gem pakken med mini-kondomerne væk, inden din date kommer forbi. Gem din lille overraskelse til du har fået tøjet af hende. Så er der nemlig større chance for at hun bliver og gennemfører - af medlidenhed altså. (Kan købes her:)

 

En penis-pumpe!

Tjah, hvis pakken med mini-kondomer alligevel ligger fremme, er det vel heller ikke den store overraskelse, at du har brug for en penis-pumpe. Men gem nu væk alligevel. Skulle det ske, at du glemmer det, bilder du hende bare ind, at der er tale om en cykelpumpe. (Du er fucked, hvis hun spørger om hun m å låne den, da hendes cykel er halvflad).

 

 

ANNONCE
mmm.dk - 10 ting, du ikke må ha' liggende på en 1. date mmm.dk

Endnu et genialt produkt fra shopinprivate.com. Vi har hørt, at hvid (eller bleg) er det nye sort (eller brun). Vi ved ikke hvilken del af din krop, du har tænkt dig at flashe over for din date, og vi dømmer dig bestemt ikke. Men gem cremen væk.

(Kan købes her:)

Nøgenbilleder af din mor

Hvorfor du har nøgenbilleder af din mor liggende, gider vi egentlig ikke vide. Men vi kan garantere dig for, at din date løber ud af døren hurtigere, end du kan nå at sige rohypnol.

Nøgenbilleder af dig selv

Det er bare gay at tage nøgenbilleder af sig selv. Og have dem liggende til 'offentlig' skue.

 

En latexmaske med tvangsåbning

Vi siger ikke, du har en liggende. Vi siger bare, det er usædvanligt dumt at lade en sort, latexmaske med tvangsåbning og lynlås ligge og flyde.

 

ANNONCE
mmm.dk - 10 ting, du ikke må ha' liggende på en 1. date mmm.dk

En nærmere beskrivelse er vist unødvendig...

 

Del

Seneste nyt