Magasinet M!

10 ting du TROR kvinder kan li'

... men som de i virkeligheden hader.

Med lidt hjælp fra vores søde, kvindelige kolleger her på Benjamin Media, har vi fundet frem til 10 ting, du tror, din kæreste kan li', men som hun i virkeligheden hader.

Alt 'sjovt', der indebærer din penis

Vi forstår det ikke, men kvinder synes åbentbart ikke, det er sjovt, når vi gemmer banditten mellem benene eller laver helikopteren i soveværelset. Så det gemmer vi til omklædningsrummet.

ANNONCE

Når vi leger med deres gyngende bryster

Kvinder hader, når vi komplimenterer deres foretrin - og efterfølgende får dem til at gynge. Men, men... Vi kan altså bare godt li' at lege med dem.

Kvinder elsker, når fyre er syge og ynkelige

Not! "Der findes næsten ikke et større turn-off for kvinder, end når en mand er syg og 'ligger for døden'". Citat: Anonym kvindelig medarbejder på Benjamin Media.

ANNONCE

Mandlige strippere

Nej, piger tænder IKKE på olierede fyre i g-strenge. Så når din kæreste tager afsted til sin venindes polterabend, kan du være helt tryg. Hun stikker ikke af med stripperen.

Når du siger til en pige, at hun ser godt ud uden make-up

Det er ingen hemmelighed, at piger bruger en del tid foran spejlet på make-up. Så når du siger, at de ser godt ud uden make-up, tror de, du lyver. Eller i værste fald at du ikke værdsætter, at de gør noget ud af sig selv.

ANNONCE

Blomster på arbejde

Blomster er et hit. Bare ikke på arbejdspladsen. De fleste piger synes bare, det er pinligt og klichéfyldt.

Når du snakker om dit 'band'

"Hey skat, jeg smutter lige ud. Vi skal øve med bandet". Og det betyder, du skal bælle bajer med gutterne, mens du fører dig frem som en anden Axl Rose. Det er ikke sejt, det bare nørdet.

ANNONCE

Nej, din joke er ikke sjov

Der er én bestemt joke, som du elsker at fyre af, hver gang muligheden byder sig. Men surprise, surprise, din kæreste synes IKKE den er sjov. Overhovedet! Så med mindre du er vild med medlidenhedsgrin, skal du måske finde på en ny joke.

ANNONCE

Når du henter inspiration fra pornofilm

"Whaaaaaat?", tænker du. Men den er skam god nok. Når du leger Rocco Siffredi i soveværelset, bider din kæreste sig i læben; ikke for at holde orgasmen tilbage, men for ikke at flække sammen af grin.

ANNONCE

Når du er venner med dine ex-kæreste(r) på Facebook

"Nej, da. Selvfølgelig må du godt være venner med dine ex-kæreste på Facebook. Jeg stoler 100% på dig".

1) Hun stoler IKKE 100 % på dig.

2) Du må IKKE være venner med din ex-kæreste på Facebook.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE