Magasinet M!

10 ting hun ABSOLUT ikke gider høre i sengen

Her afslører M!s kvindelige sexskribent 10 ting, du absolut aldrig skal sige, mens I har sex.

1: "Jamen, min eks kunne godt lide det!"
Ok, hør her: Vi ved godt, at du har haft en kæreste før os - og sikkert også en kæreste før hende. Vi ved også godt, at du ikke har lært alle dine sexmoves ved at læse M! eller ved at se videoer på nettet. Vi gider bare ikke høre om andre kvinder, du har dusket! Især ikke, når vi knalder. Heller ikke, hvis hun var en idiot, der gav dårlige blowjob. Just. Don't. Mention. The. Ex. Ever!

2: "Hvad er det, her lugter af?"
Selvom du lige har fortalt, at din hund åd en halv solsort og dine gummistøvler i morges, vil vi altid som det første være bange for, at det er os, der lugter - og ikke den kæmpe dej, hunden har lagt bag døren.

3: "Kom du?"
Hvis du er nødt til at spørge, gjorde vi ikke. I det hele taget er alle former for pres på pigers eventuelle klimaks noget, man generelt skal være varsom med. Hvis I har knaldet mange gange, og der pludselig ikke er bonus, hvor der plejer at være, er det helt ok at spørge, om der er noget galt. Men som udgangspunkt er det altid bedre at spørge, hvad du kan gøre i stedet. Og måske kan hun bare ikke lige den dag, og måske gider hun bare ikke diskutere eller forklare. Det er der ikke noget i vejen med. Nogle gange er den der, andre gange er den der overhovedet ikke, når man er en pige. Og der er kun én ting, der er værre end et knald uden orgasme: Et knald, hvor man skal eksamineres i, hvorfor man ikke kom.

4: "Kom så, gi' den til farmand!"
Samme forbud gælder alle referencer til forældre og familie-relationer i det hele taget. Sex og familie hører bare ikke sammen. Overhovedet.

ANNONCE
10 ting hun ABSOLUT ikke gider høre i sengen

5: "Jeg er vild med din store røv"
Uanset hvor mange gange, vi spørger dig, ved vi godt, hvor stor vores røv er. Vi ved inderst inde også godt, at du meget bedre kan lide en stor røv end en knap så stor røv, og så skulle man måske tro, at alt var godt. Desværre sker der noget i hovedet på mange kvinder, så snart vi får tøjet af: Vi bliver usikre. Så med mindre du er helt 100 på, at hun selv er helt cool med sit bagparti og dets størrelse, er alle lovprisninger af størrelsen no-go. Du må meget gerne sige, at hun har en dejlig røv eller en lækker røv - så kan vi nemlig i vores stille sind bilde os ind, at den er lige så fin og velformet som Shakiras (Ja, vi ved godt, det er åndssvagt).

6: "Skal du have køllen i møllen?!"
Ville du selv svare ja til det? Det samme gælder alle spørgsmål vedrørende anakondaen, den gasblå hævner, sværdet, dolken, El Dillerino, eller hvad du nu kalder dit lem. Mens I har sex, er det klart bedst at holde sig til at benævne køns- og kropsdele pik, fisse og andre neutrale ord. Så kan du altid underholde hende med historien om, hvordan den kom til at hedde Conan Barbaren, når I er færdige. Øgenavne gør den nemt til noget komisk. Og hvis der er noget, du ikke gider, så er det, at hun griner af den, når I har sex.

ANNONCE
10 ting hun ABSOLUT ikke gider høre i sengen

7: "Ååååh, aaaaaaah, iiiiiiih, uuuuuuuh, ooooooh ?"

Du behøver ikke være stille som en ninja under sex. Faktisk synes vi, det er lækkert med lyde, støn og et 'åh, ja, du er så fræk' i ny og næ. Men lad os bare én gang for alle slå fast, at det er kvinder, der har patent på at hyle og skrige højlydt under sex. Et ordentligt brøl, når I kommer, er helt fint, men en mand, der skriger under sex? Nej tak.

8: "Jeg har set noget på internettet, som jeg gerne vil prøve..."
Med mindre det, du har set, er hvordan du giver hende tantrisk massage med en lækker olie, ville vi undlade at involvere hende alt for meget i obskure skolepige-videoer fra Japan og hvad du ellers fordriver tiden med. Internet-porno og sex i den virkelige verden er bedst at holde adskilt. Er du i tvivl, kan du jo f.eks. få hende til at vise dig de videoer, hun selv ser for at komme i stemning.

ANNONCE
10 ting hun ABSOLUT ikke gider høre i sengen

9: "Jeg ved godt, du sagde nej i går, men..."
Det er fair nok, at du godt vil udvide dit repertoire på lagnerne. Det er også fair nok, at du gerne vil fortælle din partner, at du vil det. Hun har med stor sandsynlighed selv nogle punkter, hun gerne vil have tilføjet menuen. Men der går som regel længere tid end et døgn, før man siger ja til at tage med i swingerklub eller gøre det på taget af dine forældres campingvogn ved højlys dag. Så giv det noget tid, så skal hun nok komme efter det.

10: "Hov! Øh... Skat?"
Der er to steder, piger aldrig vil høre ordet 'hov'. Det ene sted er hos frisøren, og det andet sted er i sengen. Vi forestiller os straks de værste scenarier i vores hoveder, og det harmonerer meget dårligt med god sex. Hvordan ville du selv reagere, hvis vi pludselig sagde: "Ej... Skal den se sådan ud?" eller "Er det meningen, den skal vende den vej?!" Selvfølgelig forventer vi ikke, du har fuldkommen styr på det hele, for det har vi ved Gud heller ikke selv. Men vent lige til bagefter med at undre dig over, om tingene vender rigtigt, eller om den lyd skal være der.

ANNONCE
Del

Seneste nyt