Magasinet M!

10 ting i Avengers: Infinity War, som ikke gav nogen mening

Ikke alt sad lige skarpt på Marvels seneste skud.

Selvom vi stadigvæk er helt forelsket i Infinity War, så er det alligevel et ret svær opgave at skulle kombinere 10 år og 18 film i én og samme pakke.

Der kan ikke undgås nogle fodfejl - og dem har Screen Rant selvfølgelig fundet frem til dig i videoen nederst.

Her er en håndfuld af de mest prominente:

1) Hvorfor skulle The Hulk pludselig blive bange for lidt udfordring i form af Thanos? Er Hulk ikke rendyrket galskab - og når man tænker på, at han uden tøven forsøgte at gennemtæve sin gode ven Thor, nedlægge Abomination og desuden går direkte i flæsket på Fenris-ulven - ja, så virker det lidt mærkværdigt at hans nederlag til Thanos i starten ikke krævede en payback time.

2) Thanos blev stærkere og stærkere jo flere sten han fik på handsken - men med en næsten fullpowered Infinity Gauntlet burde Captain America ikke kunne stoppe hans slag, når man tænker på, at han gik i gennem The Hulk som smør bare med to sten.

3) Loki skulle være en mesterlig spiller og genial til at snyde folk - og så er hans bedste trick til at nedlægge Thanos at forsøge at snyde ham med en lille kniv?

Se resten af listen herunder:

ANNONCE
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt