Magasinet M!

10 ting piger bekymrer sig om men som vi fyre er absolut ligeglade med

I piger bekymrer jer for meget om ligegyldige ting. Her er 10 af dem

Hvilket move, I skal lave, når I forsøger at score os

Mange af jer tror, at I vil virke irriterende eller pågående, hvis I rent faktisk prøver at komme i bukserne på os. Men for helvede, hvor kan vi godt lide, når det ikke er os, der skal tage teten, og at vi bare kan læne os tilbage. Se det fra en anden vinkel: Hvordan ville du selv reagere, hvis en sød fyr tog kontakt til dig?

ANNONCE

Pubeshår

Okay, det kan da godt være, at vi drenge er splittede, når det kommer til kønsbehåring, men det er jo ikke sådan, at vi siger nej til sex, hvis der er en lille busk dernede.

Lydene, I laver, når I har sex

Vi er absolut ligeglade med, om du så lyder som et æsel, når du har sex. Hvis du er sød og dejlig, må du for den sags skyld lyde som Carl Mar - det gør os ikke noget.

ANNONCE

Størrelsen på jeres bryster

Nogle af os mænd har vores præferencer, men i det store hele går vi ikke så meget op i, om dine bryster nu er store, små eller af forskellig størrelse. Det er jo bryster, for pokker. Guds gave til kvinden!

Se flere lister her

ANNONCE

Jeres menstruation

Nej, de fleste af os mænd synes faktisk ikke, det er ulækkert at have sex, mens du har dit månedlige. Det er kun dig, der gør det mest naturlige i verden til et problem.

At jeres værelser roder

Take a chill pill. Vi bliver altså ikke skræmt væk af, at dit tøj ligger i en bunke i hjørnet. Faktisk synes vi bare, at det er charmerende og enormt tiltalende.

ANNONCE

Jeres sko

Vi er da ligeglade med, om du så har Kangaroo-velkro-sko på. Vi kigger alligevel kun på din røv og opefter.

At I har følelser

Nogle af jer piger har en tendens til at ville skjule jeres følelser og virke cool over for os. Men vi er altså ligeglade. Det gør det rent faktisk bare nemmere for os, hvis I fortæller, hvordan I har det.

ANNONCE

At I virker bitchy

Selvfølgelig skal du ikke kontrollere os som en eller anden diktator, men det er altså helt okay at fortælle os, at vi skal tage opvasken eller gøre badeværelset rent - ellers gør vi det jo aldrig.

Se flere lister her

Del

Seneste nyt

Annonce