Magasinet M!

10 ting, vi hader ved sne

Årets første sne er faldet. Og vi hader det!

10 ting, vi hader ved sne
Hvor er damerne?

Kulde betyder, at pigerne tager ekstra tøj på. Men når der så falder sne oven i hatten, forsvinder de fra bybilledet, og vi mænd er herefter tvunget til at kigge på hinanden (gad vide, om sne var en afgørende spiller i det gamle Grækenland?)

10 ting, vi hader ved sne
Dirty snow

Sne i Danmark er ikke som sne, du kender fra alperne. Efter det har ligget i lidt mere end et døgn, bliver du pludselig i tvivl om, om det rent faktisk er Vor Herre, der har tømt septiktanken ned over os.

ANNONCE
10 ting, vi hader ved sne
Det er IKKE smukt

Når folk forsøger at overbevise en om, at det er så smukt, så smukt. Det kan da godt være, det er flottere end regn, men det er koldt, vådt og skide irriterende.

10 ting, vi hader ved sne
Minus på kontoen

Dit forbrug af offentlig transport stiger betragteligt. Og det er selvfølgelig også fint nok. Men når du så kigger på din konto sidst på måneden, fortryder du, at du ikke bare tog jernhesten på arbejde.

ANNONCE
10 ting, vi hader ved sne
Alt går galt!

Skulle det ske, at du bevæger dig op på cyklen en morgen, mens snefnuggen daler udenfor, har du selvfølgelig ikke kalkuleret med, at du kun kan "drøne af sted" med 3 km/t, og at dine gear har frosset sig fast i syvende. En time senere har du stadig et kvarter til arbejde. Når du så skal hjem igen, kommer du ud til en cykel, hvor låsen nu også er frosset fast. Du vælger at gå hjem, da du - som skrevet tidligere - allerede har brugt ALT for mange penge på den offentlige transport. En kilometer fra dit hjem falder du på det glatte fortov og brækker røven. Du hader dit liv.

ANNONCE
10 ting, vi hader ved sne
Snekrig

Når kæresten har lokket dig med over i parken for at bygge en snemand, og at I så konstant skal være på vagt efter små snotunger, der sender sneprojektiler efter jer (jo, det sker også uden for ghettoen)

10 ting, vi hader ved sne
Gul sne

Når du forsøger at give igen på førnævnte snotungers sneboldkasten, og at du så ikke opdager, at det sne, du lige har brugt til at forme en snebold med, rent faktisk er gult.

ANNONCE
10 ting, vi hader ved sne
Din skole

Når du vågner op til en voldsom mængde af sne, og du finder ud af, at mange institutioner holder snefri, men at din skole som en af de eneste i lander insisterer på stadig at holde åbent (suk!)

10 ting, vi hader ved sne
Snedæk - eller manglen på samme

Når du finder ud af, at du har glemt at sætte vinterdæk på din øse, og at du tilmed kommer i tanke om, at du skal hente dine forældre i lufthavnen senere på dagen, der kommer hjem efter en uge på Tenerife

ANNONCE
10 ting, vi hader ved sne
At skovle

Når dine forældre sætter dig til at skovle fortovet fri for sne, inden du skal møde i skole. "What have I done to deserve this?" tænker du og flytter dagen efter over til din kammerat, der har en lækker hybel oven på Heidis Bier Bar. To uger senere kommer du krybende tilbage til dine forældre og trygler om, om du må flytte ind igen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE