Magasinet M!

10 ting, vi har lært af internettet

Før var vi dumme og uvidende, men så kom internettet. Vi har samlet en liste over de bedste guldkorn fra the world wide web.

1. At Chuck Norris er den ultimative badass

Indtil en eller anden sendte os linket over, hvad Chuck Norris egentlig er i stand til, troede vi faktisk bare, at hans fremmeste bedrift var at have lavet en stak ufrivilligt morsomme 80'er-machofilm (og den ret så fesne tv-serie Walker, Texas Ranger). Undskyld, Chuck.

ANNONCE

2. At det er stort at være den første til at kommentere på en artikel eller et indlæg

Det er faktisk så stort, at man hovedsageligt skriver "first", hvis man skulle være så heldig. Christoffer Columbus har ikke levet forgæves.

3. At nigerianere har mange penge, og de er ikke kede af at dele ud af dem.

Men nu vi tænker over det, har Prins Abdizi faktisk ikke svaret tilbage siden, vi sendte det depositum, han skulle bruge, så han kunne overføre 192 millioner euro til os.

ANNONCE

4. Hvad vores eks-kærester laver i dag

Hvorfor var det nu lige, vi mente, det var en god idé at adde dem på Facebook?

5. Hvordan vores kvindelige kollegaer ser ud i bikini

De kunne aldrig finde på at troppe op på arbejde iført bikinitop, og de er altid tækkeligt påklædt til sommerfesterne, så vi ikke rigtig ser hud, men heldigvis er de ikke blege for at lægge bikinibilleder fra deres seneste ferie op på Facebook. Så ignorerer vi bare det faktum, at hendes solbrune kæreste ligner en dansk version af Robert Downey Jr., hvilket reelt umuliggør en scoring.

ANNONCE

6. At der er et overraskende stort marked for dværgporno

Behøver vi at uddybe vores forbløffelse? 

7. At hvis bare du er tyk nok, så vil den video, du lægger op på YouTube, hvor du slås med lyssværd mod dig selv, blive voldsomt populær

At det samtidig betyder, at du får en depression pga. mobning og ikke kan bevæge dig uden for en dør, er der ikke nogen, der siger højt.

ANNONCE

8. At folk faktisk vil betale penge for vores gamle ragelse

Længe leve Dba.dk og Ebay.dk!

9. At der findes pænt mange bizarre mennesker i Danmark...

... og af uransagelige årsager hænger de alle sammen ud på Nationen på EkstraBladet.dk. Et forum, der på én gang er både svært underholdende og pænt skræmmende at læse indlæg i.

ANNONCE

10. At du ikke skal klikke på linket "Vil du kneppe gratis piger i aften?"

Praktikanten har ikke rigtig haft kontrol over sin redaktions-PC siden den fatale aften for to uger siden.

Del

Seneste nyt

Annonce