Magasinet M!

10 tips til analsex

Klar til weekenden: Sådan går I hele vejenAnalsex er fantastisk hvis det gøres ordentligt. Hvad det vil sige, kan du læse lige her.

1: De fleste piger er virkelig besat af tanken om, hvor pinligt det ville være, hvis der kom puha med ud, så sørg for at hun er ren og fin, inden I går i gang. Tag hende med ud under bruseren og kærtegn hele hendes krop med dine indsæbede hænder - det er et godt forspil.

2: Sørg for at hun er helt afslappet. Ellers bliver det en rigtig dårlig oplevelse for jer begge to. Giv hende massage, oralsex og et glas champage, og fortæl hende, hvor fræk og dejlig, hun er.

3: Brug masser af glidecreme. Masser siger vi! En god, tyk, vandbaseret en, som den man kan købe på apoteket, er din ven.

4: Varm stille op. Der findes hele to ringmuskler bagi. Den ene sidder helt ude hvor du kan se den, mens den anden sidder længere oppe. Og deres refleks er altså at trække sig sammen, når der bliver stukket noget op. Det gør virkelig ondt at få noget op bagi, når man ikke er klar til det, så et par forsigtige fingre eller en buttplug er gode at starte med.

5: Det lyder underligt, men en god måde at få ringmusklerne til at udvide sig, er faktisk hvis man presser lidt, når der skal noget ind. Lige som når man skal på toilettet. Et par vejrtrækningsøvelser lige inden er også en god idé, men hun behøver ikke ligge og gispe som til en fødselsforberedelse.

6: Gør det ondt, når du er kommet op i hende, så hold den stille i 10-15 sekunder og lad hende slappe af imens.

7: Man skal være trænet for at kunne holde til den form for analsex, man ser i pornofilm. Så med mindre din kæreste spillede hovedrollen i Analakrobaterne 1, 2, 3, 4 og 5, skal du holde lidt igen, når I er i gang.

8: Det naturlige valg af stilling er naturligvis doggy style, men det er langtfra den bedste. Vi ved ikke hvorfor, men det funker altså bare bedre, hvis hun ligger helt fladt på maven med en pude under hofterne, og du sidder overskrævs oven på hendes numse. Eller hvis hun sidder overskrævs på dig og selv styrer løjerne.

9: Selv om det måske er fristende, så lad være med at komme oppe i hende. Det virker lidt som et lavement. Men det er der selvfølgelig også nogen, der tænder på.

10: Husk at hvis der skal knaldes videre udenfor 2'eren, skal dillerfransen vaskes inden, da der også findes klammo bakterier i pigenumser.

Psst. her er et godt begyndersæt! (reklamelink)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE