Magasinet M!

10 tips til at give en G-punkt orgasme

Skal partneren forkæles ekstra meget?

G-punktsorgasmer skulle være en ret heftig oplevelse under samleje, som med tiden er blevet lidt af en sagnomspunden sag.

Hvordan gør man det egentlig? 

Det kan være svært at sige, da det opleves forskelligt fra kvinde til kvinde - men der er en række grundlæggende teknikker, der kan hjælpe oplevelsen på vej.

Så hvis du gerne vil forkæle din kvinde med ekstra meget fræk massage i soveværeset - så skal du læse med herunder!

ANNONCE
Sådan opnår du G-punkt orgasme

Find G-punktet

 Det første skridt er at lokalisere og finde G-punktet. Det er normalt beliggende på forsiden af skedevæggen, ca. 5-7 cm oppe. Brug dine fingre til at udforske området og mærke efter en let ribbet eller svampet tekstur.

Opbyg ro, tillid og afslapning

Skab et trygt og afslappet miljø, hvor din partner kan slappe af og føle sig tryg. Tillid og afslapning er afgørende for at opnå en G-punkt orgasme.

Brug masser af smøring

 Anvend rigeligt med vandbaseret glidecreme for at gøre stimulationen glidende og behagelig. Dette reducerer friktion og ubehag under stimulationen.

Forkæl forspillet

 Brug tid på at stimulere hele kroppen og skabe seksuel spænding gennem kys, berøring og oralsex. Forspillet er vigtigt for at øge ophidselse og følsomhed i G-punktet.

Krævende teknikker

 Prøv forskellige teknikker for at stimulere G-punktet, såsom cirkulære bevægelser, op-og-ned bevægelser eller "kom her" bevægelser med dine fingre. Lyt til din partners reaktioner for at finde ud af, hvad der føles bedst for hende.

Brug af sexlegetøj

 Overvej at bruge et G-punkts vibrator eller en dildo designet specielt til G-punkt stimulation. Disse kan være nyttige for at nå og stimulere G-punktet mere effektivt.

Brug eksempelvis denne populære vibrator til G-punkt.

Prøv forskellige stillinger

Ændring af stillinger kan ændre vinklen og trykket på G-punktet. Prøv stillinger som cowgirl (hvor kvinden er øverst), doggy style eller missionær med puder under bækkenet for at justere vinklen.

Variation i tempo og tryk

 Eksperimenter med forskellige hastigheder og tryk for at finde den rette balance for din partner. Nogle kvinder foretrækker mere intens stimulation, mens andre foretrækker en blidere tilgang.

Mix med klitorisstimulering

 Klitorisstimulering kan være en fantastisk måde at forstærke G-punkts oplevelsen. Brug fingrene, tunge eller vibrator til at stimulere klitoris samtidig med G-punktet for at øge intensiteten.

Vær tålmodig og opmærksom

 G-punkt orgasmer kan tage tid og øvelse at opnå. Vær tålmodig, lyt til din partners reaktioner og vær opmærksom på hendes signaler for at forstå, hvad der virker bedst for hende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce