Magasinet M!

10 tips til at komme i gang med analsex

Miniguide til bagdørsballade!

Velkommen til vores sjove og frygtløse guide til analsex, hvor vi tager dig med på en lystfyldt rejse ind i det ukendte territorium. Ja, vi taler om det bagvedliggende eventyrland, hvor nogle af de mest intense og utrolige oplevelser venter.

Nu kan du måske tænke: "Analsex? Er det ikke bare for de modige og de erfarne?" Men frygt ikke, vi er her for at hjælpe dig med at navigere gennem dette tilsyneladende udfordrende, men også pirrende landskab af sensuel nydelse.

Det er tid til at smide frygten ud ad vinduet og omfavne det ukendte. Lad os dykke ned i vores sjove guide til analsex og opleve de glæder, der venter på os i det eventyrlige rige af rumpegodter!

ANNONCE
10 tips til analsex

1) Kommunikation er nøglen

 Snak åbent og ærligt med din partner om jeres ønsker, grænser og forventninger, inden I begynder. Dette skaber tillid og sikrer en behagelig oplevelse for begge parter.

2) Brug masser af glidecreme

Anus producerer ikke naturligt smørelse som skeden, så det er vigtigt at bruge rigeligt med vandbaseret glidecreme. Dette reducerer friktion og ubehag under samlejet.

Denne glidecreme er især populær hos danskerne til analsex

3) Start langsomt

 Analsex kræver tid og tålmodighed. Begynd med forsigtig stimulation og gradvist øg størrelsen af indførelsen, når kroppen er afslappet og klar.

4) Brug afslapningsteknikker

 Dyb vejrtrækning og afslapning af kroppen kan hjælpe med at reducere muskelspændinger og gøre oplevelsen mere behagelig. Tag det i et tempo, der føles godt for begge parter.

5) Brug af sexlegetøj

 Anal legetøj som f.eks. buttplugs eller anal beads kan hjælpe med at forberede og vænne kroppen til penetration. Start med mindre størrelser og gradvist øg størrelsen efter behov.

Her er danskernes tre favoritter til anal-leg:

Begyndersættet til analsex

Diamant-buttplug

Ultimate Play-sættet

6) Sikkerhed først

Brug altid kondom under analsex for at reducere risikoen for seksuelt overførte infektioner. Det er også vigtigt at rengøre legetøj grundigt før og efter brug.

7) Udforsk andre former for stimulation

 Analsex behøver ikke kun at handle om penetration. Udforsk andre erogene zoner og stimuler dem samtidig for at øge nydelsen og intensiteten.

Brug eksempelvis en anal-vibrator. 

8) Tag hensyn til hygiejnen

 Rengør anusområdet grundigt inden analsex. Brug mild sæbe og varmt vand eller overvej at bruge en anal-douche for at skylle området.

 Værktøj til rengøring inden analsex

9) Lyt til kroppens signaler

 Vær opmærksom på din partners reaktioner og signaler undervejs. Hvis der opstår ubehag eller smerte, skal I stoppe og finde ud af årsagen.

10) Efterpleje

 Efter analsex er det vigtigt at tage sig af kroppen. Rengør området omkring anus grundigt, og overvej at bruge en mild beroligende creme eller olie for at lindre eventuel irritation eller ømhed.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce