Magasinet M!

10 (u)hyggelige film du kan streame til Halloween

10 skarpe til streaming!

Halloween nærmer sig, og uanset om du er typen, der fejrer det med pynt i baghaven og græskar-udskæring eller ej, så kan man altid bruge en god undskyldning for at se en håndfuld gode gys.

Vi har kigget lidt rundt på diverse streaming-tjenester og fundet 10 skarpe film, som enten er uhyggelige eller byder på lidt hyggelig-uhygge til højtiden!

ANNONCE

Scream (1996)

Mens vi venter på Scream 5, så kan vi med rette kigge tilbage på filmen, som startede det hele tilbage i 1996. Den famøse Ghostface-morder er på spil!

Kan streames på: Viaplay

The Ring (2002)

Selvom den ikke helt er lige så uhyggelig, som sin original fra 1998, så er den amerikanske udgave af The Ring alligevel den, de fleste er vokset op med - og har skidt i bukserne over!

Kan streames på: Paramount+

ANNONCE

Scout's Guide to the Zombie Apocalypse (2015)

Genial, genial lille sortkomisk gyserkomedie, hvor en gruppe spejdere skal forsøge at overleve i en by, der er ground zero for en ny zombie-epidemi - og så midt i lejrturen, ærlig altså!

Kan streames på: Disney+ 

ANNONCE

Malignant (2021)

Årets nye gys, hvor en ung kvinde hjemsøges af bizarre drømme om mord - hun finder dog hurtigt ud af, at det viser sig, at de sker i virkeligheden!

Kan streames på: HBO Max

Scary Movie (2000)

Spoof-filmen som tog tykt pis på alt og alle der havde noget med gyserfilm at gøre i starten af 00'erne? Den kan genses til ukendelighed!

Kan streames på: Netflix

ANNONCE

Ready or Not (2019)

Det kan være svært nok at møde svigerforældrene for første gang - men når det sker på en nat, hvor et grusomt ritual skal udføres? Så er det endnu mere træls! Splatter, humor og genial lille overset perle.

Kan streames på: Disney+

ANNONCE

Addams Family (1991) + Addams Family Values (1993)

Addams-familien skriger Halloween - masser af gotisk uhygge, familiehygge og makabre fortællinger.

Kan streames på: Netflix

The Nightmare Before Christmas (1993)

Tim Burtons ikoniske animationsfilm emmer Halloween-uhygge og er en film for både store og små!

Kan streames på: Disney+

ANNONCE

What we Do in the Shadows (2014)

Den ikoniske film af Taika Waititi, som danner inspirationskilden for serien af samme navn, er et indblik i vampyrenes hverdag - lidt som var det en mockumentary. Sort, tørt, genialt og underholdende!

Kan streames på: HBO Max

Hotel Transylvania (2012)

Adam Sandler og co. som en flok monstre, der forsøger at drive et hotel - overraskende underholdende og med masser af Halloween-løjer!

Kan streames på: Netflix

ANNONCE
Del

Seneste nyt