Magasinet M!

104-årig oldefar bliver den ældste til at få en tatovering: Se hvor badass han er

Når denne mand fortæller om "dengang jeg var i din alder", så lytter du helt sikkert efter.

104-årig oldefar bliver den ældste til at få en tatovering: Se hvor badass han er

Jack Reynolds fejrede sin 104 års fødselsdag ved at rykke direkte ind hos Guiness World Records. "Jacko", som han bliver kaldt, valgte den 6. april at få en tatovering. Dermed blev han den ældste person nogensinde til at pryde sin krop med blæk for første gang.

Det fremgår af mediet The Lad Bible.

'Jacko' vidste, han ville komme i historiebøgerne, men det var ikke hovedårsagen til at få en tatovering. Han gjorde det i den gode sags tjeneste og har startet en donation for uheldbredeligt syge på Ashgate Hospice i Chesterfield, England. I øjeblikket - her seks dage efter sin fødselsdag - er der allerede blevet doneret over 23.000 kroner.

Men når vi nu taler om verdensrekorder, er det dog ikke noget særligt for 'Jacko' - i hvert fald ikke mere. For to år siden blev han nemlig også den ældste person nogensinde til at fuldføre en "Ice Bucket Challenge". Det er altså ikke første gang, at den modne herre udsætter sig selv for noget ubehageligt for at skrabe en sum penge sammen til et godt formål.

ANNONCE

Nå nu man fylder 104 år, skal dagen jo fejres med stil. Datteren Jayne og barnebarnet Shane hentede Jack derhjemme i en limousine, så køreturen til Pete Who's Tattoo i Chesterfield blev en af de mere uforglemmelige.

Hvilken tatovering skal så pryde denne legendes krop, tænker du? Jo, sheriffen "Jacko" har selvfølgelig designet sin egen.

"Jacko 6 - 4 - 1912", som der i første omgang skulle have været tatoveret på hans bagdel, er Jacks egen håndskrift og et bevis på et utal af erfaringer og masser af livsglæde. Se, hvordan det gik, da 'Jacko' fik sin tattoo herunder.

ANNONCE

Til The Lad Bible afslører oldefaren også nøglen til et lang og lykkeligt liv. Ifølge kræver det blot, at man af og til nyder et glas whiskey. Derfor er vi her på redaktionen heller ikke i tvivl om, at vi kommer til at længe. Stort (forsinket) tillykke med fødselsdagen fra os på M! Og vi slutter af med et gyldent citat fra den aldrende herre:

"Det er alt sammen for et godt formål. Jeg ville gøre det igen, når jeg bliver 105". 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE