Magasinet M!

11 tegn på, at du er under tøflen

Pigerne fra Woman har stuvet den her (sandfærdige) artikel sammen. Er du også under tøflen? "Nej", siger din kæreste. Okay, så siger vi det

11 tegn på, at du er under tøflen

1. Du sidder ned og tisser. Det er altså meger rarere. og så kommer der ikke tis ud over det hele.

2. Du kan ikke købe gave til hende uden at få et link med farve, størrelse og antal. Et år freestylede du dig til en rædderlig halskæde, og I dyrkede ikke sex i en måned. Det var du selv ude om.

Læs også: 10 tegn på, at hun vil ha' dig

3. Du bruger altid 'vi' i stedet for 'jeg'. 'Vi' elsker at gå på loppemarked, og 'vi' synes, den nye sæson af Vild med dans tegner til at blive meget federe end den gamle.

4. Hvis nogen spørger, ser du aldrig porno. Du synes faktisk slet ikke, det er frækt. "That's someone's daughter!"

5. Jeres hjem er indrettet i fransk landstil. Hvidmalede møbler, der skaller, og beige puder er faktisk også din stil. Ej, hvor pudsigt. 

6. Du drikker aldrig øl med gutterne uden at spørge om lov først. Det kunne jo være, hun havde planlagt, I skulle spise quinoa og dyrke pilates på stuegulvet. Og nå ja, den opvask tager jo ikke sig selv.

7. Når du endelig går ud, skriver du hver halve time. Hun skulle jo nødig blive urolig (læs: dukke op og beskylde dig for at kigge på andre kvinder).

8. Du går kun i tøj, hun har købt. Hun gjorde verden en tjeneste, da hun smed de bukser ud med svaj. Og hættetrøjerne. Og alt andet, du ejede.

9. Du køber alle hendes bind og tamponer. Du får jo også glæde af hendes reproduktions-evne en dag, så det er kun rimeligt.

10. Du ser ikke fodbold mere. Når man tænker over det, er det spild af tid, og alle dine Real Madrid-trøjer er alligevel også smidt ud, så...

11. Du spiser hotdogs, pizza og bacon i smug. Du ved jo godt, det ikke er godt for dig, og du kan for øvrigt slet ikke være det bekendt, for du er på kur.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce