Magasinet M!

11 ting pigerne fra Woman ville ønske M!'s læsere forstod

Det er Woman-damerne, der har skrevet det her, så send klagemails til dem, ikke os...

1. At vi ikke er smukkere uden makeup, selv om I har en eller anden romantisk opfattelse af, at det er tilfældet. Det er kun fordi, I ekstremt sjældent rent faktisk ser en kvinde uden makeup.

 

2. At vi udmærket godt ved, I ser porno, og vi er hverken stødte, sårede eller forargede over det. Husk dog lige private browsing, så vi ikke bliver konfronteret med din forkærlighed for YouPorn, hver gang vi taster YouTube ind i søgefeltet.

 

3. At vi af natur er mere nysgerrige end mænd. Så når vi har Facebookstalket alle dine ekskærester, dine venner, dine venners kærester og samtlige af dine kvindelige kollegaer, er det ikke, fordi vi er sindssyge. Det er bare en helt naturlig forskel på kønnene!

 

 

 

 

ANNONCE
11 ting pigerne fra Woman ville ønske M!'s læsere forstod

4. At det er fuldstændig livsnødvendigt, at du husker at bruge smileyer i dine sms'er, medmindre du vil risikere en serie fornærmede 'Hvad-er-der-galt?!?'-svar.

 

5. At du ikke skal blævre rundt med kropsdele som numser og bryster, mens du griner fjoget og laver sjove lyde. Det er helt sikkert sjovt for dig, fordi du ikke har samme fedtdepoter. Måske er det endda sexet, men det får os til at føle os som et eller andet tykt og freaky landbrugsdyr.

 

6. At nej til sex ikke betyder nej til dig, din personlighed, din krop eller dine evner i sengen. Det betyder bare 'Nej, jeg er sgu for træt!'.

ANNONCE
11 ting pigerne fra Woman ville ønske M!'s læsere forstod

7. At vi ikke er lige så fascinerede af jeres kønsdele, som I er af vores, så I må gerne holde billeder af disse for jer selv. Tak.

 

8. At det nogle gange (okay, ret tit) simpelthen er fysisk umuligt for os at holde tårerne tilbage. Det kan skyldes alt fra rørende bryllupsvideoer på YouTube til en kage, der brænder på. Men vi er okay, bare rolig. Snøft.

 

9. At plageri ikke er godt forspil. Analsex bliver ikke mere fristende, bare fordi du spørger for 20. gang.

 

10. At der er nogle ting, det er okay, I ikke blander jer i... medmindre du rent faktisk gerne vil have jeres fælles hjem indrettet som dit værelse på efterskolen.

 

11. At modemagasinernes ord altid vejer højere end dit. Vi HAR hørt, I altid hellere vil se os i noget kropsnært, men hvis I sviner vores vide herrebukser én gang til, så går vi i dem, fra nu af og til næste trend lander. Ha!

ANNONCE
11 ting pigerne fra Woman ville ønske M!'s læsere forstod
Del

Seneste nyt

Annonce