Magasinet M!

12 mega-mandige navne

Ikke at der er noget galt med Søren eller Peter. Men Max Fightmaster? Eller Manley Power?

12 mega-mandige navne
Max Fightmaster
Vi har desværre ikke kunne finde et billede af ham, men der findes altså i USA en sergeant, der hedder Max Fightmaster. Og det var altså... Max Fightmaster.
12 mega-mandige navne
Rocky Strong
Her har vi Dr. Rocky Strong. Som selvfølgelig er haj-ekspert.
12 mega-mandige navne
Rad Heroman
Lance Corporal Rad Heroman, US Marine Corps. Man ved bare, at han ender sin militærkarriere med et bryst så fuld af medaljer, at han får ondt i ryggen.
ANNONCE
12 mega-mandige navne
Franklin J Danger
Utroligt nok har musikeren Franklin J Danger ifølge sin MySpace- og Purevolume-profil ikke nogen pladekontrakt. Der er vel ikke så meget at tænker over for pladeselskaberne. Man kan høre, hvor godt det ligger i munden: "Har du hørt den nye plader med Frank Danger? Nøj, den er vild".
ANNONCE
12 mega-mandige navne
Manley Power
Manley Power - eller hvis det skal være helt korrekt Lieutenant General Sir Manley Power - var soldat i den britiske hær i 17- og 1800-tallet. Vi ved godt, at man i militæret går meget op i, hvor mange striber man har på ærmet, men lur os, om ikke generaler og andre officerer klappede hælene sammen og råbte "Sir, yes sir!", hver gang Manley Power sagde noget - allerede mens han var menig.
ANNONCE
12 mega-mandige navne
Elliott Bonebrake
Hvis du nogensinde er i Kansas og døjer lidt med ryggen, skal du næsten unde dig selv at smutte forbi kiropraktoren Elliott Bonebrake. Bare for at kunne fortælle, at du har gjort det.
12 mega-mandige navne
Batman bin Suparman
Denne knægt fra Singapores mageløse navn Batman bin Suparman har gået verden rundt. Vi forestiller os ikke, at han nogensinde har fået buksevand eller blevet valgt til sidst i fodbold.
ANNONCE
12 mega-mandige navne
Douglas D. Tough
Vi tror godt, vi ved, hvordan det foregår, når der er bestyrelsesmøde de steder, hvor Douglas D. Tough er Chairman of the Board. Douglas D. Tough fortæller, hvad der skal ske. Alle nikker frygtsomt. Douglas D. Tough siger: "Nogen spørgsmål?". Alle ryster frygtsomt på hovedet. Mødet hævet.
ANNONCE
12 mega-mandige navne
Steve McCool
Det er ikke alle, der kan slippe af sted med at optræde i lyserødt slips. Hvis man hedder Captain Steve McCool og arbejder i Oklahomas politi, så kan man godt.
12 mega-mandige navne
Hunter Cannon
Vi ved ikke helt, hvad en technical manager laver hos BlueCat Networks, men det virker på en eller anden måde ikke helt sejt nok til en mand ved navn Hunter Cannon.
ANNONCE
12 mega-mandige navne
Charles Bonesteel
Her ser vi General Bonesteel. Som kæmpede i 2. Verdenskrig. Og havde klap for øjet. En Hollywood-forfatter kunne ikke have opfundet en type, der var mere bad ass.
12 mega-mandige navne
Wolf Blitzer
Når Wolf Blitzer rapporterer om verdens tilstand på CNN, så hører man edderman'me efter.
Del

Seneste nyt

Annonce