Magasinet M!

12 soldater fortæller om det sjoveste deres sergenter har sagt mens de aflagde værnepligt

"Jeg vil skide i en kasse og sende lorten til dine forældre for at have sendt mig deres."

Hvis du nogensinde har været i militæret, ved du, at sergenter kan finde ud af at råbe. Flere uden nogen som helst form for filter. Men de kan også være sjove. Som i ustyrligt sjove. En Reddit-bruger spurgte i en tråd på det brugergenererede nyhedssite, hvad det mest underholdende tidligere eller nuværende soldater har oplevet deres sergent sige. Og der er fyldt med guldkorn i den tråd. Herunder har vi samlet de bedste. Men husk - for at få mest muligt ud af det - at råbe det rigtigt højt inde i dit hoved, når du læser det.


1:
Efter vi alle havde fået med trimmeren: "Jeg vil virkelig gerne gnide min boller langs jeres hoveder."


2:
"Han er så dum, at hvis han faldt i en tønde med patter, ville han komme ud derfra suttende på sin tommelfinger."

ANNONCE
Istock - 12 soldater fortæller om det sjoveste deres sergenter har sagt mens de aflagde værnepligt Istock

3: En af vores chefsergenter tog mine briller, tegnede et sigtekorn på et af brilleglassene og introducerede mig som "fremtidens soldat" til en oberst, som var ude at inspicere vores træning.


4:
Min "battle buddy" og jeg blev beordret til at grave nogle huller. Da vi havde gravet dybt nok - tændte min sergent for en vandslange. Han begyndte at fylde hullerne med vand og bad os om at blive i hullet. En anden sergent kom forbi og spurgte ham, hvad han havde gang i. Han svarede: "Jeg vander bare mine petunier (en blomst, red.)."


5:
En fyr havde sit kaldenavn tatoveret på sin forarm. Sergenten sagde til ham: "Er det sådan, at din kæreste ved, hvem det er, der spiller den af på ham, når han bliver taget bagfra?"


6:
"Jeg er ikke din mor. Jeg kunne være din far, fordi jeg gætter på, at din mor er en luder. Og jeg kan godt lide ludere."


7:
Mens vi stod ret, sagde Sergent Morgan: "Hvem fik noget på den dumme, da I var hjemme i weekenden?". En flok af hænder røg i vejret - ikke min dog - og han råbte tilbage: "BULLSHIT!" Han sagde noget om, at ingen af os fik noget, og så pegede han på mig: "Han er den eneste, som fik noget. Se på det smørede smil. Resten af jer bør stille jer i kø og sutte hans pik, så I kan blive mindet om, hvordan fisse smager."

ANNONCE
Istock - 12 soldater fortæller om det sjoveste deres sergenter har sagt mens de aflagde værnepligt Istock

8: "Jeg havde en drøm i nat, officer S*******. Vil du vide, hvad jeg drømte?"

"Ikke rigtigt, hr. Sergent."

"Jeg havde en drøm om, at jeg spiste budding? og at jeg vågnede op MED EN SKE I MIN RØV! Hvad synes du om det, officer S********?!?!"


9:
"Ser det ud som om, at jeg har en bæskubber imellem mine ben?" Som svar på, at en soldat kaldte hende for "Sir."


10:
"Din mor skulle have gravet dig ud med bøjle. (med andre ord: "Din mor skulle have aborteret dig!")."


11:
"Din mor skulle have slugt dig."


12:
"Jeg vil skide i en kasse og sende lorten til dine forældre for at have sendt mig deres."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce