Magasinet M!

12 tanker alle kvinder har tænkt under sex

Ligesom mændene, som vi skrev om i går, har kvinderne også en masse tanker, der farer rundt i knolden under sex-akten. Her får du 12 klassiske tanker fra kvinderne, som de med garanti har undervejs på lagenerne.12 tanker alle kvinder har tænkt under sex

Vi ved allerede, at alle fyre har forskellige tanker og spørgsmål, der popper op i hovedet midt under sex-herlighederne med damen. Men tro det eller ej, kvinder har næsten lige så mange tanker, der fiser rundt i øverste etage.

For eksempel tænker kvinderne på, om de skal fake en orgasme for at tilfredstille os fyre, om de skal tage imod et lille, lækkert klap i bagdelen for at spice tingene op, eller om hvilken lyd de skal lave, mens vi er oppe i dem og hilse på. Her kan du høre, hvad de så kommer frem til inde i deres hoveder, mens vi ligger med dem og tænker vores egne, hemmelige sex-tanker.

Vi har listet 12 klassiske tanker, kvinder får under lagen-løjerne med os fyre.

Klik dig videre i galleriet, og find ud af, hvad damerne tænker under sex, og hvorfor de tænker, som de gør.

ANNONCE
12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Hvad siger han til stearinlysene?'

Gad vide, hvad han tænker om, at jeg har tændt alle de her stearinlys? Det er da så romantisk, og så er der heller ikke så skide mørkt. Så kan vi også se, hvad vi laver. Men hvad siger det om mig som sex-person? Hmm.. Måske skulle jeg prøve med en røgmaskine næste gang for at gøre det lidt mere mystisk for manden. Ja, det gør jeg!

ANNONCE
12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Hvad skal jeg gøre af mine hænder?'

Ja, så ligger jeg her og får den store tur. Men hvad gør jeg lige med mine lapper? Skal de bare ligge ude til siden, så jeg ligner én, der bliver korsfæstet og overgiver mig totalt til ham? Eller måske skal jeg bare flette fingre med ham, så vi bliver ét med hinanden. Der er også den mulighed, at jeg griber fat om hans hofter, så han kommer dybt nok ind. Nej, jeg går med overgivelsesmetoden, så han føler, han har magten.

ANNONCE
12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Så fat dog noget, mand'

Du har han gået ned på mig i, hvad der svarer til en hel episode af 'Med kniven for struben', uden jeg har sagt et kvæk. Hvornår fornemmer du, at der skal ske noget andet, hvor er din situationsfornemmelse? Specielt, når jeg samtidig siger: "Er du klar over, at jeg godt kunne tænke mig sex med Bo Bech, især hvis han har den der lækre kokkehue på.. Så fat dog, at jeg keder mig, mens du bare fortsætter som en sulten schæfer!

ANNONCE
12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Tiden æder os langsomt'

Det er fint nok, du kan blive ved som en værre tyr, der aldrig holder op med at stange. Men før eller siden skal vi jo holde. Og hvad er forskellen egentlig på tre minutter og 12 minutters varighed i det store hele? Ja, altså ud over den store skuffelse, det vil være, hvis du kun holder i tre. Så ringer jeg til mine veninder og griner af dig, når du er gået. Så du må da gerne holde lidt længere, hvis det er muligt. Men ikke for lang tid, for jeg skal også nå andre ting.

ANNONCE
12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Stik mig noget tranebærjuice'

Det, jeg elsker ved sex, er, når det er overstået. For så kan jeg skille mig af med al den råddenskab, som fyren har fyldt mig med de sidste syv minutter plus det løse. For eksempel klamydia eller svamp. Jeg må nok heller skaffe noget tranebærjuice hurtigst muligt, så jeg kan skylle den kommende urinvejsinfektion ud af kroppen i en vis fart, før jeg selv ender med at tisse glasskår.

ANNONCE
12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Ingen øjenkontakt, tak'

Please, lad være med at forsøge at få øjenkontakt med mig, mens du dykker ned på mig midt under Bo Bechs råberi i 'Med kniven for struben'. Det er forstyrrende, usexet og akavet, makker.

12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Hvilket støn skal jeg bruge?'

Det er, som om der inden samlejet er indgået en uskreven kontrakt om, at vi helst skal stønne undervejs. Og her har jeg flere lyde at vælge imellem.

1) 'Åååååhhh!': Lyden jeg fremstammer, når du fylder mig rigeligt ud. Men man kunne tro, at jeg siger sådan, fordi jeg har fået et gedigent nyrehug med en albue på afveje (måske får nogen rent faktisk det i sengen ved et uheld, og så er lyden måske meget forståelig).

2) 'Uuuhhh!: Kan være en rigtig god lyd, der betyder, at du rammer det rigtige punkt inden i mig, men det lyder også lidt, som når mor har fundet et godt tilbud i Netto og er helt begejstret.

3) Iiiihhhh!': Denne her er måske lidt for tarvelig. For det kan lyde som en fornærmet teenager, der ikke får sin vilje og lægger armene over kors. Men sådan har vi kvinder det også en gang imellem, når manden ikke leverer varen i sengen. Så helt upassende er lyden vel ikke.

ANNONCE
12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Hvordan slipper jeg væk?'

Ja, jeg har allerede taget beslutningen - jeg bliver ikke til en 'hyggelig' overnatning efter. Men jeg må finde på en undskyldning senere. Nu handler det om at liste ud som en ninja uden at blive opdaget. Måske skal jeg lade være med at tage tøjet på, for det larmer. Op i favnen med det og ud gennem bagdøren (hvis der da er sådan én i hans hjem). Ellers må jeg kravle ud, så han ikke ser mig i tilfælde af, at han skulle vågne og spørge, om jeg er frisk på en brunch senere.

ANNONCE
12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Et rap i rumpetten'

Jeg kan se på ham, at han vil smække mig mig i numsen for at give knaldet et ekstra krydderi. Det tænder mig sgu ikke rigtig. Men skal jeg lade ham gøre det alligevel, så han bliver tilfredstillet? Ok. Så lad gå. Uh, aaahhh, aaav! Nå, så slemt var det da heller ikke med et lille rap i rumpetten.

ANNONCE
12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Mine forældre ringer, og jeg har lyst til at svare'

Når jeg alligevel keder mig så meget med det her sex, kan jeg vel lige så godt tage den. Det har han sikkert ikk noget imod. Jeg smiler bare frækt til ham.

12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Skal jeg fake den orgasme eller sige sandheden?'

Okay. Han må da vide, at selvom jeg stønner og siger, jeg kommer, så er der en risiko for, at det er en løgn. Men skal jeg lade ham leve i troen om, at han sender mig i sex-himmelen med sit mægtige scepter, eller har han godt af at kende den tarvelige sandhed. Jeg går med sandheden. For så kan han måske lære af sine fejl. Ikke så mange kanin-stød, tak, flere dybe hug en anden gang.

ANNONCE
12 tanker alle kvinder har tænkt under sex
'Det er ikke mit navn, mester'

Du skal ikke kalde mig Laura, mens du går til den. Jeg er ikke en eller anden tilfældig ekskæreste, så måske skulle du finde en anden at give sex-navne under akten. Jeg lukker ned for grotten nu, og så kan du ellers hænge noget så tungt med snablen og tænke over tingene.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE