Magasinet M!

12 ting som var pissefede for 12 år siden men slet ikke er det i dag

Det føles som i går, at vi skrev 2005 i kalenderen, men det er 12 år siden. Og der er sket meget siden da.

De her striber i pigernes hår...

Nu er de gået over til en enkelt knaldrød stribe i stedet for. Det er sgu ikke meget bedre...

Ødelagte All Stars

Det var simpelthen det fedeste overhovedet, hvis du kunne få kreative Kristine til at skrive en besked på dine Converse - og hvis hun lige kunne smide et blomsterbed ind ved siden af, var du den bedst klædte i byen.

ANNONCE

Skør frø

Der er ingen, der nogensinde kan forklare, hvorfor verden gik amok over Crazy Frog for 10 år siden. 

Dobbelt krave - hvis ikke flerdobbelt

Det er først nu, vi kan se, hvor fjollet det egentlig ser ud. Men af en eller anden grund skal Whisky-bæltet åbenbart sætte standarden for herremode, uanset hvor åndssvagt det er.

ANNONCE

iPod Nano

6 GB musik lige ned i lommen. Det var dæleme smart dengang, hvor man ikke kunne få smartphones med plads til tre gange så meget.

Livestrong - die strong

Lance Armstrong var den helt store sportshelt tilbage i 00'erne, hvor han vandt Tour De France flere gange after at have overvundet sin kræftsygdom. 

Men det varede altså kun indtil, hele verden fandt ud af, at han havde dopet sig som en vanvitig og åbenbart og snydt skattevæsenet for en hulens masse penge.

ANNONCE

Motorola Razr

Dengang, man stavede alting med z, var det her den vildeste mobil i skolegården med flipskærm og i den lækreste lyserøde farve.

Ringetoner

Og det var sådan her, man fik ringetoner på mobilen tilbage i 2005, hvis I ikke var klar over det. Jo, det var. Medmindre man selvfølgelig valgte at synge en selv.

ANNONCE

Piger med slips

Avril Lavigne satte det i gang og kunne bære det som ingen anden. Virkelig! Som ingen anden. Som i, der var ikke andre piger, der kunne bære det.

Webcam

Før alle bærbare havde et HD-kamera indbygget i skærmen var det kæmpestort, hvis man havde et webcam siddende ved siden af sin computer, så man kunne tage billeder i latterlig lav opløsning - og sende dem til de piger, du chattede med på MySpace.

ANNONCE

Afblegede spikes

Jo da, ham fra Green Day satte en trend i gang, men der er en grund til, at det ikke er så nemt at finde det der lilla og grønne hårgele på tube i Føtex mere, ikke? Og at du ikke kan finde en frisør, der vil putte klorin i skallen på dig.

ANNONCE

T-shirts med alt for dyb udskæring

Vi ved med garanti, at du har en kammerat, der engang har haft så dyb udskæring, at man næsten kunne se hans navle. Det var i en tid, hvor styrketræning lige havde slået igennem herhjemme, og Sunny Beach-generationen levede på sit højeste. Så man skulle jo vise, hvad man havde. De mest ekstreme valgte endda at klippe i sine t-shirts, hvis udskæringen ikke var dyb nok. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE