Magasinet M!

12 ting, vi mænd rent faktisk kan lære af kvinder!

Jo, der er masser af ting, de er bedre til end os, selv om vi måske ikke altid vil indrømme det.

12 ting, vi mænd rent faktisk kan lære af kvinder!

1 Fyre scorereplikker af

Der må være en grund til, at bemærkningen: "Vil du med hjem at knalde?" stort set altid virker for kvinder, men aldrig for mænd...

 

2 Gå sexet klædt

Det er som om yogashorts og t-shirts, der viser lidt mave, bare ikke rigtig virker til mænd. Nej, heller ikke til dig, Gustav Salinas.

 

3 Bære en brandert

Det er bare virkelig, virkelig sjældent, at man ser en pige sidde på et værtshus og råbe "Piiik!!" til alle mænd, der går ind ad døren. Men det kunne sgu egentlig være meget sjovt at opleve.

ANNONCE
12 ting, vi mænd rent faktisk kan lære af kvinder!

4 Boligindretning

"Hey Brian. Passer den her lavalampe ikke perfekt ind på Billy-reolen fra IKEA ved siden af din fodboldpokal fra Ejby Cup i 1998?"

 

5 Gå til eksamen

Nåh, nej. Der skulle have stået 'tage den kjole med dyb kavalergang på'.

 

6 Tage billeder af mad

Men det giver også lidt sig selv, når de bruger mere tid på det, end de bruger på at lave rugkerne-quinoa-hummus-couscous-salaten.

ANNONCE
12 ting, vi mænd rent faktisk kan lære af kvinder!

7 Have "migræne"

Er I sindssyge, der ville ligge mange sygedage, gode undskyldninger og uforstyrrede Champions League-aftener foran jer, hvis I lige så ofte havde "ondt i hovedet" som de stakkels piger.

 

8 Bære vores sygdomme med værdighed

Okay, indrømmet. Vi er temmelig ynkelige, når vi fejler ting, der er værre end en forkølelse.

 

9 At shoppe

Altså ikke på den måde, at vi skal ud at købe tøj i seks en halv time og bruge det meste af vores feriebudget for de næste 16 år. Men det er som om, at uanset, hvor mange penge piger har brugt på shoppeturen, så har de alligevel fået 50 % rabat alt i alt. Det ville virkelig være nogle billige rammer øl, OLED-fjernsyn og biler, vi kunne få, hvis vi havde samme evne. Til at lyve om prisen.

ANNONCE
12 ting, vi mænd rent faktisk kan lære af kvinder!

10 Have styr på kalenderen

- Hey skat. Skal du noget den 2. februar 2016 kl. 11.00?

- Øhmmm. Pas?

- Det er bare fordi, Jeanette og jeg er blevet nødt til at rykke vores brunchaftale hjem til os, og det ville være bedst, hvis du ikke var hjemme.

- Øhhhm. Okay.

 

11 At kigge flirtende

Når mænd prøver at sende flirtende blikke til en pige, ligner de som regel en hund, der tigger om en helstegt pattegris. Når piger sender frække blikke til mænd, vinder de. Hver gang. Undtagen når de er fulde. Så ser de også lidt fjollede ud.

 

12 Give gaver

Og måske er det egentlig, fordi vi mænd bare hellere selv vil have noget, vi kan blive fulde af eller noget, vi kan blive endnu mere fulde af, men det er bare rigtig sjældent en virkelig god gaveide til din nieces 7-års fødselsdag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt