Magasinet M!

12 trælse ting...

... at tænke på, når du onanerer.

1: Din bedstemor i bad

Bedst, som du er lige ved at nå klimaks, popper din nøgne bedstemor i bruseren frem i dine tanker. Hokus pokus, så er din dillertjavs lige så slatten som mormors gardinhud!

2: Selvangivelsen

Der er en grund til, at revisorer aldrig får noget. De er tørre, grå, slappe, monsterkedelige og lugter af sur cerut! Det sammer kan man sige om din general, hvis du blander regnskab sammen med din 'jeg'-tid. På nær lige lugten måske...

3: Fødsler

"Mmm fisse, mmm fisse, mmm fissaaaarrrggghhh! Blodigt babyhoved! Man down!" Ja så er den hyggestund sgu ødelagt!

ANNONCE

4: Den umulige mission i C.S.

Hvis du midt i en heftig gang alene-tid pludselig får en åbenbaring om, hvordan du kan snige dig op til det bedste snipersted i spillet og bare nakke svin, mens du er totalt sikret på alle måder, så har vi en anden åbenbaring til dig. Du har ikke noget liv! Game over!

5: Den perfekte gave til kæresten:

"Åh ja, åh ja, åh ja, heeeey! Hun skal da have en Herstal-lampe!" Dude....

6: Er ovnen tændt?

Du kender det godt! Bedst som du er i gang med at pudse sølvtøjet, kommer tanken snigende som en tiger på jagt i højt græs, eller en herrenederen kammerat med en dåse barberskum. "Huskede jeg nu at slukke ovnen?" Du ved, du ikke kommer, før du har kigget efter... Argh!

ANNONCE

7: Familiebesøg

"Hey var det egentlig ikke i dag, Tante Oda kommer på besøg med børnene?" Nu er du ikke sikker på, at du kan nå at blive færdig. Skal du tage chancen og risikere et traumatiseret forhold til din lille kusine, eller vil du rende rundt resten af dagen med en uforløst halvpede i buksen? Fuck!

8: Din lillesøster i bikini

Jo jo. Vi er jo nu engang bare mennesker. Og hvis søs har en herresprød krop, så er det da helt naturligt, at man tænder lidt på den. Det føles bare... så... uendeligt... forkert!

 

9: Din fars onanivaner

Har du nogensinde spekuleret på, om din far onanerer på samme måde som dig? Nej? Det gør du helt sikkert næste gang!

ANNONCE

10: It's friday, friday...

Hvis der er noget i denne verden, der er så irriterende, at man har lyst til at smadre hele planeten med en bombe konstrueret af indholdet fra samtlige septiktanke i hele den samlede danske campinghær, så er det at have den skide sang på hjernen... mens man onanerer... i takt!

11: Potentielle sexskader

Hmm hvordan var den nu, den historie med ham, der rykkede for voldsomt i tissetrolden og forstuvede den lille stakkel?`Og kan man egentlig springe strengen ved at onanere for ivrigt? Og hvad med... hov? Hvor blev min rejsning nu af?

12: Omklædningsrummet med gutterne

Tja hvis du pludselig fanger dig selv i at tænke på dine kammeraters muskuløse kroppe, deres lækre hår, charmerende smil, eller det der er værre, ja så er du da vidst røget en tur i den store homofælde! Sådan kan det gå.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce