Magasinet M!

13 Netflix-hacks du bare SKAL kende

Du er måske træt af, at Netflix hele tiden viser dig det samme indhold igen og igen. Vi viser dig nye måder, du kan udforske Netflix på.

Du kender det godt. Du logger ind på Netflix og leder rundt på den rodede forside, og efter fem minutter bliver du desperat over, at du ikke kan finde noget, du har lyst til at se. Og de anbefalinger Netflix kommer med er Sunes Familie og de nye afsnit af Gilmore Girls

Derfor er der god grund til at hente en tilføjelse, der gør det noget lettere at navigere rundt på streaming-siden. Gizmodo.com har fundet de 13 bedste browser-tilføjelser, hjemmesider og apps, der hjælper dig til at få det maksimale ud af dit abonnement. 

Flix Plus
Flix Plus er en tilføjelse til Google Chrome, der giver dig et bedre og mere overskueligt overblik over din Netflix. Den giver dig en forside, hvor alle de serier og film, du allerede har set, bliver mindre fremtrædende, ligesom du kan se ratings fra både IMDB og Rotten Tomatoes. Du kan også lave dine egne mere udførlige lister og udvidet søgning. Og det bedste - den skjuler spoilers! 

Netflix PartyDet er hyggeligt at se film. Det eneste, der er hyggeligere, er at se film sammen med dine venner. Og det er, hvad Chrome-tilføjelsen Netflix Party tilbyder. Her kan du sætte en film eller serie på og invitere dine venner til at kigge med. Nederst i hjørnet vil der så være en videochat, hvor du kan snakke og hygge dig med gutterne. 

NEnhancerEndnu en tilføjelse til Chrome, som giver dig en federe Netflix-oplevelse. Her får du lidt ekstra lir, hvor en menu i toppen giver dig ratings af indhold, muligheden for at slette og tilføje kategorier på forsiden, links til trailers og en knap, der giver dig en random episode (En knap, der nok virker bedre i Family Guy end i Breaking Bad)

ANNONCE
13 Netflix-hacks du bare SKAL kende

OttoPlay
Du elsker at streame dit indhold, men du savner måske lidt at sidde og zappe dig igennem indholdet ligesom i de gode, gamle TV-dage. Så skal du bare have fat i OttoPlay, der giver dig en menu, der til forveksling ligner den, du kender som en guide på et digitalt TV. I stedet for at være inddelt i kanaler er det delt op i genrer, hvor du nemt og overskueligt kan se, hvad der tilbydes. Fås til Google Chrome.

Super BrowseNetflix har faktisk en masse kategorier, som ikke fremgår af hjemmesiden, men som i stedet skal søges frem. Det er ret bøvlet, da man jo ikke altid ved, hvad man skal søge på. Derfor er Super Browse en god idé. Den viser de skjulte kategorier og sparer dig derfor for at søge i blinde. Fås også til Firefox

Super NetflixDet her er en Chrome-tilføjelse, der hjælper dig, når du er igang med at se indholdet. Den giver dig mulighed for at justere på kvaliteten af videoen, ligesom den åbner op for at lave dine egne undertekster. Og netop de til tider latterlige undertekster er noget, mange Netflix-brugere vil kunne genkende.

ANNONCE
13 Netflix-hacks du bare SKAL kende

FlicksurferDu har nok oplevet, at det er svært at finde frem til lige den film, du er i humør til at se. Hjemmesiden flicksurfer.com er svaret på dine bønner. Her kan du søge på serier og film efter skuespillere, genrer, priser og ratings på forskellige sider. 

More FlicksDu undrer dig måske over, at der findes ting på andre landes Netflix, som du ikke har mulighed for at se på den danske version. På denne side kan du få et overblik over, hvor de forskellige serier og film er tilgængelige. Meget godt, hvis du skal planlægge din næste ferie, eller hvis du er en haj til at buge VPN. Du skal dog være opmærksom på, at det ifølge Computerworld ikke er ulovligt at bruge en VPN, men at det er i mod den aftale, du har lavet med Netflix. I værste fald kan de så blokere din konto. 

JustWatchDenne her virker ikke kun til Netflix! JustWatch er både en hjemmeside og en app, der dækker de største udenlandske streaming-tjenester. Her kan du søge efter indhold, og den fortæller dig, hvor du kan finde det. Du skal dog være opmærksom på, at siden virker bedst for amerikansk Netflix. 

ANNONCE
13 Netflix-hacks du bare SKAL kende

Lean FlixEndnu en smart side, der gør lidt det samme som de andre. Du kan søge efter anmeldelser og seer-ratings, produktionsår, hvilke skuespillere der er med og en lang række andre ting. 

Netflix RouletteDu har nok gættet, hvad den går ud på, bare på navnet. Her er der tale om en hjemmeside, der helt tilfældigt vælger, hvad du kommer til at se. Du klikker ind og kan så vælge nogle enkelte kriterier, hvorefter Rouletten rammer det, du skal se. En meget god løsning de dage, du sidder med din kæreste i sofaen og skiftevis siger nej til den andens forslag. 

What Is My Movie
Den er ikke nødvendig lavet til Netflix, men det er en meget god side til at fortælle dig, hvilken film du er i humør til at se. Du skriver bare, hvad filmen skal indeholde eller handle om, og den spytter en masse gode muligheder ud. Vi var i humør til en film med spioner og eksplosioner, og ud kom som bedste bud Spy Game.siden virker 

Netflixable
Her er en side, der fortæller dig, hvilke ting der er nye på Netflix. Du kan vælge, lige det land du vil, og se, hvilke serier og film der netop er blevet tilføjet. Et rigtigt godt værktøj, hvis du føler, at du har gennemset hvert eneste sekund af de ting, der allerede ligger derinde. 

God fornøjelse!

ANNONCE
Del

Seneste nyt