Magasinet M!

14 år undervejs: Nu kommer det originale Red Dead Redemption til PC

Gensyn med den ikoniske John Marston.

Rettelse: Den første overskrift berettede, at Red Dead Redmption har været undervejs til PC i 20 år. Det er selvfølgelig ikke tilfældet, fordi RDR udkom i 2010.

Inden Red Dead Redemption 2 kom på markedet og revolutionerede western-genren på spilfronten i 2018 - og desuden fik vækket samtlige gameres indre jæger! - så var det originale Red Dead Redemption en pioner for sin tid i 2010.

Red Dead Redemption i korte træk:

Red Dead Redemption er et action-adventure-spil udviklet af Rockstar Games, som foregår i det vilde vesten i år 1911. Spilleren følger John Marston, en tidligere lovløs, som tvinges af den amerikanske regering til at opspore og fange sine tidligere bandemedlemmer for at sikre sin families sikkerhed.

Spillet er kendt for sin åbne verden, som giver spilleren mulighed for at udforske store, realistiske ørkenlandskaber, små landsbyer, og hektiske byer. Historien handler om vold, moral, og Marstons forsøg på at skabe en ny fremtid væk fra sin kriminelle fortid, mens han samtidig kæmper med sin loyalitet over for sin familie og sin fortid.

 Hvis du trænger til lidt western-nostalgi og gamer på PC, så er der godt nyt til dig. 

For første gang kan man nu opleve John Marstons ikoniske rejse på PC - naturligvis med det obligatorisk add-on med Undead Nightmare, hvor man fusionerer western med zombier på magisk vis. 

Rockstar i samarbejde med Double Eleven har optimeret spillet med PC-specifikke opgraderinger - herunder indbygget 4K-opløsning med op til 144Hz på kompatibelt hardware, understøttelse af både Ultrawide (21:9) og Super Ultrawide (32:9) skærme, HDR10-understøttelse samt fuld funktionalitet til tastatur og mus.

Derudover er der understøttelse af NVIDIA DLSS 3.7 og AMD FSR 3.0 opskaleringsteknologier, NVIDIA DLSS Frame Generation, indstillinger for skyggekvalitet og mere.

Tjek den nye trailer ud herunder og få et stik af western-nostalgi!

Red Dead Redemption og Undead Nightmare kommer til PC d. 29 oktober:

ANNONCE
?si=Bnxw825Dld0QDKcg
Del

Seneste nyt