Magasinet M!

14-årig dreng har sans for forretninger: Sådan har han tjent 17 millioner kroner

Når en god idé udvikler sig til en millionforretning. Hvad lavede du, da du var 14 år gammel?

14-årig dreng har sans for forretninger: Sådan har han tjent 17 millioner kroner

Husker du, dengang du gik med aviser? Dagbladet skulle leveres hos Jytte, Kjeld og de andre pensionister hver evig eneste dag i ugen. Til gengæld mærkede du så fortjenesten, når lønningsdagen indtraf. Hele 574,50 var tikket ind på kontoen. Hurra!

Sådan ser hverdagen ikke ud, hvis du hedder Harvey Millington. Den unge teenager har for nyligt solgt sin første bolighandel. En handel, som indbragte ham et tocifret millionbeløb. Men mere om det senere.

Forretningslivet startede for Harvey i foråret 2015. I England skal du have en papirnotits siddende i din bilrude, som viser du har betalt din skat af bilen. Disse papirnotitser skal med jævne mellemrum opdateres, og for den glemsomme englænder kan det ende ud i bøder. Og mon ikke, at Harveys forældre havde prøvet det engang eller to?

ANNONCE

Harvey kom nemlig op med den geniale idé at sælge "reminders", der skulle sikre, at dine papirer blev fornyet, så du kørte rundt i en lovlig bil. Efter otte uger var Harveys forretning en af Englands hurtigst voksende. Og i sidste uge tog Harvey så det næste skridt.

Efter at have tjent i omegnen af 850.000 kroner på førnævnte "reminders" valgte han at investere. Valget faldt på et stykke jord på 3 hektar. Jorden kostede 350.000 kroner. Et beløb, Harvey højst sandsynligt kigger tilbage på med et lille smil på læben den dag i dag.

- Det bankede på døren, og jeg fik et godt tilbud fra et entreprenørfirma. De havde købt den omkringliggende jord og manglede kun mit, før de kunne starte på deres projekt. Jeg var ikke sikker på, hvor meget de ville betale, men tilbuddet lød på hele 17,2 millioner. Det var alt for godt, til at jeg kunne sige nej tak, siger Harvey Millington til The Sun.

Selvom Harvey på rekordtid har kreeret en millionforretning, har han ingen planer om at fortsætte inden for finansverdenen. Han vil gerne være politibetjent. Men mon ikke også, han overlever, hvis han bare gør nogle investeringer som sit sidegesjæft? Indtil videre er det i hvert fald gået meget godt for den unge knøs.

ANNONCE
Del

Seneste nyt