M!

14 frække steder at knalde

Der er masser af andre steder end soveværelset, du kan tage hende (med til)...

14 frække steder at knalde
1. I biografen

Hot: Medmindre dit syn er værre end din morfars, og du godt kan lide at få hovedpine, så ved du, at ingen kan lide at sidde på forreste række. Derfor skal I rykke jeres private fest derned, så I kan være alene. Og sørg for at vælge en kedelig film, så hun er frisk på at sætte ild til sæderne.
Not: Der er en overhængende fare for, at du bliver prikket på skulderen - eller balderne - og får at vide, at det er forbudt at have sex i biografen. Jeres leg kan også komme til at kaste skygger på lærredet, hvilket enten vil udmunde i klapsalver eller "get a room" fra publikum (til sidstnævnte: Se sted nummer 2).

Tip
: Hvis hun ikke har forstået, hvorfor du i virkeligheden ville i biografen, så vis hende det ved at bide hende i øreflippen, tage fat om hendes talje, lår og bryster, kys hende på halsen eller gør andre ting, som du ved vil tænde hende.

14 frække steder at knalde
2. På et hotel

Hot: Sex hele dagen inklusive morgenmad på sengen. Og I kan svine så meget, I vil med stearinlys, glidecreme og andet griseri, for ingen af jer skal tænke på at vaske lagnerne efterfølgende.
Not: "Vil ikke forstyrres" betyder ikke altid, at du er fri for rengøringspersonalet.

Tip: Prøv, så hårdt du kan, at lade være med at tænke på, at hundredvis af andre mænd har hyggeklattet i den samme seng.

14 frække steder at knalde
3. I badet

Hot: Hvis du er til hed og dampende sex, er det en god start at tænde for bruseren. I bliver ikke kun rene, men formentlig også opstemte af at sæbe hinanden ind midt i rindende varmt vand, skum og bobler.
Not: Selvom badet er et frækt sted at have sex, er det svært at gøre det behageligt. Medmindre du har en kæmpe bruseniche, vil du garanteret ende fladt på bademåtten. Så hold jer til stående stillinger - så sparer I begge jeres knæ.

Tip: Badet er det perfekte sted til et morgenknald.

14 frække steder at knalde
4: I et telt

Hot: Du har festet hele dagen på en pløjemark i Roskilde, og der er tilmed en dame, der synes, du er fræk, så I kaster jer over hinanden mellem soveposer og orange Jägermeister-kranse. Hvilken fantastisk måde at hylde en festivalbrander på!
Not: Et telt er langt fra lydtæt, så dæmp jer, hvis I ligger i nærheden af andre (og ikke vil opdages)

Tip: Da der formentlig er småt med plads, er det lettest, hvis I holder jer til simple stillinger - såsom at gøre det, mens I ligger i ske.

14 frække steder at knalde
5. I en elevator

Hot: Kombinationen af offentlig lidenskab og et frækt, hurtigt knald gør elevatoren til et af de mest populære steder at have spontan sex. En høj bygning er klart at foretrække. Stig ind, vælg den allerøverste etage, ned med dine bukser, ned med hendes, buk hende forover, vær hurtig, tag bukserne på igen, og stig ud.
Not: Der er ofte videoovervågning i elevatorer. Og så må du hellere krydse fingre for, at ingen stopper elevatoren på vej op for at stige på... Awkwaaard.

Tip: I kan også vælge at standse elevatoren med et tryk på stopknappen. Det giver jer mere tid, men betyder også, at der på et tidspunkt kommer en tekniker anstigende for at 'redde' jer.

14 frække steder at knalde
6. I sengen

Hot: Det er måske en klassiker, men ikke desto mindre holder den. Der er masser af plads til at rulle rundt på, behagelige puder og et perfekt sted at falde i søvn efter udskejelserne.
Not: "Skat, i aften skal vi have sex et nyt og spændende sted: I sengen!" Det falder ret hurtigt til jorden - medmindre I rent faktisk ikke plejer at have sex i sengen.

Tip: De søstærke kan krydre lagengymnastikken ved at bytte madrassen ud med en vandseng. Hvis I får fyret op for en god bølgegang, skulle det være helt fantastisk. I kan eventuelt fjerne lagnet, smøre jer ind i babyolie og glide rundt, mens det gynger under jer. Flere timers sjov ligger forude!

14 frække steder at knalde
7. Under vand

Hot: Har du et boblebad? Hvis ikke, så burde du måske anskaffe dig et, for modsat et badekar giver et boblebad anledning til privatfester med to deltagere (eller flere). Der er god plads, og vandstrålerne, der bobler under vandet, skal nok sætte gang i dit og hendes underliv.
Not: Havet. Der ER altså risiko for både at få tang mellem balderne og at træde på en krabbe. Og sidst, men ikke mindst, vrimler havet sommetider med brandmænd. Uvelkomne gæster i alle situationer, men især i denne.

Tip: Ironisk nok kan hun faktisk blive tør af undervandssex, så brug eventuelt en silikonebaseret glidecreme (som er vandfast).

14 frække steder at knalde
8. I parken

Hot: Find dit indre legebarn frem i nattens mulm og mørke og giv hende en gyngetur, hun sent vil glemme. Bare husk at tørre sædet af, når I er færdige.
Not: Rutsjebanen. Brændmærker er bare ikke særlig sexet, og de fleste vil gerne undvære smertefuld sex.

Tip: Er der et bord- og bænkesæt? De forskellige niveauer lægger op til masser af sjove stillinger - men tjek lige for træsplinter, inden I går i gang.

14 frække steder at knalde
9. I bilen

Hot: Det kan godt være, bilen er designet til et andet formål. Men prøv at lægge passagersædet ned og lad hende ride dig. En omvendt cowgirl fungerer også. Selvom det er spændende, at der er risiko for at blive opdaget, ødelægger det også stemningen, hvis det rent faktisk sker. Så find et stille sted og dug ruderne til med masser af dampende forspil.
Not: Pladsproblemer kan bogstaveligt talt give dig ondt i røven, så sørg for at undgå gearstangen. Bruger I førersædet, så pas på hornet!

Tip: Sæt et twist på denne klassiker ved at stige ud af bilen. Spred et tæppe ud på kølerhjelmen, før du løfter hende op og spreder hendes ben under stjernehimlen.

14 frække steder at knalde
10. På toilettet

Hot: At gøre det på det lille hus efterlader ingen tvivl om, hvorvidt du skal blive og nusse. Svaret er nej, og toilettet er det perfekte sted til en quickie, hvis I for eksempel er til fest og ikke kan vente, til I kommer hjem.
Not: Bank, bank, bank. Der er altid for få toiletter til en fest, og køen vokser, mens folk råber: "Bliv nu færdig, jeg skal pisse" - ikke de frækkeste ord, man kunne forestille sig. Og bagefter skal I tilmed sammen forlade toilettet med blussende kinder.

Tip: Vælg herretoilettet - der er altid mindre kø, og det er meget få, der bruger båsene, når der er urinaler.

14 frække steder at knalde
11. I et fly

Hot: Det kræver lidt planlægning, men det kan godt lade sig gøre at synde på vej op gennem skyerne og blive en del af The Mile High Club. Sørg for, at I har tøj på, der ikke behøver at blive taget helt af, men som let kan løftes op, ned eller skubbes til siden, så snart I har låst døren bag jer.
Not: Let's face it; uanset hvor hypermobil hun har sagt, hun er, så er der ikke behageligt meget med plads på det lille flytoilet.

Tip: Hvis I vil undgå flytoilettet, kan I stadig få lidt action i form af listige hænder under tæpper eller et hoved i skødet.

14 frække steder at knalde
12. I et prøverum

Hot: Bare tænk på udsigten med alle de forskellige gulv-til-loft-spejle, der kan justeres... Frækt! Sørg for at vælge en stilling, der kun viser ét par fødder. Hvis ikke der er en skammel eller bænk, hun kan stå på, så brug en stilling, hvor du løfter hende op.
Not: Videoovervågning, kø og det faktum, at der sjældent er lydtæt i et prøverum.

Tip: Gør det kun i et prøverum med dør, der kan låses. I større varehuse og lignende er der bedre mulighed for at finde et prøverum, der ikke er under opsyn.

14 frække steder at knalde
13. På stranden

Hot: Sex på stranden er måske en kliché - men der var ikke opkaldt en drink efter det, hvis det ikke holdt. Snig jer ud efter midnat med en flaske vin og et tæppe. Selvom det bare er Amager Strandpark, kan du jo godt lade som om, du er P. Diddy i Miami.
Not: Sand og kønsdele er ikke en lækker cocktail. Prøv at finde en solseng eller et stykke med græs, hvis I vil være sikre på at undgå den kradsende fornemmelse.

Tip: Vil I tage det et skridt videre, kan I prøve at finde en livredderpost. På den måde kan I også holde øje med, om der kommer nogen.

14 frække steder at knalde
14. I en sauna

Hot: Forestil dig, at I sammen går ind i et varmt, vådt rum kun iført et håndklæde hver. Allerede nu bliver det frækt, ikke? Men hvorfor er saunasex så fantastisk? I saunaer er der mindre ilt, og når du får mindre ilt til hjernen, styrkes dine sanser, så hvert eneste bid, slik og stød føles forstærket.
Not: Hvis du sidder for længe i en sauna, dehydrerer du, så du risikerer at besvime. Og så er der ofte en overvægt af gamle mænd - ikke babes - i saunaerne rundt omkring i de danske svømmehaller.

Tip: Reservér saunaen, så I har den for jer selv. Og husk ikke at blive for længe i varmen.

Del