Magasinet M!

14 personer afslører: Her er de dummeste regler fra vores jobs

Det kan godt være, at du måske selv skal betale for din rygepause, men det er intet i forhold til disse åndsbollede regler, 14 forskellige personer fortæller, der gælder på deres jobs.

Ja, ja, vi ved, at det kan være svært for en chef eller ledelse at sætte et sæt regler for sin arbejdsplads, medarbejderne både overholder og synes er fair. Men come on? man kan da godt gøre sig en kende umage og lade være med at lave regler bare for at lave regler. Regler, der er så dumme, at selv en fængselsbetjent ville rulle med øjnene. Det skulle nogen nok have fortalt lederne af disse 14 virksomheder. Nogen har forbudt farven blå, mens andre har forbudt nogle af deres ansat om ikke at svare på spørgsmål.

Det er en bruger på Reddit, der har spurgt folk om, hvad de dummeste regler på folks jobs er. Og det ER virkelig dumt. Dum med dum på. Læs, hvad folk har svaret, herunder.

ANNONCE
Istock - 14 personer afslører: Her er de dummeste regler fra vores jobs Istock

jerome_the_mollusk"Vi SKAL vide, hvor alle brandslukkerne er, men vi må ikke bruge dem til at slukke en brand med."

ekumenor"Vi må ikke længere kalde vores Xerox-maskine (industri-printer, red.) for "Bob Marley", selvom den jammer meget mere, end den printer. Det er angiveligt fordi, at vores direktør havde en tween-datter (en ung pige, som ikke rigtigt er et barn, men heller ikke rigtigt er en teenager, red.) kom forbi en dag og blev meget oprevet, da hun troede, at medarbejderne ikke tillod hende at se Bob Marley i levende live. Hun vidste ikke, at Bob Marley var død. Det gjorde vores direktør meget stresset, hvilket gjorde, at han råbte ad os omkring kaldenavnet til printeren."

23JebronLames23"Men søster er cheerleader for et professionelt sportshold. De må slet ikke snakke med spillerne overhovedet. Hvis de på nogen måde interagerer med dem, bliver de omgående fyret. Det er nederen, for jeg vil virkelig gerne have min søster til at føde Kevin Durants (NBA-stjerne, red.) børn."

paullllllll"Ingen mini-køleskabe på lige etage-numre. Det lyder absurd, men tekøkkenerne er på sal 1 og 3."

ANNONCE
Istock - 14 personer afslører: Her er de dummeste regler fra vores jobs Istock

bluecoop36
"Jeg kan have alle slags farvede bukser på undtagen blå."

squiddildo
"Kvinder må ikke løfte noget. Bogstaveligt talt intet. Jeg var ved at smide en affaldssæk fyldt med makuleret papir i affaldscontainerne sidste uge, og min chef tog mig i at gøre det. Han bad mig om at stille affaldssækken fra mig og finde en, der kunne smide den ud for mig. Jeg løftede den seriøst med én hånd.

Da mit job indebærer at løfte en masse, og jeg konstant spørger om hjælp, har jeg lært mig selv den skill at løfte 25 kilos-bokse og løbe med dem, så ingen tager mig i at gøre det."

blair-s"Jeg arbejder for en meget overtroisk, koreansk mand. Reglerne er: Ingen røde kuglepenne, ingen rysten med benene og ingen fløjten, efter solen er gået ned. Disse er ikke officielle "regler", men han er meget seriøs omkring disse ting og tillader os ikke at lave jokes om spøgelser og overnaturlige ting. Og? jeg er SELV koreaner."

z91x"Jeg er bibliotekar. Hvis nogen spørger mig om et eller andet, SKAL jeg bede dem om at henvende sig i receptionen. Uanset hvad. Et eksempel på, hvorfor dette er dumt:

"Hvor er toilettet?"

Jeg er sikker på, at de kan hjælpe dig receptionen."

isvaraya
"Vi må teknisk set ikke tale om vores lønninger med hinanden, selvom beløbet, vi hver især tjener, er offentligt tilgængeligt. Det betyder, at hvis jeg bliver forfremmet, skal du enten slå lønnen for dine jævnaldrende op i et offentligt tilgængeligt arkiv (og derfor pisse din chef af), eller du skal bryde reglerne. Det gør det rimelig svært at forhandle løn."

ANNONCE
Istock - 14 personer afslører: Her er de dummeste regler fra vores jobs Istock

thesublieutenant"Jeg må ikke kontakte sikkerhedsvagterne i det storcenter, jeg arbejder i, eller ringe til politiet uden min chefs godkendelse. Forestil dig, at jeg bliver holdt op af en mand med pistol i min butik. Så skulle jeg ringe til min chef og fortælle ham, at jeg var blevet røvet, og spørge om lov til, om jeg ikke nok godt måtte ringe til politiet."

bromley2"Hvis mikrobølgeovnen og printeren kører på samme tid slår det hovedafbryderen fra, som kun ledelsen kan fikse. Så når nogen bruger mikrobølgeovnen, SKAL de råbe 'MIKROBØLGEOVN!', så ingen bruger printeren."

suzzhuzz"Du kan færdiggøre dit arbejde til tiden, du kan stemple ind og ud til tiden? alle er ligeglade? De, der får ros, er de folk, som arbejder sent. Og grunden til, at de arbejder sent, er, at de ikke kan færdiggøre deres arbejde til tiden. Men det er helt fint. Bob arbejder sent og trækker det helt store læs for firmaet? NEJ! Fuck dig!... Bob arbejder sent, fordi han ikke kan fikse én eneste stavefejl i løbet af fire fucking dage."

razlplaz"Hvis to forskellige snacks falder ned fra hylden i vores snack-automat, SKAL vi sige det. Ellers vil det blive betegnet som at stjæle fra firmaet. Sidste uge fulgte en manager mig op til receptionen for at aflevere nogle cookies."

sharonthoughts"Vi må ikke grine højlydt. Min chef tror, at vi griner i al hemmelighed af hende. Og ja, det gør vi."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE