Magasinet M!

14 ting mænd ikke kan lade være med at købe

... men som vi egentlig burde holde os fra!

1. TING, DER LYSER
"Uh, uh, uh! En kuglepen, der kan lyse. Så kan jeg skrive i mørke." Det er alligevel en del år siden, at Edison opfandt glødepæren, men lige siden vi som otteårige fik vores første Reebok-sko, der lyste, når vi tog et skridt, har vi været fascineret af alt, der blinker, lyser og stråler. Undtagen lamper.

2. LOMMEKNIVE
36 forskellige funktioner. Men desværre ikke den, der fortæller os, at vi næppe nogensinde kommer til at bruge den fire centimeter lange sav, når vi skal fælde træer. Og at hvis man kun ejer den stjerneskruetrækker, der sidder i en lommekniv, skal man nok bare holde sig fra gør-det-selv-projekter.

3. SPRUT MED TING I
Fordi guldflager og orm bare får alkohol til at smage så meget bedre - og pigerne elsker det jo...

4. GRIMME T-SHIRTS
FBI - Female Body Inspector. Ha-ha-ha, griner vi. Og undlader at tænke på, at mænd, der går med den T-shirt, har en tendens til aldrig at komme nærmere på en krops-inspektion, end når hans tante Ellen kommer til at snitte hans albue med sit bryst på dansegulvet til familiefesten.

5. POSTKORT MED NØGNE DAMER
Eiffeltårnet, Sacre Coeur, Notre Dame, Seinen, Pompidou-centeret, Louvre? hey, tre nøgne piger på en tilfældig gade. Det postkort bliver farmor glad for!

6. SHOTS
Vi bliver bare aldrig klogere.

ANNONCE
14 ting mænd ikke kan lade være med at købe

7. SPORTSUDSTYR
Et komplet golfsæt til 499 kroner i Bilka. Det kan da godt være, at du ikke ved, hvad en birdie er, men det er fandeme et godt tilbud. Og det er da ikke umuligt, at du får lyst til spille golf en dag.

8. BACON
Uhmmm, baaaaacon.

9. TING, DER KAN TO TING
Ha-ha-ha. Det er en Superman-figur, som også kan bruges som oplukker. Genialt. Hvem sagde, at vi ikke kunne multitaske?

10. STORE TING
Fordi bigger IS better. Og nej, det er ikke et mindreværdskompleks, tøser. Vi tror da heller ikke, at I har små bryster, bare fordi I har en Chanel-taske til 8.000 kroner.

ANNONCE
14 ting mænd ikke kan lade være med at købe

11 UBRUGELIGT VÆRKTØJ
Det kan godt være, at du bor i en 1-værelses på Vesterbro, men du har da brug for en fliseskærer. Det har du da.

12 LOKUMSBØGER
Det lyder bare godt at sige, at grunden til, at vi sidder så længe på toilettet, er, at vi bruger tiden på at læse. At det så mest er Jumbo-bøger og ligegyldige facts om Mexico kommer i anden række.

13 RØDT UNDERTØJ (eller med dyreprint, Womans red.)
Det er bare så pivfrækt. Synes vi. Kvinder er af en eller anden grund ikke så vilde med det.

14 PERVERSE TING
"Se, skat. Hvis man trykker munken på hovedet, kommer hans penis ud. Ha-ha. Og se den her kuglepen. Hun bliver nøgen, når man vender den nedad." Must! Have!

ANNONCE
Del

Seneste nyt