Magasinet M!

15 fede film-t-shirts

Der er lidt for de nørdede og for alle os andre...

15 fede film-t-shirts
15 fede film-t-shirts. Klik videre for at se, hvad vi disker op med.
15 fede film-t-shirts
Tømmermænd i Vegas.

Det er små tre år siden den første Tømmermænd I Vegas-film hærgede i biograferne, og var et kæmpe publikums-hit. Ikke mindst takket være den gale Zach Galifianakis som den ensomme og underlige Alan, der i en af filmens bedst huskede scener, bærer rundt på en vild fremmed baby på maven.

Kan købes her:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
Army Of Darkness

Sam Raimis episke Army Of Darkness-film, med en veloplagt Bruce Campbell som Ash, har for længst opnået kultstatus. Scenen, hvor Ash sætter alt og alle på plads med den legendariske sætning: "This is my boomstick!" er blevet ikoniseret på denne fede t-shirt.

Kan købes her
:   
15 fede film-t-shirts
Batman

Første gang Batman for alvor blev taget seriøst på det hvide lærred var i Tim Burtons Batman-film fra 1989. Og det er også herfra dette Batman-logo stammer. Du får nok ikke alle damerne, bliver styrtende rig eller får lov at bekæmpe forbrydere. Til gengæld får du en herrefed Batman t-shirt.

Kan købes her:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
The Usual Suspects

Og så lige en film-t-shirt til den lidt mere nørdede-filmentusiast. Én af 90'ernes absolulet fedeste film er Bryan Singers The Usual Suspects. Filmens hovedskurk, som vi ikke aflører for de fem af jer, der ikke har set filmen endnu, bliver afhørt af politiet på politistationen. Her spinder han en historie sammen ud fra, hvad hans øjne fanger i afhøringslokalet. Og især en bestemt kaffekop af mærket Kobayashi Porcelain får  en bærende rolle i den geniale historie.

Kan købes her:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
Pulp Fiction

Filmkendere er slet ikke i tvivl. Citatet stammer fra Quentin Tarantinos mesterværk Pulp Fiction. Og det er det samme tryk, der står på Jules' (Samuel L. Jackson) pung. Du bliver aldrig halvt så cool, som Samuel L. Jackson er i den film, eller en 'Bad Motherfucker' blot fordi du hopper i t-shirten. Men du viser, at du har fantastisk filmsmag.

Kan købes her:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
Ondskabens Hotel

Du finder ikke The Overlook Hotel på Hotels.com. Og det er der en grund til. For hvis det er afslapning og genopladning af ny energi og masser af sol, du søger, skal du nok kigge andetsteds. Hvis du derimod ønsker at slippe din indre djævel løs og total miste forstanden og jagte din familie rundt med en økse, kan vi på det varmeste anbefale The Overlook Hotel.

Kan købes her:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
Ghost Busters

Ja, effekterne er til at dø af grin over i dag. Men det ændrer ikke ved, at Ghostbusters stadig er en sjov, underholdende og i dag en legendarisk film. Især Bill Murray og Dan Akroyds pragtpræstationer har sørget for, at Ghostbuters aldrig vil blive glemt. I 2014 er det 30 år siden, filmen fik premiere.

Kan købes her:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
Rumrejsen År 2001

Rumrejsen År 2001 er måske den afdøde instruktør Stanley Kubricks mesterværk. Og det siger bestemt ikke så lidt. HAL 9000 er den kunstige intelligens i filmen, der viser sig at være en ret ubehagelig fætter. Filmen er fra 1968, men på trods af det, er der ikke nogen, der har glemt HAL 9000. Bare søg på 'iPhone 4S + Open the pod bay doors', som er et berømt citat fra filmen.

Kan købes her
:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
Reservoir Dogs

Quentin Tarantinos første spillefilm, Reservoir Dogs, er spækket med filmhistoriens ubestridt sejeste og fedeste dialoger. Samtlige skuespillere præsterer langt over niveau (på nær måske Quentin Tarantino, der har givet sig selv en mindre rolle i filmen). Denne t-shirt afbilleder én af filmhistoriens absolut sejeste scener, der sidenhen er blevet kopieret adskillige gange på film.

Kan købes her:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
The Thing

Outpost #31 er ikke et sted, man har lyst til at blive udstationeret som forsker. For ikke nok med, at forskningscenteret er placeret midt i det iskolde Antarktis, nej, stedet har også besøg af en ubehagelig alien, der tager form som forskerne og slår dem ihjel en efter en.

Kan købes her
:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
Star Wars

Er du kæmpe Star Wars-fan, har du nok allerede denne t-shirt. Sammen med 1.000 andre Star Wars t-shirts. Er du blot "almindelig" Star Wars-fan, var det  måske noget med denne t-shirt, der har en Star Wars-Fighter afbilledet.

Kan i hvert fald købes her:
15 fede film-t-shirts
Terminator

Hvis du ikke allerede vidste det, røber overskriften, hvad Skynet er. Skynet er nemlig den kunstige intelligens, som bliver udviklet af menneskene i Terminator-filmene, men som ender med at overtage maskinerne - og verden. I forbindelse med den nyeste film i rækken, Terminator Salvation, udsendte filmselskabet bag en lang række geniale virale videoer og reklamer med netop Skynet som afsender.

Kab købes her:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
The Big Lebowski

John Goodman har aldrig været bedre end som den aggressive og gale Vietnam-veteran Walter Sobchak i Coen-brødrenes mesterværk The Big Lebowski.

Under en omgang ellers fredelig bowling, hvor Walter mener, at der var overtrådt, hiver han pludselig en pistol op af tasken med sætningen: "Smokey my friend, you are entering a world og pain". Så er den diskussion vist afgjort.

Kan købes her:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
Alien

Endnu en t-shirt til de skarpe film-entusiaster. USCSS Nostromo er navnet på det enorme rumskib, som Ripley (Sigourney Weaver) befandt sig på i den første Alien-film, inden hele besætningen blev udryddet af en ubehagelig og ubuden gæst i form af en Xenomorph - kældedyret fra helvede.

USCSS Nostromo endte sine dage som rumaffald, da Ripley sprænger rumskibet - og Xenomorphen - i luften i slutningen af filmen.

Kan købes her
:
ANNONCE
15 fede film-t-shirts
Dødens Gab

Du har ikke lyst til at tage på en haj-fisketur med søulken Quint. For den haj, I skal ud at fange på det åbne hav er en stor og ond satan. Og det er meget sandsynligt, at I får brug for en større båd.

Steven Spielbergs Dødens Gab formåede at gøre mange badegæster rædselsslagne for at gå i vandet. Og her næsten 40 år efter, har vi stadig ikke helt tilgivet ham.

Kan købes her
:
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce