Magasinet M!

15 film set bagfra

Tjek Rambos magiske kuglestøvsuger og andre sjove ting, når vi genser 15 klassiske film - bagfra

Festen

En fortabt søn tager til sin fars fødselsdag, hvor der er en rigtig, rigtig dårlig stemning. Men så holder han en tale om dengang, han som dreng blev befamlet af faren, og pludselig er alle glade.

Rambo: First Blood del 2

En beskidt amerikaner løber rundt i en jungle, hvor han først får smidt nogle halvnøgne vietnam-veteraner i fængsel og derefter helbreder en masse lokale soldater med sin magiske kugle-støvsuger.

ANNONCE

Pretty Woman

En midaldrende forretningsmand med gråsprængt hår tager alt fra en ung kvinde, indtil hun til sidst ender i prostitution.

Nattevagten

En jurastuderende arbejder som nattevagt på Retsmedicinsk Insitut. På samme tid genopliver en politimand i al hemmelighed prosituerede og sender dem tilbage på gaden ved at sætte hår på deres hoveder. Nattevagten er lige ved tage æren for genoplivningerne, men det er ikke ham, og til sidst mister han sit arbejde.

ANNONCE

Paranormal Acivity

Et ungt par sætter et videokamera op i deres soveværelse, hvor de kommer til at optage en uhyggelig poltergeist. Resten af filmen forsøger de at gøre det igen, men spøgelset kommer ikke tilbage.

Harry Potter

I årevis forsøger en ung knægt at kæmpe mod en ond, skaldet mand (der muligvis er tryllekunstner). Det lykkedes dog ikke, og til sidst bliver knægten sendt tilbage den virkelige verden for at leve et elendigt liv under trappen hos sine plejeforældre.

ANNONCE

Alien

Et meget uhyggeligt, savlende monster bliver blæst ind i et rumskib, hvor det skaber vild panik. Med tiden bliver monsteret dog mindre og mindre, og til sidst kravler det ind i brystkassen på en af mændene på rumskibet. Og så bliver alle rolige og glade og spiser spaghetti.

ANNONCE

Avatar

En stor, blå mand, der lever på en fjern planet, finder ud af, hvordan han kan glide over i en menneskekrop, så han kan vinde nogle soldaters loyalitet. Soldaterne er helt vilde og smadrer en hel skov, men med tiden bliver de mere rolige, og den store blå mand beslutter sig for at bo permanent i en menneskekrop. Desværre vælger han en krop, der er gået i stykker, så han ender i en rullestol og bliver sendt tilbage til Jorden.

ANNONCE

Ringenes Herre

En lille fyr finder en ring i en vulkan og går hjem for at vise den til sin onkel, der også er lille og bor i en lille by. Gåturen varer cirka tre helaftensfilm.

Groundhog Day

På forunderlig vis oplever en tv-journalist den samme dag igen og igen. Det bliver hans mørkhårede kæreste rimeligt træt af, så hun forlader ham, og utallige scoringsforsøg får hende ikke tilbage. Til sidst ender journalisten med at blive en stor nar, og så slutter filmen.

ANNONCE

Benjamin Button

Filmen handler om en dreng, der bliver voksen og gammel og dør.

Karate Kid

En ung karate-ekspert fra Californien bliver venner med en gammel, japansk mand. Han lokker knægten til at renovere sit hus, mens han fylder ham med vrøvl, og til sidst er drengen blevet så nørdet og dårlig til karate, at hans kæreste forlader ham, og han flytter til New Jersey.

ANNONCE

Speed

En masse mennesker stiger om bord på en bus ude i lufthavnen. Det viser sig dog at være en dårlig ide, for bussen bliver nødt til at bakke med mere end 80 kilometer i timen - ellers sprænger den i luften.

127 Timer

Denne film handler om en én-armet mand, der imod alle odds pludselig finder en ny arm under en stor klippe.

ANNONCE

Titanic

Et stort skib med fire skorstene dukker pludselig op fra bunden af havet og redder en masse mennesker, der flyder rundt i vandet. Og så sejler det dem alle sammen hjem til Southhampton, England. Undervejs forlader en ung kvinde desuden sin fattige kæreste og finder i stedet sammen med en flot, rig mand.

ANNONCE
Del

Seneste nyt