Magasinet M!

15 grunde til, at hun har sex med dig

Damer har lyst til sex af mange flere grunde end, at de er lumre i trussen. Vi bad vores kvindelige sexskribent nævne et par stykker. Hun gav os 15.

Du kysser godt

Der er ikke noget som at blive snavet i gulvet af en, der virkelig ved, hvad han laver. Du kan faktisk ligne en krydsning mellem Gollum og Chewbacca, men hvis du har kyssetøjet i orden, glemmer vi det fuldkommen. Men hvordan kysser man godt? En stor, amerikansk undersøgelse har vist, at mænd foretrækker vådere kys med langt mere tunge-action, end kvinder gør, så hold dig en anelse tilbage. Kærtegn hende imens: En hånd om nakken eller langs kæbelinjen gør det bare endnu bedre. Og få styr på drageånden med en pastil eller et stykke tyggegummi (som du selvfølgelig spytter ud, inden du kysser hende!). Undersøgelsen viser nemlig også, at kvinder går meget mere op i, om den mund, de skal til at kysse, virker indbydende og ren, end mænd gør.

ANNONCE

Hun tjekker dig ud

I har været på et par dates, kysset lidt og holdt i hånd i biografen. Hun synes, du er sød, men er stadig ikke helt overbevist, og det kan du godt mærke. Så hvis I har sex, og hun ikke gider ses igen bagefter, behøver det ikke være fordi, du er et dårligt skrald - det kan lige så vel være, fordi hun takker nej til den samlede pakke.

ANNONCE

Du nusser hende

På undersiden af underarmen sidder tusinder af nerveender, der har direkte adgang til hendes lystcenter i hjernen, så det giver god mening at nusse og ae hende der, hvis du har lyst til sex. De samme nervebaner findes i ansigtet og på benene - faktisk er der ikke rigtig noget sted på kroppen, det ikke er rart at blive nusset, så bare kom i gang.

ANNONCE

Du får hende til at føle sig sexet

Indrømmet: Talentet for at fordreje komplimenter til fornærmelser er en af kvindekønnets knap så flatterende sider, men med lidt omtanke og øvelse kan du sagtens snige dig uden om den slags. I stedet for at sige: "Din røv er så rund og lækker" - som hun på en dårlig dag vil oversætte til "Jeg synes, du er fed," så sig: "Din røv er så fantastisk i de der jeans!" Eller tag fat i den, mens du knurrer og siger, at du har lyst til at bide i hendes lækre røv.

ANNONCE

I befinder jer et romantisk sted

Det er ikke kun fortravlede småbørnsforældre med for lidt overskud til at knalde i hverdagene, der har gavn af at tage væk på en romantisk ferie. At komme væk fra hverdagen får hende til at glemme den pæne pige (tænk på, hvad piger på charterferie kan finde på at gøre...) og løsne op for vilddyret. I behøver ikke tage 14 dage til Thailand. En weekend i et sommerhus med masser af stearinlys, massageolie og champagne vil også gøre underværker.

ANNONCE

Hun tænder på din krop

Der er mange gode grunde til at lægge vejen forbi et fitnesscenter et par gange om ugen, men i forhold til damer er det klart resultatet på muskelfronten, der er interessant. Vi taler ikke om store, pumpede overarme eller stenhårdt vaskebræt, men om tonede muskler, især på underarmene. Faktisk er store, svumlende overarme et direkte turn-off for mange kvinder, mens markerede underarme er noget af det, der gør os helt lune i trussen - uden at der dog behøver gå Skipper Skræk i den. Faktisk helst helt uden, at der går Skipper Skræk i den.

ANNONCE

Hun har følelser for dig

En klog mand sagde engang, at et godt forspil varer 24 timer. Og hvad mente han så med det? At jo mere en kvinde føler sig i kontakt med deres partner, jo mere har hun lyst til sex. Vi taler ikke om, at I skal tilbringe halvdelen af døgnets vågne timer med at tale om følelser i et skumbad, men om at I deler jeres hverdagsoplevelser og taler om, hvad der interesserer jer ud over jeres parforhold. Du kan sammenligne det lidt med et venskab: Dem, du hygger dig mest med, er også dem, du helst vil hænge ud med.

ANNONCE

Hun vil tilfredsstille dig

Noget af det bedste, vi kvinder ved, er at gøre ham, vi er vilde med, rigtig glad. Det inkluderer også hans vedhæng. At nogle kvinder er tilbageholdende med at tage styringen og give dig det, du vil have, skyldes altså ikke, at hun ikke vil, men at hun er usikker på, hvad du egentlig tænder på. Væn jer til at tale om sex - fantasier, turn-ons og drømme - i hverdagen, og fremfor alt: Tal om det uden for sengen. På den måde finder hun stille og roligt ud af, hvad du tænder på, og omvendt.

ANNONCE

Hun bliver fanget af stemningen

Det kan godt være, I har lagt jer på sofaen med tømmermænd for at stene tv, og at der ikke er skyggen af lummerhed i luften, men bliv ikke overrasket, hvis det ender i et spontant knald. Det er ikke tømmermændene, der har den indflydelse. Nogle canadiske forskere har nemlig for nylig bevist, at mængden af sexhormoner stiger hos kvinder, når vi ligger i ske. Især om morgenen efter at være blevet nusset i søvn i ske, er sexbarometeret helt oppe på smukt. Så tag et ekstra langt morgenbad sammen.

ANNONCE

Hun har savnet dig

Den, der fandt på ordsproget "Ude af øje, ude af sind," må have været en tør, gammel støder, for der er ikke meget, der kan få gang i lysthuset hos kvinder som nogle dages adskillelse. Især hvis du lægger en af dine brugte t-shirts under hendes hovedpude, så hun rigtig kan blive mindet om din duft. Send hende masser af sms'er med søde og frække ord om, hvad du har lyst til at gøre ved hende, når du kommer hjem, og bingo.

ANNONCE

Hun synes, du er sjov

Hvor mange kendte komikere kender du, som er virkelig lækre? Ikke ret mange, vel? Men er deres kærester lækre? Øh, JA! Hvorfor? Fordi sjove mænd er sexede. Vi taler ikke om, at du skal rende rundt og cracke jokes hele tiden, men om at du er sjov at være sammen med.

ANNONCE

I ser gyserfilm sammen

Uden pis. I Wisconsin, USA er der en forsker, der har fundet ud af, at det kan virke seksuelt pirrende at se gyserfilm. Ikke fordi det tænder os at se folk blive ædt af  zombier (tænder hun på det, ville vi nok personligt tage forholdet op til overvejelse, men hver sin smag), men fordi adrenalinen gør os psykisk opstemte. Og det kan, i det rette selskab, virke seksuelt ophidsende. Så sæt endelig en Saw-film på og ryk tæt sammen under dynen.

ANNONCE

Hun vil have mere

Hvis du har læst ordentligt efter, kommer det næppe som en overraskelse for dig, at kvinder elsker at blive nusset og at kærtegne. Selv de steder, der ikke umiddelbart signalerer sex, er en god icebreaker for sex. Især hendes fødder er værd at bruge tid på i denne sammenhæng. Det er nemlig komplet fysisk umuligt for en kvinde at blive seksuelt opstemt, når hun har kolde fødder. Igen: Det er videnskaben, der taler her, så giv hende et fodbad og en fodmassage og se, hvad der sker.

ANNONCE

Hun synes, du er sød

Det kan godt være, du er lige så sjov som Will Smith og har lige så pæne arme som Bradley Cooper, men hvis du ikke er sød, er det hele lige meget. Vi ved godt, at du måske ikke synes, det er så fedt at få prædikatet 'sød' hæftet på dig, men tro os: Det første, hendes veninder spørger, når de hører om dig, er: "Er han sød?" Ikke: "Er han lækker, er han sjov, har han pæne arme, har han en stor pik?" Så vær sød. Smil til hende. Sig, at du synes, hun ser dejlig ud. Lyt til det, hun siger, og giv hendes skuldre et lille klem, mens du kigger hende ind i øjnene, når I har sagt farvel. Sådan noget er sødt. Og søde fyre får mere sex.

ANNONCE

Og 10 sætninger, der i virkeligheden betyder: "Skal vi knalde?"

1. "Kan vi ikke slukke for fjernsynet og høre noget musik?"
2. "Har du lyst til et glas rødvin?"
3. "Uhm, du lugter godt!"
4. "Jeg synes, den her fest er kedelig. Skal vi ikke gå hjem?"
5. "Du kysser fantastisk."
6. "Du har simpelthen så pæne arme!"
7. "Skal vi ikke gå tidligt i seng i aften?"
8. "Skaaaaat... Sover du? Jeg kan SLET ikke sove."
9. "Jeg har sådan nogle spændinger i nakken. Gider du ikke massere mig lidt?"
10. "Du er så lækker i den t-shirt."

ANNONCE
Del

Seneste nyt