Magasinet M!

15 mænd afslører hvad der pisser dem af ved andre mænd

Bros before hoes. Sådan lyder en kendt frase i mandeverdenen. Men i virkeligheden opfører de fleste mænd sig forfærdeligt, hvad end det handler om at opføre sig som en røv foran pigerne eller ikke kunne tage en joke.

Mænd! Vi elsker at elske os selv, og vi hader, hvis nogen siger os imod. Men hvis sandheden skal frem, så behandler mange af os ofte andre mennesker på kummerlig vis, hvor ting som at svine vores bedre halvdel til på de sociale medier, at pisse på brættet eller skyde skylden på kvinderne for ikke at have fået noget på den dumme i flere måneder er hverdag for os. Ting, som de af os, der vægter moral, etik og ligesindethed, rent faktisk lægger mærke til og synes er pisse nederen. En bruger på Reddit har netop smidt et spørgsmål ud til mændene, hvor vedkommende spørger, hvad der pisser dem af ved andre mænd. Det er tid til refleksion? og en omgang underholdende og identificerbar læsning. Vi har samlet de bedste svar herunder.

1: Når de pisser på toiletbrættet uden at tørre op efter dem selv. Det sker også for mig, at jeg kommer til at pisse i tre forskellige retninger og ikke rigtigt kan gøre noget ved det. Men jeg gør i det mindste rent efter mig selv.

2: Fyre, som laver mange jokes om og af deres venner, men ikke selv kan tage en joke rettet mod dem. Jeg har sådan en ven. 

3: De fyre, som begynder at opfører sig som røvhuller, så snart en pige træder ind ad døren eller kommer hen til dem.

4: De, der altid skal forsøge at overgå ens historie: "Den kan jeg godt stikke. Jeg har set meget værre?"

ANNONCE
iStock - 15 mænd afslører hvad der pisser dem af ved andre mænd iStock

5: Nogle af jer idioter er så creepy og underlige, at selv jeg som mand vil være bange for at møde jer i offentligheden. Noget af det, jeg ser, I siger eller skriver online, er helt forfærdeligt - hvad end I mener det som en joke eller ej.

6: Når jeg står og venter i en kø i en butik, hvor jeg tilfældigvis får øjenkontakt med en kvinde, og han så øjeblikkeligt lægger sin arm omkring hendes skuldre.

7: De, der sviner deres koner/kærester/partner/whatever på de sociale medier. Hvis dit forhold er SÅ sølle, burde du måske søge hjælp eller overveje et nyt parforhold. 

8: Når de siger, de bare vil være din kærestes ven og støtte, men at du ved, de bare venter på, at I skal slå op, så de kan forsøge at komme i trusserne på hende. Det er patetisk. Hvordan jeg ved det? Jeg var selv sådan en fyr, og jeg følte mig som den største idiot, da jeg indså det. Du ved, hvem der er ægte, og hvem der ikke er, ganske hurtigt.

9: Sælgere, der venligt forsøger at trække mig til side for at tale om noget, min kone sagde eller spurgte om. Fuck dig, min kone ved, hvordan hun skal håndtere sine penge og er en bedre forhandler, end jeg nogensinde bliver.

10: Når de tager pissoiret lige ved siden af mig, selvom alle de andre er fri.

11: Når de spreder benene helt ud ved et pissoir og ikke giver mig noget benplads. Som om jeg ikke også har et hold nosser, der skal være plads til.

12: Ham, som giver kvinder skylden, for at han ikke får noget på den dumme.

13: De, som pifter eller råber efter kvinder. Som mand forstår jeg bare ikke den opførsel. Får det kvinden til at virke interesseret i dig? Vender de sig om og løber over til dig, efter du har sagt noget nedværdigende eller vildt dumt til dem? Kan du ikke se, at det er en desperat måde at få opmærksomhed på?

14: Når de gasser op i frigear, sender os ud af deres store udstødningsrør og kører væk med hvinende dæk. Jeg forstår. Din penis er STOOOOOOR.

15: Det, der irriterer mig mest, er, når de nægter at reflektere over tingene eller tage imod kritik. Á la: "Jeg er perfekt og kan ikke udvikle mig"-mentaliteten. Træd et skridt tilbage, og hav lidt ydmyghed.

Læs flere svar i tråden på Reddit her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce