Magasinet M!

15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

Du får sat'me travlt, hvis du skal følge med i alle årets nye, spændende serier.

15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

Colony

Se det her bliver interessant. Sawyer aka Josh Holloway fra Lost vender tilbage, ligesom Colony blandt andet er skabt af Carlton Cuse, der skrev flere afsnit af netop Lost. Colony er historien om en alien-invasion, men selvom det lyder action-packed, er serien mere à la District 9 eller The Leftovers.

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

Billions

Amerikansk premiere: 17. januar

Serien her ser ud til at blive TV-versionen af Wolf of Wall Street. Damian Lewis (Homeland) spiller en børsspekulant, som efterforskes af en anklager, der spilles af Paul Giamatti (Sideways). Med så to gode skuespillere kan det ikke gå helt galt, og serien har da også fået rimelige anmeldelser i USA.

ANNONCE

Baskets

Amerikansk premiere: 21. Januar

Zach Galifianakis, der bare gerne vil være professionel klovn? Ja, tak. Selvom det lyder dumt, tror vi på, at Baskets bliver ét stort, syret grin. Især fordi det er geniale Louis C.K., som er en af bagmændene.

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

DC's Legends of Tomorrow

Amerikansk premiere: 21. januar

Det er ikke bare på filmfronten, det bliver et stort superhelteår. Også inden for serieverdenen kan du se frem til at blive bombarderet med overnaturlige kræfter. Legends of Tomorrow er et spin-off på Arrow og The Flash og handler om et helt superhelte-team med Rip Hunter i front, som skal forsøge at forhindre jordens undergang fra den udødelige superskurk Vandal Savage. En skurk, der for i øvrigt spilles af dansk Casper Crump (Helium, Talenttyven, Sover Dolly På Ryggen?).

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

Vinyl

Premiere på HBO: 14. februar

Det er historien om en pladeproducer, der prøver at redde sin egen røv og sit eget liv under 70'ernes blomstrende rock'n'roll-scene. Og det er så at sige de bedste af de bedste, der er involveret i Vinyl. HBO-serien er produceret af Mick Jagger og Martin Scorsese (der også intruerer pilotafsnittet), skrevet af Terence Winter (Boardwalk Empire, Wolf of Wall Street), mens Bobby Cannavale (Boardwalk Empire), Olivia Wilde (Rush) og Ray Romano (Alle Elsker Raymond) tager sig af de bærende roller. Danske Birgitte Hjort Sørensen har også en rolle heri. Det bliver stort, når serien går i luften 14. Februar.

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

11.22.63

Amerikansk premiere: 15. februar

En miniserie, hvor James Franco (Pineapple Express, 127 Hours) spiller en high school-lærer, som opdager en tidsportal, han kan bruge til at rejse tilbage i tiden og stoppe John F. Kennedy fra at blive snigmyrdet. Serien er baseret på en roman af Stephen King, J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) er involveret som producer (den mand har travlt), og Kevin McDonald (The Last King of Scotland, State of Play) instruerer nogle af afsnittene. Det bliver sindssygt spændende.

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

The Path

Amerikansk premiere: 30. Marts

Det bliver endelig et gensyn med Aaron Paul (Breaking Bad) på seriefronten. Han spiller sammen med Michelle Monaghan (True Detective) et forældrepar, som bliver fanget i en ny kult, der ledes af Hugh Dancy (Hannibal). Teaser-traileren ser både smuk, dyster og yderst foruroligende ud.

ANNONCE

Luke Cage

Premiere på Netflix: April

I kølvandet på de anmelderroste Jessica Jones og Daredevil bliver Netflix' nye Marvel-sats serien om Luke Cage. Du blev allerede præsenteret for Cage i netop Jessica Jones, men det her er altså historien om, hvordan han fik sine superkræfter, og hvad der skete, før han mødte Jones. Vi er sikre på, at det nok skal blive godt.

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

The Night Manager

Amerikansk premiere: 19. April

En miniserie af seks afsnit, som er bygget på en John Le Carre-roman - manden bag Tinker Tailor Soldier Spy og A Most Wanted Man. Det er historien om en tidligere soldat og nuværende piccolo - spillet af Tom Hiddleston (The Avengers) - der bliver rekrutteret af den britiske efterretningstjeneste til at fælde en våbensmugler. 

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

Lucky Man

Amerikansk premiere: 5. maj

Endnu en Marvel-superhelte-serie - dog er denne britisk. James Nesbitt (The Missing) spiller en ulykkelig detektiv, som finder en magisk halskæde, der med et forandrer hans skæbne. Det kan lyde som en eller anden fantasy-serie fra 90'erne, men serien er sådan set baseret på en tegneserie af legenden Stan Lee (forfatter af mange store superhelte-tegneserier). James Nesbitt selv har beskrevet sin rolle som det tætteste, han nogensinde kommer på at spille James Bond. Vi glæder os.

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

The Get Down

Premiere på Netflix: 12. August

Kan du lide old school hip-hop, så er The Get Down lige noget for dig. Serien foregår i 70'ernes New York, hvor disco- og hip-hop-scenerne fødes og kommer til at bestå af 13 afsnit. Selvom vi er noget betænkelige ved, at det er Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge), der har både skrevet og instrueret The Get Down, glæder vi os alligevel.

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

Preacher

Amerikansk premiere: Til sommer

Du kan godt forvente, at Preacher bliver en kontroversiel omgang. Seth Rogen og Evan Goldberg (This is The End) instruerer pilotafsnittet af Preacher, der også har en af hovedforfatterne af Breaking Bad i staben. Det er historien om en præst (surpriiiise), som tager på roadtrip med sin ekskæreste og en irsk vampyr i håb om at finde Gud, som åbenbart har forladt posten? som Gud. Ja, det lyder skørt, men serien er baseret på en anmelderrost tegneserie, så det bliver virkelig interessant at se, hvordan det hele tager sig ud på det store lærred.

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

Stranger Things

Premiere på Netflix: Sidst på året

Der er gys på programmet, når Netflix i løbet af i år udgiver Stranger Things. Winona Ryder (Edward Scissorhands) spiller en enlig mor, hvis søn pludselig forsvinder af uforklarlige årsager. Hun begynder at efterforske sagen på egen hånd. Det afslører en række uhyggelige hemmeligheder, og for at få ham tilbage må hun konfronteres med rædselsvækkende og overnaturlige kræfter.

ANNONCE
15 nye serier, vi glæder os til at se i 2016

Westworld

Premiere på HBO: Sidst på året

Endnu en HBO-serie. Westworld er baseret på romanen af samme navn skrevet af Michael Crichton (Jurassic Park), har selvfølgelig J.J. Abrams som producer og Jonathan Nolan (The Dark Knight, Interstellar) på som manuskriptforfatter. Yderligere er castet vanvittigt og tæller blandt andre Anthony Hopkins (Silence of the Lambs), Evan Rachel Wood (The Wrestler), James Marsden (X-Men) og Ed Harris (The Rock). I store træk handler Westworld om en interaktiv western-forlystelsespark, som løber helt af sporet. Den forventes at udkomme kort tid efter, at Game of Thrones' sæson 6 er afsluttet.

ANNONCE

Taboo

Amerikansk premiere: Sidst på året

Tom Hardy er på rollelisten. Behøver du andre grunde til at se Taboo? I serien genforenes han med instruktøren af Locke (hvor Hardy selv spillede hovedrollen), Steven Knight, der også skrev flere afsnit af Peaky Blinders samt manuskriptet til Eastern Promises. Hardy spiller her en eventyrer i 1813, som tager tilbage til Storbritannien for at tage hævn over sin fars død.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce