Magasinet M!

15 sextrick, du skal prøve, før du dør

De egner sig måske ikke til hverdagen i (eller uden for) sengen, men disse tips SKAL du prøve mindst én gang i livet. Hvis ikke for andet, så i hvert fald for at kunne sige, du har prøvet dem.15 sextrick, du skal prøve, før du dør

1: Må man godt knalde her?
For mange er sex i det fri en af deres største fantasier. Med god grund. For det er frækt at risikere afsløring, og adrenalin-suset vil helt sikkert give en ekstra dimension til oplevelsen.
Sådan gør du: Find ud af, hvor du godt kunne tænke dig at prøve det af henne. Skal det være udendørs? I en elevator? Eller i et omklædningsrum? Husk at planlægge forløbet. Nok kan det være frækt med tanken om at blive opdaget - men det skal helst ikke ske!

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

2: God Karma
Brug en hel weekend på at gennemgå alle stillingerne i "Karma Sutra"-bogen. Eller i hvert fald så mange af dem, som kan laves uden topkarakter i gymnastik.
Sådan gør du: Lån eller køb en bog om Karma Sutra. Det er vigtigt, at I holder hele weekenden fri, for det kan godt tage noget tid, og I får brug for pauser undervejs! Nu starter I bare fra en ende af og ser, hvor mange af dem I rent faktisk kan udføre.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

3: Lad være med at komme
Det er nok noget af det bedste ved sex, men prøv - bare én gang i livet - at have sex uden at komme (og nej, den gang du var for fuld og faldt i søvn undervejs tæller altså ikke). Det er en helt ny verden, og måske vil oplevelsen endda give dig et bedre sexliv?
Sådan gør du:
Der er mange muligheder her. Det vigtigste er, at du sørger for at holde så længe som muligt. Du kan for eksempel tænke på noget, der slet ikke tænder dig, sætte tempoet ned eller holde pauser mellem stødene, hvor du for eksempel kæler for hende, når du kan mærke, at du er ved at komme.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

4: Ha' sex hver dag i en måned
Det lyder megalækkert, men kan du klare udfordringen og have sex HVER ENESTE DAG i en måned?
Sådan gør du: Det er nok lidt lettere, hvis du har en kæreste, for så behøver du ikke også at score hver dag i en måned - hvilket vel er en bedrift der primært er forbeholdt typer som Barney Stinson.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

5. Bil og blowjob
Du kender konceptet: Modtag et blowjob, mens du kører bil. Pamela og Tommy gjorde tricket berømt, og fortæl os ikke, at du lige siden har tænkt på, hvordan det ville være.
Sådan gør du: Vi vil selvfølgelig ikke have, du kommer til skade, så start forsigtigt og find ud af, om du overhovedet kan overskue andet end at modtage. Sørg også for at køre ind til siden, inden det går ordentligt løs i undervognen.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

6: Prøv en fjernstyret vibrator
Vibratorægget kan styres med en trådløs fjernbetjening. Du kan altså gøre hende liderlig på afstand. Hvad kunne være bedre end det?
Sådan gør du: Når ægget er på plads, har du fjernbetjeningen og dermed magten. Der er flere vibrationsmønstre at vælge imellem, så du vælger, hvor kraftige og hyppige vibrationerne skal være. Ægget er specielt sjovt og udfordrende, hvis I bruger det, mens I er ude blandt andre - for eksempel på en restaurant eller i byen.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

7: Hav sex i 15 forskellige lande
Det her er jo en liste over ting, du skal nå, inden du skal dø, så du har god tid. Denne kræver lidt længere tid at få krydset af, men vi lover, du vil more dig på din færd.
Sådan gør du: Udover rejsetiden er det meget simpelt: Du skal ud og dyrke en masse sex på en masse ferier. Det er da lige til at overskue. Hvis du vil have bonuspoint, så skal du også alle kontinenterne igennem. Spring dog bare Antarktis over - med mindre du er en dansk Bear Grylls.

 

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

8: Hold den ude
Det er sex, og så alligevel ikke. Vi taler stimulering uden indtrængning, og det bliver sjovere, end du tror.
Sådan gør du: Fyld et badekar halvt med vand. Hæld bodyshampoo, massageolie, glidecreme eller lignende ud over begge jeres nøgne kroppe. Gnid jer til orgasme.

15 sextrick, du skal prøve, før du dør

9: Onaner foran hinanden
Det kan virke grænseoverskridende, men når I først er kommet over det, bliver det virkelig frækt.
Sådan gør du: Den optimale måde er, at I sætter jer overfor hinanden i sengen og kigger på hinanden, mens I samtidig onanerer. På den måde kan I både blive ophidset af at se hinanden og at blive set på. Denne øvelse har den bonuseffekt, at I får brudt nogle grænser, der betyder, at I lærer hinanden virkelig godt at kende, bliver bedre til at slappe af i hinandens selskab og i sidste ende til at fortælle den anden, hvad I har lyst til i sengen.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

10: Bagdørssex
Alle fyre har tænkt på at have analsex - og det er ikke kun gået igennem hovedet én gang. Selvfølgelig skal du prøve det på et tidspunkt. Mest for at finde ud af, om det virkelig er så godt, som andre siger.
Sådan gør du: Sørg for at være godt forberedt og at have en pige, der er tryg ved situationen. Brug lang tid på at varme op og hav masser af glidecreme klar. Start med en finger og gå stille og roligt frem.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

11: Dobbelt op på alting
Vi skal selvfølgelig have nogle klassikere på listen, for det er nok de færreste, der ikke har lyst til at prøve en trekant.
Sådan gør du: Hvis du har en kæreste, skal du først have hende med på idéen. Derefter skal I i gang med at lede efter en tredjepart. Husk altid at opsætte nogle regler, inden i går i gang, så det ikke ender i drama i stedet for noget sjovt og sexet.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

12: Lights, camera, action
Selv hvis ikke du går med en instruktør- eller skuespiller-spire i kroppen, er en sexvideo noget, du skal have nået, inden du dør. Men lad nu være med at smide den på nettet, hvis I går fra hinanden. Du vil ikke være den fyr.
Sådan gør du: Aftal først, hvad I vil gøre med filmen bagefter, så lav nogle regler og hav tillid til hinanden. Hvis din kæreste er i tvivl, kan I eventuelt aftale, at hun opbevarer videoen. Herefter er det bare med at give den gas. Husk, at det kun er jer selv, der skal se den, så der er ingen grund til at være generte eller nervøse - bare vær jer selv og hav det sjovt foran kameraet.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

13: Bad i mørket
Det er frækt at gå i bad sammen, men har du prøvet at slukke lyset? Når det er mørkt, kan du ikke længere tænde på det visuelt ophidsende i, at vandet løber ned af jeres kroppe, men i stedet bliver dine andre sanser skærpede. Nu har du virkelig mulighed for at mærke dig frem på hele hendes krop med dine hænder og tunge.
Sådan gør du: Udover det åbenlyse (at tænde for bruseren, tage tøjet af og slukke lyset), er det en god idé, hvis du har forberedt dig lidt inden. Stil bodyshampooen et sted, hvor du kan finde den, og lokalisér brusehoved og skarpe kanter, så I ikke kommer til skade. Start med at bruge håndbruseren til at gøre hinanden våde. Herefter er det med at komme i gang med indsæbningen, og hvad dertil hører.

Tip! Det er strengt forbudt at bruge parfumeret shampoo og lignende i nærheden af kønsdelene. Få fat i en intimshampoo, så I kan give den rigtig gas i mørket.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

14: Langdistance-sex
Der findes efterhånden utallige muligheder for at have sex uden at være i samme lokale, og du går altså glip af noget, hvis du ikke allerede har prøvet det.
Sådan gør du: Beslut dig for et medie. Vil du sende frække sms'er eller billeder, vil du filmes eller vil du tale dirty talk i mobilen? Det kræver ikke den store forberedelse at komme i gang. Ofte kan en almindelig samtale eller skypesession godt komme til at udvikle sig i en fræk retning, uden I har aftalt det først. Sørg for at starte roligt op, fortæl hinanden, hvad I har lyst til og lad være med at presse på.

ANNONCE
15 sextrick, du skal prøve, før du dør

15: One night stand
På et eller andet tidspunkt vil du formentlig finde hende, du skal være sammen med resten af livet - og så kommer du aldrig til at have sex med andre igen! Derfor er det nu, du skal ud og have sex med en fremmed. Af sted!
Sådan gør du: One night stands giver en spontan form for utæmmet sex, som er svær at få hos en fast partner. Der er flere måder at gøre det på, men vi vil anbefale to slags: Den ene går simpelthen ud på, at du tager i byen eller til fest og finder en ny pige, som du taler op og hjem i din seng (eller i hvert fald ned i dine bukser). Den anden handler om, at du prøver en af diverse datingsites for den slags. Her er scor.dk for eksempel et ret godt bud, hvis du leder efter et anonymt knald uden forpligtelser.

ANNONCE
Del

Seneste nyt