Magasinet M!

17 lækre svenskere

En ordentlig skudefuld babes fra hinsidan

17 lækre svenskere
Pernilla Lundberg
Pernilla Lundberg blev et kendt ansigt i 2006, da nogle fiffige svenske producere skabte popgruppen Sunblock med Pernilla og to andre nydelige svenske damer, der især blev kendt for deres remix af Baywatch-temaet 'I'll Be Ready' - og i særdeleshed den tilhørende video.
17 lækre svenskere
Caroline Winberg
Caroline Winberg er født i 1985 og havde egentlig satset på at blive professionel fodboldspiller. Men som 15-årig blev hun spottet af en talentspejder og har siden arbejdet som model for bl.a. Valentino, Versace, Tommy Hilfiger og som her Victoria's Secret. Vi skal ikke kunne afgøre, om det outfit er moderne, men det klæder hende vældig godt.
ANNONCE
17 lækre svenskere
Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedt var en talentfuld skiløber som ung og blev spået en stor karriere i alpinsport og en sikker plads til Vinter-Ol. En skulderskade satte imidlertid en stopper for den drøm. I 1993 vandt hun til gengæld Miss Sweden og optrådte tre år senere i Playboy og siden er Silvstedt blevet en af de største svenske eksportsucceser siden ABBA.
ANNONCE
17 lækre svenskere
Natacha Peyre
Natacha Peyre er en travl dame, der ernærer sig som model, skuespiller og sanger og har også haft tid til at være med i svensk 'Paradise Hotel' og at optræde i Playboy.
17 lækre svenskere
Nadia Björlin
Nadia Bjorlin er opvokset i Sverige, men bor nu i USA, hvor hun siden 1999 har optrådt i sæbeoperaen 'Horton-Sagaen' som Chloe Lane.
ANNONCE
17 lækre svenskere
Marie Plosjö
Marie Plosjö er endnu en model med den klassiske svenske karriere: 'Paradise Hotel', Playboy og en karriere som dance-sangerinde.
17 lækre svenskere
Sandra Nilsson
Sandra Nilsson er født i Ystad, men bor i New York - hvis hun virker bekendt skyldes det måske, at hun var Playmate of the Month i Playboy i januar 2008.
ANNONCE
17 lækre svenskere
Ida Ljungqvist
Ida Ljungqvist er det nydelige resultat af en svensk far og en mor fra Tanzania og blev i 2009 den anden svensker, der kunne kalde sig Playboys Playmate of the Year - den første var selvfølgelig Victoria Silvstedt.
17 lækre svenskere
Sofia Hellqvist
Sofia Hellqvist er som adskillige andre på denne liste model og 'Paradise Hotel'-deltager. Hendes kendisfaktor har dog fået et par ekstra nøk opad, idet hun er kærester med den svenske prins Carl Phillip.
ANNONCE
17 lækre svenskere
Hannah og Magdalena Graaf
Så er der dobbelt op på svenske blondiner. Søstrene Hannah og Magdalena er modeller og har også udgjort en musikalsk duo ved navn The Graaf Sisters, der nåede at udgive en enkelt plade.
17 lækre svenskere
Elin Grindemyr
27-årige Grindermyr har prydet utallige forsider på svenske magasiner og såmænd også forsiden af danske M!
ANNONCE
17 lækre svenskere
Elin Lanto
Endnu en Elin, endnu en smuk svensker. Elin Lanto er sanger og har bl.a. deltaget i den svenske udgave af Melodi Grand Prix, Melodifestivalen, to gange.
17 lækre svenskere
Malin Åkerman
Malin Åkerman, der er født i Stockholm, er efterhånden blev en kendt Hollywod-skuespiller på grund af roller i bl.a. 'Watchmen', 'The Proposal' og 'Parterapi i Paradis'.
ANNONCE
17 lækre svenskere
Noomi Rapace
Noomi Rapace brillerede i rollen som Lisbeth Salander i Stieg Larsson-triologien - og var cool nok til at sige pænt nej tak til at gentage rollen i den amerikanske remake, der ellers instrueres af selveste David Fincher (kendt for f.eks. 'Se7en' og 'Fight Club'.
17 lækre svenskere
Maja Ivarsson
Maja Ivarsson er forsanger i det svenske band The Sounds, der bl.a. spillede på Roskilde Festival 2003. Hun ikke bare synger godt, hun ser også utrolig godt ud, mens hun gør det.
ANNONCE
17 lækre svenskere
Elin Nordegren
Elin Nordegren er tidligere model og så vidt vides fri på markedet. Hun har tidligere været gift med golfstjernen Tiger Woods, men det går som bekendt ikke så godt længere.
Del

Seneste nyt