Magasinet M!

20-årig russisk kvinde auktionerer sin 'jomfru-status' på nettet

Pengene skal betale for hendes studie..20-årig russisk kvinde auktionerer sin 'jomfru-status' på nettet

At være jomfru har altid været en ambivalent størrelse i livet. Nogle sætter pris på det, andre kan ikke leve deres liv normalt, før de får dette 'stempel' væk. En helt tredje gruppe sætter pris på det andet køns 'jomfruelighed', da man på den måde kan være personen, som lærer dem de nye tricks og desuden er den første - fetisch and stuff, you know.

I følge Metro har en 20-årig russisk kvinde ved navn Ariana brugt til sin fordel. Ariana går og drømmer om at studerer medicin i udlandet, og har derfor valgt at sælge sin jomfru-status på nettet for at samle penge ind til studiet. 

ANNONCE
20-årig russisk kvinde auktionerer sin 'jomfru-status' på nettet

Hun er ikke den eneste med denne idé, da hendes veninde Lolita også bygger sin karriere på samme måde og med samme forretningsplan.

Og det viser sig at være en forretningsplan, der kommer til at hjælpe godt på Arianas kapital - dog har hun sat en åbningspris på hele 1,1 millioner danske kroner!

Det er mange penge! Hun har intet problem med, hvem det skulle blive, hun vil egentlig bare gerne have det overstået:

‘Why should I wait any longer?’

- siger hun, og fortsætter:

‘Why should I lose my virginity to someone who could then break my heart later?’

Hvem mon vil betale så mange penge? Måske folk med lidt for meget mønt på kontoen og for lidt oplevelser i livet, who knows..

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt