Magasinet M!

20 afsindigt hotte sportsjournalister

Det kan godt være, at vi i Danmark kan brøste os af Nadia Filt og Heidi Frederikke, med kigger du uden for vores lille lands grænser, finder du for alvor guldet.

20 afsindigt hotte sportsjournalister
Leeann Tweeden

Alder: 42

Hvor er hun fra: Manassas, Virginia, USA

Hvor kan jeg opleve hende: Hun har tidligere arbejdet for Fox Sports samt NBC's Poker After Dark. Lige nu er hun dog medvært på AM570's LA Today

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Du lyver ikke, når du siger, at hun holder sig godt. Og udseendet har da også båret frugt tidligere. Hun har optrådt i FHM i 2007, mens hun i 2008 blev kåret som en af de lækreste Hooters-piger nogensinde. Tweeden startede nemlig sin "karriere" som tjener på "familierestauranten". I 2011 var det så Playboy til at bringe en ret udfordrende billedserie med hende.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Ashley Russell

Alder: 36

Hvor er hun fra: Linton, Indiana, USA

Hvor kan jeg opleve hende: Hun har tidligt arbejdet for Yahoo Sports og Rivals.com, men lige nu er hun freelance.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Hun har bl.a. været bladet New You's cover girl, ligesom Men's Fitness har lavet et større interview med hende. Desuden har hun medvirket i flere musikvideoer - dog mest forholdsvist ukendte country-videoer (hun flyttede til Nashville, da hun var 20).

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Sara Carbonero

Alder: 32

Hvor er hun fra: Corral de Almaguer, Toledo, Spanien

Hvor kan jeg opleve hende: Hun er vært for den mest sete tv-kanal i Spanien, Telecinco.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Du kan ofte se hende sammen med den spanske målmand Iker Casillas, som er hendes kæreste, og som hun har et barn med. Desuden blev hun i 2009 kåret som den mest sexede tv-reporter i verden af mandebladet FHM samt den sjette mest sexede kvinde i verden i den spanske version af FHM i 2010.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Holly Sonders

Alder: 29

Hvor er hun fra: Marysville, Ohio, USA

Hvor kan jeg opleve hende: Holly Sonders har tidligere slået sine folder på golfbanen, hvor hun intenst har dækket gentlemen-sportsgrenen for den NBC-ejede The Golf Channel. Men lige nu arbejder hun for Fox Sports.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Golf Magazine har lavet en lang, sexet billedserie med den smukke sportsjournalist. Det må være nok til at tilfredsstille dit behov.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Amanda Pflugrad

Alder: 28

Hvor er hun fra: Missoula, Montana, USA

Hvor kan jeg opleve hende: Hun dækker den amerikanske beach volleyball tour for CBS Sports Network, lige som hun tager sig af gymnastikken for PAC 12 Network og ESPN/SEC Network. Tidligere har man kunnet opleve hende for New Your Jets' egen kanal.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Hun har været Sports Illustrated's "Cheerleader of the week", da hun var cheerleader for Oregon University. Desuden har hun været i flere fitness-magasiner og medvirket i flere reklamer.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Kristina Fitzpatrick

Alder: 32

Hvor er hun fra: Fort Lauderdale, Florida, USA

Hvor kan jeg opleve hende: Du kan se hende på Fox Sports South, hvor hun er fast på sidelinjen for Atlanta's Major League Baseball hold, Atlanta Braves.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Du kan finde nogle ret fine billeder ved en simpel Google-søgning fra dengang hun var danser for Miami Heat og Florida Gators.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Jimena Sanchez

Alder: 33

Hvor er hun fra:  Mexico City, Mexico

Hvor kan jeg opleve hende: På den latinamerikanske Fox Sports

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Hun har været med i utallige magasiner hjemlandet, og hvis du ikke kan få nok af hende, så skynd dig at hoppe ind og følg hende på Facebook og Instagram. Det vil du ikke fortryde. Også selvom hun skriver på spansk.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Kristen Ledlow

Alder: 28

Hvor er hun fra: Florida, USA

Hvor kan jeg opleve hende: I øjeblikket kan du opleve hende på NBA TV, hvor hun er vært for programmet NBA Inside Stuff

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende:

20 afsindigt hotte sportsjournalister
Andrea Kaiser

Alder: 34

Hvor er hun fra: München, Tyskland

Hvor kan jeg opleve hende: Hun dækker sporten for den tyske tv-kanal, Sat. 1.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Hun har været på forsiden er flere tyske magasiner - men af den sobre slags. Billedet her er det tætteste, vi kommer på hud af den listens eneste tysker.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Burcu Esmersoy

Alder: 39

Hvor er hun fra:  Istanbul, Tyrkiet

Hvor kan jeg opleve hende: På den tyrkiske kanal, NTV

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Altså det er ikke fordi, hun har smidt tøjet, men hun har da været på forsiden af den tyrkiske udgave af Elle, ligesom hun har været vært i det tyrkiske Popstars og deltage i Den Store Bagedyst i hjemlandet. Desuden har hun deltage i flere skønhedskonkurrencer.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Katherine Webb

Alder: 27

Hvor er hun fra: Montgomery, Alabama, USA

Hvor kan jeg opleve hende: Det er måske lidt snyd at tage Katherine Webb, da det ikke er som sportsvært, hun er mest kendt. Hun dækkede dog Super Bowl i 2013 i "Inside"

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Hun er tidligere Miss Alabama og arbejder professionelt som model. Derfor bugner nettet da også med billeder af en letpåklædt Katherine Webb. 

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Charlotte Jackson

Alder: 36

Hvor er hun fra: Portsmouth, Hampshire, England

Hvor kan jeg opleve hende: Hun toner ofte frem på skærmen på engelske Sky Sports News.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Hun har lavet nogle enkelte shoots i undertøj, som vi er glade for. Ellers mangler hun stadig at sige ja til et af de helt store mandemagasiner (måske skulle vi selv ringe og spørge?).

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Archana Vijaya

Alder: 33

Hvor er hun fra: Kolkata, Indien

Hvor kan jeg opleve hende: Bl.a. som tv-vært, når den indiske cricket-turnering, IPL, løber af stabelen. 

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Der findes masser af modelbilleder rundt omkring på nettet, da Archana Vijaya i 2004 vandt en modelkonkurrence, som bragte hende rundt i hele verden.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Lara Álvarez

Alder: 29

Hvor er hun fra: Gijön, Spanien

Hvor kan jeg opleve hende: Hun har tidligere været sportsvært for Deportes Cuatro (Sport 4), som i 2012 forlod for at dække MotoGP. Senest har hun sagt ja til at være vært for den spanske version af Robinson-ekspeditionen.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Hun er model, så der findes masser af bikinibilleder af hende. Desuden kan du sikkert finde hende ved de fremtidige Formel 1-løb, når Fernando Alonso er kommet på højkant igen efter sin ulykke. De to er nemlig begyndt at date.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Laura Rutledge

Alder: 27

Hvor er hun fra: Skt. Petersburg, Florida, USA

Hvor kan jeg opleve hende: Hun dækker sport for både CNN International og ESPN/SEC Network og har tidligere været på Fox Sports.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Du skulle lige have været ude et par år tidligere, fordi Laura Rutledge, der gik under navnet Laura McKeeman, før hun blev gift med baseballspilleren Josh Rutledge, blev i 2012 kåret til .

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Inéz Sainz

Alder: 37

Hvor er hun fra: Querétaro, Mexico

Hvor kan jeg opleve hende: Hun tager sig af sporten for den mexicanske tv-kanal Azteca Deportes.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Hvor skal vi begynde? Hun er tidligere blevet kåret til verdens mest sexede sportsjournalist af FHM, ligesom hun har fået taget billeder af både Bleacher Report og Sports llustrated. Og gud ske tak og lov for det.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Laura Esposto

Alder: 37

Hvor er hun fra: Bologna, Italien

Hvor kan jeg opleve hende: På Sky Sports italy

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Som du kan se på billedet, er Laura ikke bleg for at vise sine bedste sider frem. Hun har tidligere bl.a. arbejdet som model i LA, hvor hun var fastfood-kæden Carl's Jr's ansigt udadtil (som vores egen Nina Agdal også har været). 

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Melanie Collins

Alder: 30

Hvor er hun fra: State College, Pennsylvania

Hvor kan jeg opleve hende: Melanie kan ofte ses på sidelinjen til basketballkampe på CBS Sports Network. Desuden er hun medvært på programmet Big Break på Golf Channel

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Søg på hendes navn på Google, og du vil ikke blive skuffet.

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Charlie Webster

Alder: 33

Hvor er hun fra: Sheffield, England

Hvor kan jeg opleve hende: På engelske Sky Sports (så næste gang, du er på engelsk pub, så husk at kigge efter hende)

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Selvfølgelig er smukke Charlie også model. Det, vi husker hende bedst for, er hendes billedserie i FHM for to år siden. Damn!

ANNONCE
20 afsindigt hotte sportsjournalister
Mirella Grisales

Alder: 37

Hvor er hun fra: Medellin, Columbia

Hvor kan jeg opleve hende: Lige nu, kan du ikke rigtigt opleve hende nogle steder, da hun blev fyret for sit job på kanalen Telemundo sidste sommer.

Nej, jeg mener, hvor kan jeg virkelig opleve hende: Hun har optrædt i forskellige, mindre kendte mandemagasiner. Mon ikke et magasin som Playboy gerne vil have fat i hende?

ANNONCE
Del

Seneste nyt