Magasinet M!

2012s fedeste film

Vi har spurgt jer, kære læsere. Og her er de film, I syntes bedst om i 2012.

2012s fedeste film

Inden I bliver alt for sure, vil vi lige beklage, at hverken Hobbitten eller den nyeste James Bond-film Skyfall er med på listen. Det skyldes simpelthen, at ingen af de to ellers fantastiske film var udkommet, da vores afstemning kørte.

 

Klik på din højre piltast, hvis du vil se top-9 over 2012 fedeste film.

ANNONCE
2012s fedeste film
  The Amazing Spider-Man

9. pladsen

Uhh, den nyeste Spider-Man-film som egentlig er en reboot, faldt slet ikke i god jord hos jer. Således fik den sølle 43 stemmer. Lad os bare sige med det samme, at der er rigtig, rigtig lang vej op til førstepladsen.

Men selvom I ikke synes, den var voldsomt fed, har Sony allerede annonceret en 2'er, der får Jamie Foxx i skurkerolllen som Electro.

ANNONCE
2012s fedeste film
Prometheus

8. pladsen

Personligt var undertegnede ret vild med Prometheus. Åbenbart ikke noget, han har til fælles med M!s læsere, der stemte Sir Ridley Scotts Alien-prequel ind på en snæver 8. plads med blot 47 stemmer.

Når filmen bliver lystigt diskuteret på nettet, plejer den ellers at dele folk i to ligestore lejre: Dem der elsker den, og dem der hader den. Her er det vel på sin plads at konkludere at langt størstedelen tilhører den sidste lejr.

ANNONCE
2012s fedeste film
Mission Impossible 4: Ghost Protocol

7. pladsen

Ligesom vi allesammen troede, at Tom Cruise var ude i kulden, trækker han sig selv ind i Hollywood-varmen igen. Med ellers usete flops som Valkyrie, den politiske thriller Lions For Lambs og spionkomedien Knight And Day var der meget, der tydede på, at publikum langt om længe havde fået nok af Scientolog-galningen Tom Cruise og hans konstante "uheldige" udtalelser i medierne.

Men så udkom den fjerde film om superspionen Ethan Hunt i biograferne - og PUF! Alt var glemt.

ANNONCE
2012s fedeste film
Men In Black 3

6. pladsen

Nej, den er naturligvis ikke bedre end den første Men In Black-film, men langt bedre end den fesne toer. Den tredje film i rækken om de sortklædte agenter scorede 98 stemmer. Og en fortjent 6. plads. Vi havde absolut ingen forventninger til MIB 3 men må indrømme, at vi blev positivt overraskede. Ikke mindst takket være den altid geniale Josh Brolin som en ung Agent K. 

ANNONCE
2012s fedeste film
  The Hunger Games

5. pladsen

M!s filmanmelder gav The Hunger Games 5 flotte stjerne ud af 6 mulige og gav filmen følgende pæne ord med på vejen:

"The Hunger Games tør noget. Noget vi alt for sjældent ser i en tid, hvor filmselskaberne går mere op i at please laveste fællesnævner i stedet for at udfordre os og give os noget, vi ikke kan kan forudsige to minutter inde i filmen."

 

ANNONCE
2012s fedeste film
21 Jump Street

4. pladsen

Det kunne være endt så galt, men endte faktisk med at blive ret godt.21 Jump Street er filmudgaven af en populær 80'er serie, der havde selveste Johnny Depp i hovedrollen. 2012-udgaven har prettyboy Channing Tatum og den altid sjove Jonah Hill i hovedrollerne. Filmen blev vel modtaget af anmeldere og publikum. Derfor er 4. pladsen helt fortjent.

ANNONCE
2012s fedeste film
The Expendables 2

3. pladsen

Aldrig før i filmhistorien har så meget testosteron været samlet i én film. Så hvordan skulle en film, der har Sly, Arnold, Bruce Willis, Chuck Norris, Van Damme, Jason Statham, Dolph Lundgren, Jet Li og mange flere actionbøffer på rollelisten scorer under en 3. plads på listen over 2012s fedeste film?

Bring on the third installment.

ANNONCE
2012s fedeste film
The Avengers

2. pladsen

Vi troede faktisk, at kampen om førstepladsen ville være tættere, end det rent faktisk var tilfældet. I USA har The Avengers tjent betydeligt mere end The Dark Knight Rises. Biografmassakren i forbindelse med Batman-premieren kan naturligvis også godt have påvirket billetsalget i negativ retning for The Dark Knigh Rises.

The Avengers scorede 823 stemmer, da I skulle kåre årets fedeste film. Og ja, I gættede det. Førstepladsen går til...

ANNONCE
2012s fedeste film
  The Dark Knight Rises

1. pladsen

Og sådan slutter man en fed trilogi af med manér. The Dark Knight Rises høstede fantastiske anmeldelser over hele linjen. Og dét helt fortjent. Med 1341 stemmer var I heller ikke i tvivl om, hvor vidt Batman skulle løbe med førstepladsen eller ej.

Tillykke her fra Battie, din sortklædte noble ridder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE