Magasinet M!

2012's største film

Ja ja, vi ved det godt. Kalenderåret siger stadig 2011. Derfor kan vi stadig godt begynde at glæde os til 2012, som bliver et for vildt filmår.

Mission Impossibe - Ghost Protocol

Paramount Pictures - 2012's største film Paramount Pictures

Foto @ Paramount Pictures

Hvornår: 26. januar

Hvorfor:
Fordi de første 3 film har været ret geniale og spækket med action i verdensklasse. Og så gør det bestemt ikke noget, at instruktøren i den fjerde film er selveste Brad Bird - manden bag Pixars største succeser. Og er man træt af at se på Scientolog-galningen Tom Cruise, byder filmen på et fedt cast bestående af bl.a. Jeremy Renner, Josh Holloway og den sjove Simon Pegg.

Hvorfor ikke:
Hvis du hader action, store eksplosioner og Tom Cruise, skal du nok hellere bruge dine penge på tøsen-filmen My Week With Marilyn, der har premiere samme uge.

The Avengers

ANNONCE
Walt Disney Pictures - 2012's største film Walt Disney Pictures

Foto @ Walt Disney Pictures

Hvornår: 24. maj

Hvorfor: Øhh, Captain America, Hulk, Thor, Iron Man, Hawkeye og Black Widow (Scarlet 'hottie' Johansson) samlet i én og samme film? Det kan da ikke andet end blive episk. The Avengers-traileren slog da også rekord, da den blev downloadet over 10 millioner gange på 24 timer på iTunes.

Hvorfor ikke: Du har fået nok af superhelte og vil hellere blive hjemme og bage boller til din kæreste, som - igen - er ude at "more sig" med sine drengevenner.

Men In Black III

ANNONCE
mmm.dk - 2012's største film mmm.dk

UPDATE: TRAILER NETOP UDKOMMET (12. DEC.)

Hvornår: 24. maj

Hvorfor:
Fordi de første to film var fed underholdning med Will Smith og Tomme Lee Jones i deres es. Ellers er der ikke sluppet meget ud omkring den tredje film.

Hvorfor ikke: Barry Sonnenfeld, instruktøren bag Men In Black-filmene, har ikke instrueret en biograffilm siden kæmpefloppet RV (med Robin Willimas) i 2002. Og så var det også ham, som gav os makværket Wild, Wild West fra 1999.


Prometheus

ANNONCE
mmm.dk - 2012's største film mmm.dk

Foto @ 20th Century Fox


Hvornår: 31. maj

Hvorfor:
Prometheus er Ridley Scotts prequel til hans måske bedste film, Alien, og er Scotts første sci-fi-film siden Blade Runner fra 1982. Og med et manuskript af Damon Lindelof, som også skrev manuskriptet til den fantastiske tv-serie Lost, er der lagt op til en biografoplevelse af de helt store.

Hvorfor ikke: "Altså, de der aliens er bare herreklamme. Jeg vil meget hellere blive hjemme og se Spise med Price og lære nye måder at bruge 500 gram smør i én ret på". 

Ingen trailer i skrivende stund.

 

The Amazing Spider-Man

ANNONCE
Sony Pictures - 2012's største film Sony Pictures

Foto @ Sony Pictures

Hvornår: 3. juli

Hvorfor: Reboots er det nye sort i Hollywood for tiden. Og nu er det blevet Spider-Mans tur til at starte forfra. Denne gang er det Andrew Garfield (kendt fra The Social Network), der hopper i den nettede dragt. Og endnu engang får vi skabelsesbetretningen om en af historiens mest elskede superhelte. Bedømt ud fra traileren ser det ud til, at filmen bliver betydeligt mørkere og mere dyster a la Christopher Nolans Batman-film. We like.

Hvorfor ikke:
"Hvorfor?", kunne man fristes til at spørge. Vi har jo allerede set den en gang.The Dark Knight Rises

ANNONCE
Warner Bros - 2012's største film Warner Bros

Foto @ Warner Bros


Hvornår: 19. juli

Hvorfor:
Fordi The Dark Knight Rises er tredje og sidste film i Christopher Nolans mesterlige trilogi om den mørke ridder. Det bliver svært at overgå den episke The Dark Knight fra 2008, men lever Nolan op til vanlig standard, kan vi ikke andet end glæde os til årets måske fedeste film.

Hvorfor ikke: Gad vide om Nolan er ved at køre træt i Batman-universet? Nahh, vel? Vi vil vove at påstå, at du roligt kan kaste dine penge efter den kommende Batman-film.

The Expendables 2

ANNONCE
mmm.dk - 2012's største film mmm.dk

Foto @ Lionsgate

 

Hvornår: 30. august

Hvorfor: Vi kan nævne otte gode grunde til, hvorfor du skal se Expendables 2: Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren,  Jet Li og Jason Statham.

Hvorfor ikke:
Du lider af tinnitus og er derfor ikke glad for høje lyde.

Brave

ANNONCE
Pixar - 2012's største film Pixar

Foto @ Pixar

Hvornår: 30. august

Hvorfor: Fordi Pixar for længe har bevist, at deres film er garanti for flot filmfortælling og nuanceret persongalleri. Vi har ingen grund til at tro, at Brave bliver anderledes.

Hvorfor ikke:
Hvis du er så mandig, at du er af den overbevisning, at animationsfilm kun er for børn, skal du måske bare holde dig til Expendables 2.


James Bond - Skyfall

ANNONCE
2012's største film

Hvornår: 25. oktober

Hvorfor:
Det er James Bond. Manden har licens til at dræbe. Hvad mere har du brug for at vide? Og så gør det ikke noget, at Daniel Craig overtog rollen fra den fesne Pierce Brosnan. Bring it.

Hvorfor ikke:
Du synes, at Pierce Brosnans tøsede James Bond var meget bedre i rollen som den ikoniske agent.

Ingen trailer i skrivende stund.


Hobbitten: En Uventet Rejse


 

ANNONCE
New Line Cinema - 2012's største film New Line Cinema

Foto @ New Line Cinema

Hvornår: 25. december

Hvorfor:
Ringenes Herre-trilogoen går over i historien som den bedste trilogi nogensinde. Nu har Peter Jackson endelig taget sig sammen til at filmatisere forløberen Hobbitten - i to dele endda. Ian McKellen vender tilbage som Gandalf Den Grå, mens den yngre Bilbo Sækker spilles af den bristiske skuespiller Martin Freeman. Ellers er der stort set gensyn med alle de oprindelige skuespillere - bortset fra Viggo Mortensen.

Hvorfor ikke: Du HADER film

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE