Magasinet M!

2014s største film

2014 bliver et stort filmår. Rigtig stort endda. Her er 13 film, du ikke må snyde dig selv for.

2014s største film
  Robocop

Premiere: 06.02.2014

 

Vi starter 2014 med det, der ligner et brag af et remake. Den brasilianske filminstruktør José Padilha har nemlig fået til opgave at tage Paul Verhoevens kultklassiker fra 1987 under kærlig behandling og præsentere publikum for en Robocop, der er 2014 værdig.

 

ANNONCE
2014s største film
  Noah

Premiere: 03.04.2014

 

Russell Crowe som Noa? Really? Nåååå, sagde du, at Darren - The Wrestler, Black Swan - Aronofsky er instruktør på filmen? Så er vi straks mere trygge. Vi frygtede ellers lige, at Hollywood havde lavet en Russell Almighty.

Der er lagt op til et religiøst actionbrag af de helt store.

ANNONCE
2014s største film
  The Amazing Spider-Man 2

Premiere: 17.04.2014

Vi var dælme glade for den første Spider-Man-film. Selvom det måske var lidt tidligt at lave et remake af Spider-Man, eftersom det kun var 10 år siden, den første film fik premiere. Vi foretrækker klart Marc Webbs udgave, og nu hvor skabelsesberetningen er overstået, kan vi kun håbe på en ny og langt mere original toer.

ANNONCE
2014s største film
  Transcendence

Premiere: 01.05.2014

Efter at have kørt den på rutinen de sidste par år med film som Pirates of The Caribbean: On stranger Tides og den miserable The Lone Ranger, kaster Johnny Depp sig endelig over et originalt projekt.

Johnny Depp spiller den ene af to computerteknikere, der efter at være blevet skudt og dødeligt såret går online. Hans hjerne gør i hvert fald.

Der er potentiale til, at denne film kunne gå hen og blive 2014s svar på The Matrix.

ANNONCE
2014s største film
  Godzilla

Premiere: 15.05.2014

Vi elsker det enorme firben, der første gang jævnede Tokyo med jorden tilbage i 1954. I '98 forsøgte Hollywood at gøre japanerne kunsten efter. Uden held. Så nu, 16 år senere, prøver de skam igen. Vi har tjekket traileren og 'so far', ser det helt fantastisk ud.

ANNONCE
2014s største film
  X-Men: Days Of Future Past  

Premiere: 22.05.2014

Bryan Singer er tilbage i den franchise, som han forlod efter den anden X-men-film. Som måske også er seriens bedste. Days Of Future Past er efterfølgeren til Matthew Vaugns succesfulde X-Men: First Class. Denne gang bliver the Wolverine sendt tilbage i fortiden for at ændre fremtiden.

Vi anmelder naturligvis filmen her på siden.

ANNONCE
2014s største film
  Transformers: Age Of Extinction

Premiere: 26.06.2014

Man kan tænke, hvad man vil om Michael Bays film, men den mand har en åndssvagt imponerende evne til at lave actionfilm, der formår at trække enorme horder af mennesker i biografen. Den sidste film formåede således at omsætte for mere end 1,1 mia. dollar på verdensplan. Derfor kan Hollywood vel ikke klandres for at spytte en fjerde film ud. Denne gang er Shia LaBeouf dog erstattet af Mark Wahlberg.

ANNONCE
2014s største film
  Abernes Planet: Revolutionen

Premiere: 17.07.2014

Den første film fra 2011 var egentlig udmærket. Og den omsatte da også for en pæn skilling på verdensplan. Vi gætter derfor på, at toeren gør det samme.

Etteren sluttede med, at jorden blev ramt af en dødelig epidemi, der gjorde det af med størstedelen af menneskeheden. Nu kæmper de overlevende mennesker mod den stadig voksende hær af intelligente aber.

ANNONCE
2014s største film
  Guardians Of The Galaxy

Premiere: 31.07.2014

Så er der endnu mere godt nyt til superheltehungrende filmfans. For 2014 bliver året, hvor Marvel indtager det hvide lærred med deres samling af skæve superhelte, der skal beskytte universet mod det onde. Vin Diesel, Zoe Saldana og Bradley Cooper byder op til dans. Sidstnævnte i en rolle som dødsensfarlig vaskebjørn (?!!)

ANNONCE
2014s største film
  Interstellar

Premiere: 06.11.2014

Åhh, vi har savnet dig, Christopher Nolan. Den eneste mand i Hollywood, der endnu ikke har lavet én dårlig film. Og han beholder forhåbenligt sit 'clean sheet' efter denne omgang sci-fi-action/drama. Vi ved endnu ikke meget om filmen, da Nolan formår at holde kortene tæt ind til kroppen, men stikord som ormehuler og tidsrejser er sluppet ud. 

Bring it.

ANNONCE
2014s største film
  Fury

Premiere: 13.11.2014

Brad Pitt fik åbenbart ikke helt nok af 2. Verdenskrig, da han spillede med i Quentin Tarantinos imponerende Inglourious Basterds fra 2009. Han drager nok engang i krig og får denne gang følgeskab af Shia LaBeouf og Jon Bernthal (Shane fra The Walking Dead).

Vi håber på en episk krigsfortælling af de helt store.

ANNONCE
2014s største film
  Hobbitten: Ud og Hjem Igen

Premiere: 17.12.2014

 

Vi elskede de to første film. Så forhåbentligt skuffer Ud og Hjem Igen ikke. Uanset hvad, skal den ses, da toeren sluttede med noget af en voldsom cliffhanger.

2014s største film
  Dumb & Dumber To

Premiere: 25.12.2014

20 år har vi ventet på, at Jim Carrey og Jeff Daniels skulle tage sig sammen og lave en efterfølger til en af de sjoveste film i historien, Dum og Dummere. Og filmen har da også været undervejs længe. Uden at det aldrig rigtig lykkedes at få en endelig aftale med de to skuespillere i hus. Da Jeff Daniels så endelig smed dette billede op på sin twitterprofil sidste år gik internettet amok.

Vi kunne ikke ønske os en bedre julegave.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE