Magasinet M!

25 sextrick, du skal prøve inden du dør

Brug disse fantastiske sextrick på kæresten - eller hvem du nu ligger og roder rundt med.En tunge af is

 

mmm.dk - 25 sextrick, du skal prøve inden du dør mmm.dk

Sværhedsgrader:

Piece of cake: Selv jomfruer kan være med her

Middel: Lidt rutine i benene øger chancen for succes

Svær: Ikke for fummelfingre

 

1. En tunge af is

Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du er en garvet champ, når det gælder om at tilfredsstille pigerne med tungen. Men der er altid nye trick at lære, og her er det letteste: Tag en isterning i munden, lige inden du skal til at slikke damen. Oplevelsen af den helt kolde tunge skulle gerne sende hendes øjenbryn helt op til hårgrænsen. På den fede måde, altså.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

2. Sex på skinner

Vi ved godt, at fly-sex er det helt store, og tillykke til dig, hvis du har prøvet det uden at redde dig en diskusprolaps. Den nemmere - og mindst lige så sjove - version går ud på at have sex på et tog-toilet. IC3-togene er et godt forslag; toiletterne er store, og det larmer alligevel så meget, at I let kan slippe af sted med det. Men tjek lige rummet først - få ting dræber sexlysten hurtigere end et gulv, der sejler i pis.

Sværhedsgrad: Middel

 

3. Det hemmelige move

Når I ligger i missionærstillingen, så prøv i stedet for den gammelkendte ind-ud-teknik at rotere dit underliv med uret, mens hun roterer den modsatte vej med sit underliv. Det lyder fjollet og besværligt, men når I rammer rytmen, er det alle pengene værd.

Sværhedsgrad: Middel

 

4. Nummerleg

Der troede du lige, det skulle handle om analsex, hva'? Snydt igen. I stedet skal du forbi en sexbutik og købe chokolade-bodypaint med tilhørende pensel. Er du genert, kan det gøres online på f.eks. 6toys4u.dk, der har en tube til 129 kr. med fragt. Herefter får du kæresten/bolleveninden til at male numre på sin krop i den rækkefølge, hun gerne vil have, at du følger. Se - så har du en manual til, hvordan hun helst vil have det.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

5. Vådt er godt

Har du prøvet at have sex i vand? Det skal du. Alting vejer jo mindre under vand, og det gør det nemmere for jer at gennemføre en omgang stående sex - altså hvor du løfter hende op og giver hende som fortjent. Følelsen af vandet mod jeres kroppe giver samtidig en ekstra dimension, som ender med plus på DIN konto. Husk at holde udkig efter livredderne, hvis I forsøger jer i den lokale svømmehal. De har ingen humor, når det drejer sig om sex i deres pøl.

Sværhedsgrad: Svær

Rejsning på rekordtid

 

ANNONCE
mmm.dk - 25 sextrick, du skal prøve inden du dør mmm.dk

 

6. Gør som Carl-Mar

Indimellem skal man skide højt og helligt på ligestilling - specielt i seksuelle sammenhænge, hvor de fleste kvinder tænder på at blive taget hårdt og bestemt af en mand, der ved, hvad han laver. Så luk din indre urmand ud og giv hende en ordentlig tur, hvor hun ikke har noget som helst at skulle have sagt.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

7. Lad hende bestemme

Men man kan jo ikke tage uden at give, så tag også en dag med omvendt fortegn, hvor hun bestemmer i sengen. På den måde vil det også være mere legitimt for hende at få opfyldt nogle af de fantasier, hun ellers er bange for at fortælle dig i det daglige.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

8. Rejsning på rekordtid

Har du lyst til sex, men ikke tid til at vente på, at pikkemanden kommer i omdrejninger? Så skulle du prøve en penisring; en smart lille anordning, du sætter rundt om penisroden og pungen. Ringen regulerer blodtilstrømningen til pikken, så du får rejsning hurtigere, end du kan nå at sige Viagra. Fås bl.a. i Hanky Pankys kondompakker til cirka 30 kr.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

9. Hotel-sex

Ferie-sex er altid frækkere end hjemme-sex, fordi I kommer væk fra de vante rammer. Og det bedste er, at I ikke behøver tage udenlands for at prøve det. Book et hotelværelse i din hjemby og smid 'Vil ikke forstyrres'-skiltet på døren, så er I klar til et lille hverdags-eventyr. Bare dét, at I kommer til en ny seng et nyt sted, vil gøre hyrdetimen langt mere interessant.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

10. Vibrator på 84 kg

Du har sikkert hørt den om, at sex på en centrifugerende vaskemaskine skulle være helt vildt godt for pigen. Og hvis du kan give hende en vildere orgasme uden at skulle løfte en finger ekstra, hvorfor så ikke give det et skud? Hemmeligheden ligger i de vibrationer, maskinen sender op gennem pigen, mens hun sidder på maskinen. Advarsel: Hvis din kæreste er herregammel, kan du risikere, at hendes gebis falder ud undervejs.

Sværhedsgrad: Middel

Udendørs sex

 

ANNONCE
mmm.dk - 25 sextrick, du skal prøve inden du dør mmm.dk

11. Beskidt snak

Hvem siger, du behøver være fysisk sammen med pigen for at have sex? Ikke os, i hvert fald. Telefon-sex er et genialt redskab, der kan få hende til at løsne op for sine fantasier - det er nemlig lettere at sige frække ting over telefonen end ansigt til ansigt. Er hun knap så genert, kan vi også varmt anbefale at gøre det over web-cam.

Sværhedsgrad: Middel

 

12. Udendørs sex

Sex på stranden er en klassiker i de fleste pigers sexfantasier. Her gør I klogt i at holde jer til stillinger, der holder sandet væk fra pigens underliv. I skoven er et græsunderlag klart det bedste valg. Bor du langt fra både skov og strand, kan den lokale parks udvalg af bænke og buskadser også sagtens bruges.

Sværhedsgrad: Middel

 

13. Hold dig i skindet

Brug en aften på forspil - og KUN forspil - uden at det ender med sex eller udløsning til dig. Det kan godt være, dine nosser bliver blå af det, men det sex, I har dagen efter, bliver forrygende.

Sværhedsgrad: Svær

 

14. Fræk geometri

En liste som denne er naturligvis ikke komplet uden en trekant. Og vi behøver vel ikke forklare dig, hvorfor en trekant med dig og to piger er federe end fattigrøvs-varianten med to fyre og én pige? Drøn ind på mmm.dk/trekant og læs mere, hvis du ikke ved, hvordan du får en trekant i hus.

Sværhedsgrad: Svær

 

15. Lav en is-dildo

Nu har vi hørt flere piger fortælle om sexfantasier, der involverer is-dildoer, og eftersom sådan en ikke indgår i Friskos sortiment, må du altså lave en selv. Det er heldigvis ikke så kompliceret: Du skal bruge et paprør fra en køkkenrulle, noget tape og et kondom UDEN sæddræbende creme. Rul kondomet ud og hejs det ned i paprøret. Kræng kanten af kondomet ud over paprørets kant, og fastgør kondomet med tape. Fyld derefter kondomet med vand, og stil det oprejst i fryseren, indtil vandet er helt frosset. Fjern så paprøret, og bind knude på kondomet, så der ikke siver vand ud, når det smelter. vupti, så har du en is-dildo. Husk at give den en tur under den kolde hane, så den ikke sidder fast i pigens hud. Se, dér var noget, du aldrig lærte i Det' Leth?

SVÆRHEDSGRAD: Svær

Sex på jobbet

 

ANNONCE
mmm.dk - 25 sextrick, du skal prøve inden du dør mmm.dk

 

16. Sex på jobbet

De otte daglige timer på jobbet kan være nok så kedelige. Men én måde at få tiden til at gå hurtigere på er ved, at din dame kommer forbi og besøger dig op til fyraften. De fleste folk er gået, og I vil let kunne hoppe ud på et af toiletterne og sørge for, at du får i hvert fald ét godt minde om dén arbejdsplads.

Sværhedsgrad: Middel

 

17. Snup et engangsknald

Fordelen ved en one-night-stand er, at I kan være fløjtende ligeglade med at skulle imponere den anden; I skal jo ikke ses igen. Resultat: En hed nat med gensidig udnyttelse, hvor I kan få udlevet alle de freaky fantasier, et parforhold ellers kan lægge en dæmper på.

Sværhedsgrad: Middel

 

18. Spændt op til lir

Både strømpebukser og plyshåndjern kan bruges til denne disciplin, hvor I skal skiftes til at binde hinanden - og så ellers gøre alt, hvad I har lyst til, ved hinanden. Det lyder måske ikke så vildt igen, men du skal ikke undervurdere det frække i at overgive magten 100 % til modparten.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

19. Forspil på 10 kilometers afstand

Foretrækker du også, at din kæreste ligger våd og klar, når du kommer hjem? Så varm hende op i løbet af dagen med frække sms'er og mails, hvor du fortæller, hvad du vil gøre ved hende, hvor lækker hun er, hvor meget du tænder på hende, og hvor meget du håber, hun vil tage opvasken. Ok, det sidste skal du måske undlade.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

20. Den dovne vovse

Næste gang I havner i en doggystyle, så prøv at sidde helt stille og lad hende rotere sin røv i cirkler. Det giver dig et lille pusterum, så du holder længere, men det er samtidig også en meget anderledes fornemmelse, når hun pludselig skal styre.

Sværhedsgrad: Piece of cake

Få hende til at sprøjte

 

ANNONCE
mmm.dk - 25 sextrick, du skal prøve inden du dør mmm.dk

 

 

21. Man in the mirror

Og nu I alligevel er i gang med doggystyle, kan I passende sørge for at gøre det foran et spejl. Dels giver det dig lidt ekstra, fordi du kan se noget mere, og dels kan I holde øjenkontakt, når I er ved at ramme mållinjen. Piger er helt pjattede med den slags.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

22. Gør det som de blinde

Du har forhåbentlig allerede prøvet sex under en varm bruser og opdaget, at det ikke er så ringe endda. Men prøv at gøre det om aftenen med alt lyset slukket. Det, at I ikke kan se hinanden, forstærker jeres øvrige sanser og gør det til en pissefræk oplevelse.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

23. Din helt egen stripper

Vi kan vel alle være enige om, at strippere er en god opfindelse. Men endnu bedre - og billigere - er det, når du kan nyde stripshowet derhjemme, hvor kæresten kælent slanger sig rundt om dig. Når hun først har smidt den værste generthed og set hvilken effekt, det har på dig, er der lagt i ovnen til en hot-ass hyrdetime. Hva' si'r du? Kan din kæreste ikke finde ud af at strippe? Så må du dykke ned i din M!-samling og finde nr. 109, hvor vi bragte en aldeles udførlig strip-guide.

Sværhedsgrad: Middel

 

24. Bliv i sengen

Brug en hel dag, hvor I kun må forlade sengen af to grunde: 1) Toiletbesøg, og 2) for at hente forsyninger i køleskabet. Hun vil elske dig for al den opmærksomhed, hun får, og de vil elske de voldsomme mængder sex, en hel dag nøgne sammen fører med sig.

Sværhedsgrad: Piece of cake

 

25. Få hende til at sprøjte

Troede du, vi var lige ved at glemme sprøjteorgasmer? Sat'me nej. At give en kvinde en sprøjteorgasme bør stå på enhver mands to do-liste, og hvis det lykkes for dig, vil ingen kunne betvivle din mandighed. Ever. Tjek mmm.dk/sjask, hvis du vil vide lidt mere om, hvordan du skal bære dig ad med at give hende en sprøjteorgasme.

Sværhedsgrad: Svær

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt