Magasinet M!

26-årig single overlader sin Tinder-profil til sin mor i en måned

"She texted me she was in bed. Is that code for something?"

Er du single? Har du været det længe? Måske så længe, at du har fået ’Jeg-kommer-til-at-dø-alene’-tanken? Eller endnu værre: Har din mor fået den tanke om dig?

Det var nogenlunde sådan, scenariet så ud, da Clay Skipper, en 26-årig skribent fra GQ, ikke havde haft et seriøst forhold i fire år. Han tog derfor en lidt alternativ beslutning for sit forholdsvis stillestående kærlighedsliv: Han lod sin mor overtage sin Tinder-profil. Ikke bare for et par swipes her og der. Ikke bare for en enkelt dag. Men for en måned. En hel måned!

Clay hentede Tinder til sin mors telefon og slettede derefter app'en fra sin egen – Clays kærlighedsliv var nu 100% i sin mors hænder. Det kom der selvsagt et par interessante samtaler ud af..

ANNONCE
26-årig single overlader sin Tinder-profil til sin mor i en måned

Her bliver jeg altså nødt til at give point til mor. Det er da ret vigtig viden! Hvis en date engang skulle købe chokolade til mig, ville det da være ærgerligt, at han kom med orangeknas, når jeg meget bedre kan lide karamel? Måske er diamonds a girl's best friend, men snacks kommer altså lige efter!

ANNONCE
26-årig single overlader sin Tinder-profil til sin mor i en måned

Og så var der jo lige den, hvor mor ikke helt forstår, hvem hende Molly er, og hvorfor hun skal blandes ind i samtalen? Men mor klarer den, og Clay er rent faktisk imponeret: “’Catch you then’? Was that a phrase moms knew? Did my mom have better game than me?”

ANNONCE
26-årig single overlader sin Tinder-profil til sin mor i en måned

Og skulle det ske, at man matcher med en gammel skolekammerat, må man nok være forberedt på, at mor bliver lidt for entusiastisk. Men hey, hvem vil ikke gerne høre om, hvor ens Tinder-matchs mor handler sine økologiske varer?

Men et par mere eller mindre vellykkede Tinder-oplevelser senere lykkedes det rent faktisk mor at finde en date til Clay. Og som mødre er flest, kan hun selvfølgelig ikke lade ham tage afsted uden at give et godt råd med på vejen:

"You could get a lot of sexually transmitted diseases. I don't think you should just hook up for casual sex. I think you should get to know people”

Tak mor, tak. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt