Magasinet M!

28-årige Sandra sælger sin gule, dyre bil: Jeg har droppet de fyre, der har disset den

’Den er totalt lir’. Sådan beskriver 28-årige Sandra sin specielle Toyota Supra, der samtidig er DBAs dyreste. En bil, der har skræmt dates væk, og som samtidig er hendes 21. bil. Kæresten fik bilen sænket som en valentinesgave til Sandra, men nu drømmer den bilglade sjællænder om en lastbil.

Spark på dæk og brøl fra motoren. Det er ofte mænd, der dyrker kærligheden til mange hestekræfter og hurtig acceleration. Men det gælder også for 28-årige Sandra Dahl. Det skriver DBA Guide.

Sandra er en pige med ben i næsen og benzin i blodet. Hun har 21 biler på CV’et, og det har til tider været svært for hende at forene sit kærlighedsliv med kærligheden til hestekræfterne. I hvert fald har Sandras nuværende bil været så speciel, at det har kostet på kærlighedskontoen. Flere af Sandras dates har disset hendes Supra i den helt specielle farve, og det har fået den konsekvens, at Sandra fra Stenløse har kasseret bejlerne.

ANNONCE
Foto: DBA Guide - 28-årige Sandra sælger sin gule, dyre bil: Jeg har droppet de fyre, der har disset den Foto: DBA Guide

- Jeg har haft mange dates, som har disset bilen, og så har jeg kasseret dem. Jeg tog det ganske personligt, hvad end man sagde om den (bilen, red.), fortæller Sandra tiil DBA Guide, der tilføjer, at hendes gule Toyota Supra er den fedeste bil, ud af alle dem, hun har ejet.

Men nu er hun også selv færdig med sin Toyota Supra. Hendes helt særlige køretøj er nu sat til salg, - og det for en pris, der klassificerer den til at være DBAs dyreste Supra. Hvis du tør satse dit kærlighedsliv, kan du lige nu byde på den specielle bil, som er til salg på DBA.

ANNONCE

Kæresten gav en sænkning i valentinesgave

Blomster, chokolade eller et kroophold. Det er nogle af de typiske gaver, der bliver skænket til kæresten på valentinsdag. Men ikke hjemme hos Sandra.

Da hun fandt en mand, der kunne acceptere hendes gule vogn, var det samtidig en fyr, der forstod hendes passion for biler. Derfor fik hun sænket sin Supra på kærestens regning i valentinesgave.

- Da min kæreste valgte at sænke den her i valentinesgave, vandt han mit hjerte for alvor. Jeg blev helt målløs. Det kunne jeg ikke håndtere, griner Sandra.

Sandra drømmer om at eje en lastbil

Sandra har dog ikke planer om at ræse rundt i sin sænkede bil længere. Toyotaen er sat til salg, fordi Sandra nu vil prioritere plads og praktik over hurtighed og blikfang: Sandra vil købe en lastbil:

- Det gør ondt at skulle af med lynet. Men jeg har jo også en drøm om at skulle have en lastbil, og man må jo skifte en drøm ud for en anden engang imellem. Jeg må bytte mit legetøj for at kunne udleve min drøm om at eje en lastbil, fortæller hun til DBA Guide.

21 biler har Sandra ejet i sit kun 28-årige lange liv, og med den fart er der vist ikke noget at sige til, at hun nu vil skal videre til næste speeder.

ANNONCE

’Første gang jeg så bilen, synes jeg faktisk, den var grim’

Det var ikke ligefrem kærlighed ved første blik, da Sandra hilste på Toyotaen. Men det var kærlighed ved første motorbrummen. For da Sandra først satte sig i bilen og lærte den at kende, steg begejstringen. Og det samme gjorde hendes holdning til farven:

- Første gang jeg så den, synes jeg faktisk, den var grim. Men med tiden lærte jeg at elske den farve, griner Sandra til DBA Guide.

I dag har hun ikke ét ondt ord om bilen:

- Hvis man spørger mig, er den jo helt perfekt. Det er lyden, det er kørestilen, duften af gammel bil. Det er alt. Det er så fedt, fortæller Sandra til DBA Guide.

Hun ved dog godt, at bilen deler vandende, men det skal ikke gå ud over prisen. Sandras bil er i skrivende stund den dyreste Supra på DBA, og du skal ikke regne med at få pruttet vognen ned i pris:

- Prisen er fast, uanset holdning, lyder Sandras svar.

ANNONCE
Foto: DBA Guide - 28-årige Sandra sælger sin gule, dyre bil: Jeg har droppet de fyre, der har disset den Foto: DBA Guide

’Den er totalt lir’

Det gule køretøj er en model 3,0 Targa. Den er fra 1986, og den har nedlagt 185.000 kilometer. Bilen er nysynet, har klimaanlæg, centrallås.

Sandra og den gule Supra har gjort hinanden selskab de seneste 5 år, og de har haft en masse kvalitetstid sammen. For på de år har Sandra nået at pille en hel del ved bilen, sådan så den i dag blandt andet har fået ny forude, ny tandrem og nye støddæmpere. Sandra har også fået den malet.

- Bilen er total lir og megahurtig. Derfor kalder jeg den for lynet, fortæller Sandra, der elsker at gasse op i sit gule lyn, til DBA Guide.

I sin DBA-annonce skriver hun, at bilen fremstår super flot af sin alder, og at den altid har kørt upåklageligt.

- Den har aldrig svigtet.

Hvis du vil have en bil, der aldrig svigter, der er hurtig som lynet, og som du kan miste dates på, kan du lige nu finde bilen til salg på DBA. Den er sat til salg for 85.000 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE