Magasinet M!

3 frække nytårsforsæt du kan prøve i soveværelset

Skal du prøve den sjove slags nytårsforsæt?

Det nye er altid fuld af løfter til en selv om, at man nu vil være den bedste version nogensinde af sig selv - men ofte bliver det ret hurtigt glemt, når hverdagen banker på og du kommer ind i din vante rutine.

Men måske det virker bedre, hvis man laver nogle lidt sjovere nytårsforsæt? Vi har fundet 3 holdbare nytårsforsæt, som gør 'new year, new me' til en sjov omgang!

ANNONCE

3 frække nytårsforsæt med sex

1) Prøv en ny fetish

En af de sjoveste ting i soveværelset er at eksperimentere med sex. Det kan foregå på mange forskellige måder - nyt sexlegetøj, nye stillinger og nye måder at nyde hinanden på. Men hvis man gerne vil prøve noget nyt og eventuelt udenfor ens komfortzone, så er fetish-universet altid et spændende sted at søge hen. Hvad enten vi snakker BDSM, analsex, rollespil eller noget helt andet - det er en god måde at lade gnisten forblive tændt i et forhold og måske åbne nye døre for et sexunivers, man ikke vidste, man var fan af!

Du finder masser af inspiration her:

Et smut ind i fetish-universet

2) Prøv en ny form for orgasme

Orgasme er ikke bare en orgasme. Det er ikke kun ‘optakten’ og selve akten, der leder op til orgasmen, der kan varieres - du kan også få en vildere orgasme med forskellige former for legetøj og stimulans af forskellige kropsdele. Både som mand og som kvinde.

Du kan finde en masse bud på orgasme-optimering her:

Få en vildere orgasme

3) Få bedre, vildere sex

Sex er primært ‘styret’ af lyst og kemi mellem to mennesker - men man kan også gøre sex endnu bedre ved at se det som noget, man kan træne sig bedre til. Alt fra træning af udholdenhed, bedre potens, flere sanselige oplevelser og ikke mindst en bedre samhørighed.

Der findes et utal af måder at forbedre sex på og gøre oplevelsen endnu vildere - tjek dem ud herunder:

Sådan får du vildere sex med din partner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce