Magasinet M!

3 geniale gysere du kan streame til weekenden

Gyserdate?

Gysere er altid et hit, hvad enten du holder datenight, filmaften med vennerne eller bare trænger til en film, som du ikke falder i søvn til på sofaen.

Det kan dog efterhånden være svært at finde gode gyserfilm, som ikke bare trasker rundt i klicheer og ligegyldige jumpscares.

Men vi har fundet 3 gode bud på gyserfilm til weekenden, som lige hæver niveauet på originaliteten, intensiteten og underholdningsværdien.

Og det bedste af det hele?

Du kan streame alle 3 GRATIS CMore - der er nemlig 14 dages gratis prøveperiode lige nu.

Gratis gyserfilm til weekenden (reklamelink)

ANNONCE

The Invisible Man (2020)

Egentlig en slags spirituel remake af filmen af samme navn fra 1933, hvor en forsker formår at gøre sig usynlig - men med en mikstur, der gør ham til en galning. Den nye, opdaterede film fra 2020 er lige dele stalker-uhyggelig, fyldt med passende jumpscares og en generel ubehag over tanken om, at man bliver luret på fra mørket. Leigh Whannell, som har tryllet med Insidious og Saw, er instruktør på denne hårrejse sag!

ANNONCE

Poltergeist (1982)

Hånden på hjertet - den er nok ikke liiiiiiige så uhyggelig, som da den blev lanceret i 80’erne. Men det gør den ikke mindre underholdende og et nostalgisk tilbageblik på en af de helt store forgangsfilm for moderne gys med overnaturlige virkemidler og spøgelseseffekten!

ANNONCE

I See You (2019)

Her møder vi en film, som er lidt en krydsning af thriller, mysterie og gyser - den handler om en detektiv og hans familie, som oplever mystiske, paranormale hændelser, der opstår under deres arbejde med at løse mysteriet om en ung dreng, der er forsvundet. Nervepirrende, original og neglebidende spændende!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE