Magasinet M!

3 gigantiske actionbrag du skal se i juli

Juli måned står for mange i sommerferiens tegn. Også for biograferne, hvor det ikke vrimler med film. Alligevel får tre af årets allerstørste premiere. Film, der bare skal ses.

3 gigantiske actionbrag du skal se i juli

Spider-Man: Homecoming

Premiere: 6. juli

Med: Tom Holland, Donald Glover, Marisa Tomei med flere

Derfor skal du se den: Endnu et Spider-Man-reboot? Tja, hvorfor ikke? Tom Holland beviste i hvert fald i den seneste Captain America-film, at han er den fødte Peter Parker. Indtil videre er to nye Spider-Man-film annonceret, og i lige om lidt får den første premiere. Homecoming vil tage dig med tilbage til Parkers high school-dage, og på rollelisten er både Michael Keaton som superskurken The Vulture, Robert Downey Jr. som Tony Stark og Jon Favreau som Happy Hogan. Men det bliver uden tvivl Tom Hollands show.

ANNONCE

War for the Planet of the Apes

Premiere: 13. juli

Med: Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis med flere

Derfor skal du se den: Rebootet af Planet of the Apes-franchisen har indtil videre været en stor succes. I War for the Planet of the Apes er samfundet mellem menneskerne og aberne splittet, så filmen ligner én stor krigsfilm, der vil efterlade San Francisco i ruiner. Der bør i hvert fald være noget brutalt i vente, når abelederen Caesar forsøger at overtage verdensherredømmet. 

ANNONCE

Dunkirk

Premiere: 20. juli

Med: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance med flere

Derfor skal du se den: For første gang har Christopher Nolan kigget i historiebøgerne og lavet film baseret på virkelige hændelser. Dunkirk er historien om de allierede soldater fra Belgien, Storbritannien og Frankrig, der i 1940 blev omringet af nazisterne ved strandene og havnen i Dunkirk, Frankrig. Undertegnede hører til de, der ikke har været vanvittigt begejstret for Nolans seneste film, men forhåbentligt bliver det ikke tilfældet her. Traileren ser i hvert fald episk ud.

ANNONCE
Del

Seneste nyt